Тренировки в домашни условия - 95

• 42 862
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Много благодаря, Агент.
Според приложението в последните няколко месеца ям под 1500 калории без да се лишавам, макар, че не ми е било това целта. Просто от любопитство си въвеждах храните. Днес за първи път ще мина 1500. Т.е. с тази програма ще ям повече Simple Smile.
Няма за какво, но хайде сега ми поясни, че сега аз не разбрах - кой бракет си си избрала да ядеш (или си си калкулирала по препоръките на 21ДФ като оптимален?)

# 571
Проблемът е, че аз по схема не мога.
Просто ям така от няколко месеца:
Сутрин сандвич със сирене/кашкавал (филия + сирене и домат). /Хляба го приготвям  с квас от лимец/ръж и пълнозърнесто бяло брашно/
На обяд пак (2 филии + нещо не много нездравословно).
Вечер месо, предимно немазно свинско или печено пилешко + шопска салата без мазнина. Много рядко хапвам към това половин картоф или ориз.
Между храненията - ядки, предимно сурови, и/или плод. Най-често ябълка от градината. Често минавам и без междинно хранене.
За пиене кафе и вода.

Това + два пъти в седмицата тренировка = свалях килограми без да съм гладна.
Калориите калкулирам с приложение на телефона.

След срещата с Оутъм обаче, много огладнях и нападнах хладилника, след което се загледах в режима ѝ за хранене и видях смисъл в това предварително да си определиш храната, която смяташ да изядеш.

Извинявам се за дългия пост, дано е разбираем.

# 572
ТиЛи, ТДИ, няма защо! Не знам какво съм направила за съобщенията, уж ги бях оправила ...

Отчет, Ден 2 от седмица 5 на лифта. Вчера и аз се олях с храната и днес просто имам нужда от по-малко храна...

Winderkind, от описанието как се храниш, мисля че ще се впишеш прекрасно в Plan C. Трябва само да увеличиш белтъчините. Не знам какви са ти целите, но ако твоя си начин на хранене те устройва, аз не бих го променяла коренно.

# 573
За днес - Más Gluteos y Piernas от първата седмица на  Mes de Más. Имах много по-амбициозни тренировъчни планове, които по професионални причини се провалиха. С тази програма обаче се опасявам, че ще си разваля граматиката, която и без това не е супер. Иначе е приятна и подходяща за начинаещи/има и човек, който показва и по-сложен вариант, който обикновено се състои в добавяне на тежести или подскок/.
Winderkind, "бяло пълнозърнесто брашно" ми звучи като оксиморон. Аз бих заменила евентуално хляба на обяд с повече зеленчуци, но щом режимът работи при теб, карай по него. А и зеленчуците ги препоръчвам не от гледна точка на калорийния прием, а заради съдържащите се влакна, витамини и пр.
И накрая една статия/само резюмето/ за локалното отслабване, според която то всъщност е възможно/не точно локално отслабване, а локално сваляне на мазнини/. Има и недостатъци в изследването, но все е лъч надежда.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28497942

# 574
Добро утро Simple Smile Лудницата в столицата веднага ми се отрази на топката в стомаха...
За днес планът е интервали и liift4 седмица 7 май почвам Simple Smile

Отдавна искам да попитам нещо  - ако човек иска да придобие някаква квалификация, съвсем основно равнище на някакви знания, нещо като курс и основа, по отношение на хранене и тренировки къде може да се запише? Гледах за медицинския колеж в София, но аз нямам подобно основно образование и не мисля, че мога да се запиша в някоя от магистратурите им. Харесах една магистратура в НСА, но не откривам информация, дали преди това трябва да има бакалавърска степен сходна на тази. Ще поровя още, но ако имате някакви идеи ще се радвам да споделите.

# 575
  • Бургас
Spring Storm, може в НСА, но има адаптивен семестър.

# 576
  • София
И накрая една статия/само резюмето/ за локалното отслабване, според която то всъщност е възможно/не точно локално отслабване, а локално сваляне на мазнини/. Има и недостатъци в изследването, но все е лъч надежда.

Дали го чета правилно - ако искам да загубя мазнини в долната част, първо правя 30 мин resistance training за крака и после 30 мин общо кардио?

За вчера отчитам - Buts&Guts на Cathe; беше почивка от bode beast.
За днес - Body Beast Chest + Piyo Legs от бонусните тренировки по препоръка на zvezdi4ka. Определено ми хареса повече от базовите в програмата и имаше по-голямо натоварване със слайдерите! Тези дни ще пробвам и втората бонус тренировка.

Продължавам с настинката/грип и затова не тичам, но довечера децата са на плуване и ще пробвам докато ги чакам да тичам пак на пътека. ММ се запъва да си вземем, но този месец толкова много пътува та даже и да се взема няма да забележи Simple Smile

Като ви чета колко малко се храните и огладнявам Simple Smile

# 577
Ден 4ти от 21DF. Мноого ме радва тази програма.

# 578
Гая, нещо такова са правили, да. Явно на принципа, че първо работят за мускул, а след това изтощават гликогенните депа. Имай предвид обаче, че почти всички участнички са били на ръба на затлъстяването /среден БМИ-27,5/.

# 579
Дали го чета правилно - ако искам да загубя мазнини в долната част, първо правя 30 мин resistance training за крака и после 30 мин общо кардио?

Хиля се тук, защото и Трейси така го думаше...
"Для того, чтобы сбросить вес, ТА рекомендует делать сначала силовые, потом кардио"

Спах само 2 часа тази нощи съм звяр, но трябва да намеря начин да вкарам и тренировка, защото иначе ям (като съм уморена и недоспала, отчет по-късно)

# 580
Тази сутрин Hammer Conditionning +15min интервално вело.Храната закуска -леща.две яйца ,сирене ,салата рукола.За вечеря пилешка супа и печено пиле.

# 581
  • София

"Для того, чтобы сбросить вес, ТА рекомендует делать сначала силовые, потом кардио"
Явно обаче първата стъпка е да си кача BMI с 9.5 точки до 27.5 и чак тогава ще мога да отслабна само на крака с този процес Simple Smile

# 582
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Чета ви, но нямам време да се включа. Днес ден 3 от Стронг беше за корем. Снощи не съм спала, малката е болна. Изядох света.

# 583
Ден 4ти от 21DF. Мноого ме радва тази програма.
И мен, но всичко ме боли след ден две. Като фиксна утре краката, съвсем няма да мога да ходя.

# 584

Спах само 2 часа тази нощи съм звяр, но трябва да намеря начин да вкарам и тренировка, защото иначе ям (като съм уморена и недоспала, отчет по-късно)
Накрая всички ще дойдем на акъла на Трейси, но ще е късно. В нейна защита все пак да кажа, че тя еволюира във възгледите си. Например вече разрешава тежести от по 3 кг. Преди ги ограничаваше до 1,5.
Аз се зачетох в изследванията за точковото отслабване и ми стана тъжно, тъй като повечето стигат до заключението, че не е възможно/тормозили са хора да тренират само едната ръка, а други - само коремните мускули/. Но пък не са били на протокола 30 мин. силови + 30 мин. кардио.

Общи условия

Активация на акаунт