Димитровград- Градът на младостта!

• 12 665
  • 303
  •   2
Отговори
# 45
desislava, има 1 препарат по ветиринарните аптеки го има, казва се АЙКЪН страхотен е избива ги до крак:) и ние имахме такъв проблем преди време пробвахме с райд и с други разни скъпи и силни препарати оба4е на гадините им няма6е ни6то, а с айкъна - край:)

# 46
desislava, има 1 препарат по ветиринарните аптеки го има, казва се АЙКЪН страхотен е избива ги до крак:) и ние имахме такъв проблем преди време пробвахме с райд и с други разни скъпи и силни препарати оба4е на гадините им няма6е ни6то, а с айкъна - край:)
Благодаря ти, ще го пробвам

# 47
Здравейте, форумки от Димитровград!
Аз съм от Хасково, но от 5 години вече не живея там. Както и да е, не това е важното. Laughing По-важното е, че съм от августинките и ви се извинявам, че така нахлувам във вашата тема, но силно ме интересува какво става с една ваша съгражданка. Става въпрос за Nesy - нейния термин беше още на 2 август и се чудя дали вече не е родила. newsm78 Моля ви, ако някой знае нещо за нея да ми пише на лични или да пусне едно съобщение в нашата тема.
Много ви благодаря предварително и всичко най-хубаво ви желая!

# 48
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги в темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 49
Привет на всички във форума.Току що гледах по BTV предаването за акциите на майките и това ме провокира,за да вляза тук.Времето все не ми достига,но ще следя календара и с каквото мога ще помагам.

# 50
Здравейте, днес със моя съпруг имаме годишнина от свадбата черпя ви по едно   cheers   Laughing

# 51
Здравейте, днес със моя съпруг имаме годишнина от свадбата черпя ви по едно   cheers   Laughing
Честито!Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам  bouquet

# 52
Момичета и момчета /ако има/, гласувайте за моите момчета, дайте 5 звезди и ще ви обичам Laughing
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=3&p=1&sort=1 … ID=0&rID=3816

Благодаря на всички!

# 53
Момичета и момчета /ако има/, гласувайте за моите момчета, дайте 5 звезди и ще ви обичам Laughing
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=3&p=1&sort=1 … ID=0&rID=3816

Благодаря на всички!
Готова си!
Само веднъж ли може?

# 54
Благодарско на всички които са гласували:)
Няколко дни се задържахме на челно място, но явно има и по хубави любителски снимки.

# 55
 Понеже сме "активни" в тази тема  Grinning реших да я изведа малко по- напред.   bouquet

# 56
  • Димитровград
Здравейте на всички!!!Ние вече сме на линия!!!

# 57
    Здравейте, красиви  bouquet

Съвсем утихна темата тук Crazy
Как сте, какво си правите Heart Eyes
Кой къде почива, разкажете Hug

Как са сладките бебочета Heart Eyes

Ние ходим по разходки, Али се учи да отвръща на "удара" и вече и тя пошляпва децата, но нормално Crazy Бъбри, тича Heart Eyes
Черпим  Drunk eat beer cook, имаме си наш дом Heart Eyes

# 58
Наденце, а теб не те ли е срам да публикуваш от красиви по-красиви снимки...
За пореден път се убеждавам във фотогеничността на вашата особа и тази на малката Али Hug

И честит ви нов дом! Пожелавам ви в него да кънти весел детски смях, да топуркат крачета, да се носят благоуханни миризми/може и на разни вкусни нещица, а не задължително на парфюми и тем подобни женски съблазни/, пожелавам ви да се чувствате "у дома" в дома си и винаги с неизменно удоволствие да прекрачвате прага му!  bouquet

# 59
   Тони, благодаря ти от сърце за пожеланието Heart Eyes Това е най- хубавото  ни пожелание до сега Hug  Златна ти уста  bouquet

Благодаря и за комплиментите за снимките Flutter Гордея се, че аз съм ги правила Blush

Общи условия

Активация на акаунт