Тренировки в домашни условия - 95

• 42 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Оооо тази жилеткааа Heart Eyes  Мечта ми е.

Аз вчера отчитам: Brutal Butt and Thigh Workout for Fat Burning and Lean Muscle Building + Zumba вечерта.

Spring Storm, аз от опит мога да ти кажа, че се свиква с ранното ставане - трябват ти 3 поредни дни в ставане в 6 и на четвъртия ще си станеш сама Wink

# 601
Кейт, май  Гая имаше такава жилетка. Аз ползвам малки чувалчета за мма тренировките. Доста се усещат.

# 602

Относно тежестите аз също щях да питам , дали някой е ползвал такива жилетки  ? https://https://www.decathlon.bg/p/8313278_ziletka-s-tezesti-domyos-za-m … aniya-10-kg.html# Предполагам ще се лее яко пот ...Sweat Smile

Редовно виждам състезателите по бокс да ги ползват по време на кръговите тренировки. Скачат жабешки по стъпалата с тях, потоци вода се леят, а те едни яки, силни мъже...Реве ми се като ги гледам.
Със сигурност са ефективни.

Отчитам Gamma Ripp'd, идеално ми дойде.
Отбелязала съм си тренировките на TDI от Блендърите, и ще ги започвам и тях. Много ми е мазна долната част и ми пречи. Предполагам, че тази година вече ще се изчистя, но ще е бавна работата...

Много ми е интересно какво четете, напишете, ще черпя вдъхновение. Hug
Художествената литература ми липсва, някак си сега нищо не ме грабва. Чакам от година насам шестата на Юрт и Розенфелд. Уж не съм по крими-то, но те са изключителни. Heart Eyes

Сега чета Advanced Marathoning, Racing Weight, The Beginner's Guide to Histamine Intolerance, What HIT me?, The Grace to Race (страхотна жена!).
Чакат ме на линия Body, Mind and Sport by John Douillard, GAPS Guide, The Subtle Art of Not Giving a F*ck (подарък за Коледа, а още не съм стигнала до нея) и още, и още...

# 603
  • София
Кейт, май  Гая имаше такава жилетка. Аз ползвам малки чувалчета за мма тренировките. Доста се усещат.

Да Simple Smile Имам и съм със смесени чувства. Използвам я само при упражнения за крака като усещам, че нямам сили да държа в ръце по-големи тежести. Става за напади, клекове, deadlift ... при всички случай я ползвам в комбинация с дъмбели. Ако я нося повече от 10 минути непрестанно обаче започва много да ми тежи на раменете, става ми невероятно топло в нея и почивките между сериите не са никакви почивки Simple Smile Та полезна е, но трябва психически да се настройвам за неудобствата.

Да използвам да се отчета:
- за вчера body beast крака и корем + Weider Ruthless Gives Back
- за днес body beast ръце + Weider Ruthless Nitro Burn

Все още не оздравявам и затова не тичам.

# 604
Теди, аз си ставам рано по принцип и 6 не ми е проблем. Просто се уморих много и ми се натрупва.

# 605
Dezi, ако искаш ще ти изпратя цялата програма. На мен много ми допада. Само силови по 30мин/дневно, 5дни/седмица. Идеално ми допълва с кардиото от зумбата и кангото. Не се изморявам, но усещам лек гъдел от МТ. Определено ми стана любима

# 606
Звезди, изпонапраскал не е тоз грип от рано, рано, май общо 5 щяло да има този сезон.

Винаги съм ставала в 5.30, дори сега се събуждам в 5.30, но няма какво да правя и се мъча да заспя. Щото да тренирам тогава, после какво да правя.

Днес гръб, бицепси, малко корем и мъчих някакво кардио, не ми спореше. Пулс 120 едвам. Зарязах го на 18 минута.

Утре ще ходя на интервю за работа и смятам един пилатес да направя, ако не се треса само. Нека да поспаднат само кюфтетата и ябълките.

# 607
Не успях да тренирам два дни, такова нещо отдавна не ми се беше случвало, но имам много работа.
За четенето-имам двама любимци, които мога да чета винаги-Исабел Алиенде и Милан Кундера.В момента чета "Отвъд зимата" на Алиенде, не ми допада много като пишеща криминалета, липсва ми приказната реалност, но Алиенде си е Алиенде.

# 608
Абсолютен фаворит от прочетеното тази година ми е "Ние, удавниците". Горещо препоръчвам. Блестящо написана книга.

# 609
Dezi, ако искаш ще ти изпратя цялата програма. На мен много ми допада. Само силови по 30мин/дневно, 5дни/седмица. Идеално ми допълва с кардиото от зумбата и кангото. Не се изморявам, но усещам лек гъдел от МТ. Определено ми стана любима

Много ти благодаря! Много я искам даже! Hug bouquet

Днес бях на бокс. Утре пак. Но ще вкарам краците от Блендърите.

# 610
И аз отчитам едно голямо нищо откъм тренировки и много работа. Сърдечно благодаря за препоръките за книгите! Обожавам да чета, за съжаление нямам достатъчно време за четене, но колкото-толкова.

В сеседната темя някой беше публикувал един пост от Лулу за нейната трансформация - много приятно и земно четиво - http://luluto.blogspot.com/ 

# 611
За сега 26 минути корем с Шон и Деби. През деня дано се добера за крака. Ще ходя мен и дипломите ми да ни оглеждат за една работа, Не ме интересува заплата, важното, че е по специалността, Писна ми от това бездействие.
Фаворит ми е Мукарами, даже, като ги нямаше книгите тук съм ги чела на английски.

Спорни тренировки!

# 612
Дези, заповядай първа седмица, през уикенда ще пусна и останалите Wink

Днес ден 5-ти + канго довечеря.

Вчера не тренирах, един от малкото дни, в които не можах да стана - толкова ми се спеше и ми беше изморено. Като парцал, без особена причина. Днес се събудих по-свежа.

# 613
  • 1st floor
Джери, не ти ли се работи пак в София? Simple Smile Тук ми беше много под ръка.  Laughing  Hug
Успех на интервюто! Peace

Аз вчера не успях да се отчета, защото бях на маникюр от ранни зори, после на работа. Днес съм адски недоспала - ММ не спа цяла нощ заради кръст. Правих с него в два часа упражнения за кръст от нета. Е, няма такова дърво като него, честно. Колкото е подвижен и неуморим, толкова е негъвкав. Някакви елементарни пози не може да заеме.  ooooh!
Ноо аз си продължавам по план, няма повече скатаване. Започнах да броя калории от три дена - въртя се около 1400-1500 и отчитам втори беззахарен ден вчера.

# 614
TDI, благодаря! Hug

Днес започвам с първия за крака и дупе!

Джери, стискам палци за работата!

Едит:
Отчет с първия линк от поста на TDI:
https://www.fitnessblender.com/videos/build-a-booty-workout-stre … r-butt-and-thighs

Чудесна, чудесна тренировка! Във възторг съм! Къде съм спала досега, че не съм тренирала с Кели! Heart Eyes
Отивам да тичам.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 10:12 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт