МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 13

• 69 300
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, здравейте. Бях слагала резултатите от спермограмата на приятеля ми преди седмица, заедно с хормоналните резултати. Има завишен пролактин.

Преди изследване за пролактин, човека трябва да седи 30 Мин в покой и после да му се вземе кръв.

# 466
Здравейте,
искам да ви попитам на някой от мъжете ви изписвали ли са ципрофлоксацин и как е подействал? Изписаха го заради бактерия.

# 467
Момичета, от кой уролог- андролог в Пловдив сте доволни?

# 468
Момичета, от кой уролог- андролог в Пловдив сте доволни?
Като мъж, споделям мнение  за Георги Ибришимов. Спокоен, изслушва и обяснява на въпросите.
Поздрави,
Мигел

# 469
Благодаря за отговора, Мигел. Запазих час. Ние съвсем бяхме забравили, че преди години  ММ е ходил при него.

# 470
Момичета, какво означава желатин в пробата? Сега разглеждам спермограмата на ММ и сега видях.

# 471
Здравейте,момичета!Според вас има ли нещо притеснително в спермограмата?

# 472
  • София
kristina_ , къде е правена спермограмата? Ако е в репродуктивна клиника, резултатите са отлични. Ако е в обикновена лаборатория, можеш спокойно да изхвърлиш резултата и партньора ти да направи нова спермограма в репродуктивна клиника.

# 473
Здравейте,момичета!Според вас има ли нещо притеснително в спермограмата?
Прилича ми на Ню Лайфска спермограма!
Бомба е!

# 474
Simple Smile В репродуктивна клиника е правена.Морфологията на Крюгер добре ли е?на долна граница е,този брой с дефектите не е ли голям?
kristina_ , къде е правена спермограмата? Ако е в репродуктивна клиника, резултатите са отлични. Ако е в обикновена лаборатория, можеш спокойно да изхвърлиш резултата и партньора ти да направи нова спермограма в репродуктивна клиника.

# 475
  • София
Морфологията е супер, не се притеснявай - при много малко мъже има морфология над 14% по Крюгер. 14% е доволно добра оплодителна способност, особено предвид другите чудесни показатели на спергмограмата.

# 476
Благодаря ти!
Морфологията е супер, не се притеснявай - при много малко мъже има морфология над 14% по Крюгер. 14% е доволно добра оплодителна способност, особено предвид другите чудесни показатели на спергмограмата.

# 477
Здравейте, отново от мен. Утре сме в Малинов, а на мен от снощи ми е нова муха в главата. Понеже надеждата ми е новата спермограма да потвърди резултата при Владимиров (Дай боже!) и съответно да се борим за естествено забременяване, та сега се чудя sdi ли да пусна или биологична преживяемост на сперматозоидите? Вие какво ще ме посъветвате? Просто имаше борба с моя мъж за всички тези изследвания, които на моя глава съм намислила, а не са консултирани с доктор, та ще трябва да избирам или това или това, че не ми се започват спорове наново. Някой знае ли в Малинов дали правят такъв тест и цената, защото не го намерих в списъка с услугите им. Благодаря предварително, момичета!

# 478
  • София
В разширената спергмограма с Крюгер в Малинов има един ред Vitality test. Не знам дали това е същото като тест биологична преживяемост, но въпросният Vitality test /тест за виталност/ е включен в цената на разширената спермограма в Малинов.

# 479
Виталност е колко % са живи в момента. Преживяемостта до съответният час е друга работа. Ако ще разчитате на спонтанно забременяване или на инсеминация, е важна информация колко % живи С имате на съответния час.

Общи условия

Активация на акаунт