Димитровград- Градът на младостта!

• 12 652
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Toni,
При нас алергията не е точно установена. Водим се с алергия към белтъка а Кравето мляко. Сега медиите доста коментират млеката, които НЗОК спря да поема... сега може би пак ще започне. Борим се с още няколко мами да извоюваме поне това от държавата. Надявам се да сте ни подкрепили в онлайн петицията, която бях пуснала по-горе.
Фенистила е добро, то е бг вариант на Зиртек, които са към 18 лв. Пили сме какво ли  не!!! вече нищо не му давам.... само ако се наложи антибиотик, тогава давам антихистамин, за да не реагира на антибиотика.
Наде, надявам се да оздравявате вече!!!

# 31
Бори, добре че ми напомни за петицията... Още миналия ден мислих да ви подкрепя, но просто ми изскочи от главата покрай проблемите. Но ще го направя сега. Надявам се, че не е късно...

# 32
Готово - 1249-та подред  Hug

# 33
много ти благодаря,
 нали накрая натисна approve signiture... че се оказа, че сме загубили много подписи защото е направена на англ и много хора не са разбрали да потвърдят подписите и не е отчетено:(

# 34
Мда, английския дотолкова го владеем Crazy

# 35
   Здравейте, Тони и Бори  bouquet
то май други мами в момента не пишат Crazy, благодаря вече сме по- добре, тя Али го изкара най- бързо и леко, но добре, че я кърмя, аз все още се възстановявам, но мама е тук и ни помага Heart Eyes

Тони, дано лошото е останало в предния месец и само хубави неща ви пожелавам вече Hug

Бори, и аз ви подкрепих за млеката Peace Нямам думи за ставащото в страната Naughty

Хубав ден Party

# 36
Здравейте, мами!
На който му се разхожда да свирка, аз съм си в Димитровград.

# 37
Я, Деси се появи Hug
Аз съм си в Димитровград/както обикновено всъщност Joy/, но не знам кога ще успея да се примъкна до центъра Crazy

# 38
Ehooo,   
ние заминаваме на море и може след това да мина през Димитровград за няколко дена. Ще пиша преди това и ако и вие сте  там да си направим една голяма разхотка:))
Целувки на дечковци

# 39
Бори, ще чакаме и много приятни емоции на морето!!!
На нас тази година ще ни се размине, но пък се надявам другата година да наваксаме Wink

# 40
Привет на всички, скоро не съм писала , нали знаете лято е и не се задържаме много в къщи, а и бяхме на море за малко, много добре се отрази на Борис.

По надолу има информация за една петиция, може да гласувате ако желаете
Можете да подкрепите кърменето, като подпишете Отвореното писмо:

http://www.bgpetition.com/podkrepete-karmeneto/index.html

След попълване на петицията трябва да активирате изпратения ви от системата линк (може да е попаднал в т.нар. Bulk Folder, проверете там, ако го няма в основната пощенска кутия).

Нека заедно Подкрепим, Насърчим и Защитим Кърменето!

Благодаря ви!

# 41
Здравейте, Мами!
Я да ви се оплача аз....Какъв е тоя бум на бълхи в града ни #Crazy
Пред блока ни е някакъв ужас....докато излезнем от входа и се качим на колата децата ми са изпонаядени....Пръскат вече 4-ти път комшиите и няма ефект, даже имам чувството,че все повече стават тия гадини #Crazy

# 42
Здравейте, Мами!
Я да ви се оплача аз....Какъв е тоя бум на бълхи в града ни #Crazy
Пред блока ни е някакъв ужас....докато излезнем от входа и се качим на колата децата ми са изпонаядени....Пръскат вече 4-ти път комшиите и няма ефект, даже имам чувството,че все повече стават тия гадини #Crazy

Само това липсва... При нас поне бълхи няма. Но днес сутринта, като прибирах изпраните дрехи, и от тях се посипаха хлебарки #Cussing out Леле, какъв кошмар беше. Вкъщи хлебарки нямаме, а на терасата - колкото искаш. Май идват от съседите горе #2gunfire Повече дрехи на терасата няма да има вечер!

# 43
здравейте, нямам много време за интернет, но днес реших да се включа с един коментар като заговорихте за буболечки #Crazy
 тази година в къщи нестига че мравки ами и хлебарки се появиха а досега такива питомници не сме си имали и така
 въпросът ми е малката се опитва да лази и какво да слагам за хлебарките защото аз сам доволна от кубчетата ама заради нея трябва да слагам или да пръскам с нещо друго за мравките ми казаха канела и сега ги дебна от къде излизат за да ги излекувам #2gunfire

# 44
Днес пак пръскахме пред блока, обаче НЕ, пак са живи тия гадини.Купих един препарат и вече на излизане и влизане пред входната врата се `дезинфекцираме`, че децата започнаха и в къщи да ги носят.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт