Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 493
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
За почистване на четките за грим ползвам антибактериален сапун.

# 661
  • Paris, France
Благодаря, Nevena Virolan! Много е важно, че е изпробвана и сте доволни. А за педикюра имах предвид ноктите и кожите на краката, не цялото стъпало...

Цитат
sunny, ...Аз си режа дебелата кожа с кюфтета...Laughing

Моят редактор не е познал думата кюрета и, милият, я заместил с кифтета, хаха, че и грешно го изписал. Ки-фте-та. Извинявам се. Темата вече е смешна. Щом е само за пръсти и нокти няма добре. Бях в приложението на Али. На 11.11 има в магазина DMoley 35 варовик под 30€. Е, сигурно не са като малко по-скъпи те, но за гел, акрил и лек педикюр стават.

Мелина, не цял апарат а приставка. Мииии, не я знам коя е. Синя е, метална, ама не запомних коя е. Ще питам и ще я потърся. Апарат си вземи като нашите или по-мощен, ако искаш.

# 662
Ох ще ме уморите с тия кюфтета. 😂😂😂 Аз четох,пулих се какви са тия кюфтета,ама викам няма да питам да не се изложа нещо,невежа съм в тая област,а то какво било.. 🙈😂

# 663
В никакъв случай, наистина питам какъв да си взема. Насочила съм се към ултразвуковия на блъскай

# 664
  • Paris, France
В никакъв случай, наистина питам какъв да си взема. Насочила съм се към ултразвуковия на блъскай

А не може ли да ползваш стерилизаторите в салона? Или го търсиш за себе си? Ако искаш, мога да питам в тукашната група. Моделите са долу горе еднакви.

Обичах, поне не се ли посмя? Питай, лошо няма. Човешкият мозък не схваща алгоритмите на редактора.

# 665
Интересува ме да отговаря на Бг изискванията на ХЕИ Simple Smile

# 666
  • Paris, France
А какви са те? В смисъл размери, мощност, дължина на вълни? Има ли изискване за упътване на бг?

# 667
  • на брега на морето
Аха, мерси, Нев!  Hug Цял апарат...де да знам, аз си мислех за някоя компактна машинка. Embarassed

# 668
Хабер нямам. Ама да не стане така да взема някой и хеи да каже, че не става. В наредбата не видях да пише нищо...

# 669
  • София
Кам когато ходиш до хеи ти казват какво искат.По принцип деконекс живасепт и ув шкаф.Нищо повече.
Аз пиша за за наистина спазване на хигиена.занижена от нашето хеи.Но всички апарати показват на клиента как работиш и естествено ти носи печалба.Забравих шише спирт 70 процента....от 90 запечатвал бактуриите не ги убивал.Това са думи на проверяващ в салон,хахиии.Старнейлз са акредитирани и търсят от хеи техни препарати и фактури.Добре си се насочила.Обади им те знаят и ще ти продадът.

# 670
Благодаря, мисля да се насоча към Макс  Hug

# 671
  • София
Кам за дезинфекцията само стар нейлз.❤

# 672
Благодаря bouquet

# 673
  • София
Привет и аз да се включа за дезинфекцията. Има една българска фирма ХМИ
Скрит текст:
, във Велико Търново, продават основно в големи количества препарати за дезинфекция и почистване. Препоръчвам ги, защото се оказа, че има много хора, които развиват алергия към живасепт, живахекс и подобните. Фирмата е много голяма и може да се поръча примерно в големи разфасофки за целия салон, като да си купите малки бутилки с пулверизатор за пресипване. Имат и препарати, които се използват от стоматологията, които са приложими за инструментите при маникюра и педикюра. Също тези препарати са много по щадящи към метала от познатите Алдекват, Алдесепт и Деконекс. Дано съм била от полза.
Аз използвам алдесепт за киснене и кварцов стерилизатор за стерилизация. С него става най-бързо, купих си го от алито за има няма 15долара, кристалните топчета за стерилизация ги има навсякъде в бг и не струват кой знае колко пари. Сменям ги на 3 месеца.

# 674
  • София
Момичета, отзиви за този Сън?

https://s.click.aliexpress.com/e/RUs4oic

Общи условия

Активация на акаунт