Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 492
  • 750
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Неви не е стерилно след разтвор,дезинфекцирано е да, няма гъби и по гадни болести.В пакета се обработва часове на висока температура.За това трябват 6 комплекта инструменти минимум ако работиш автоклав.Гаранция и дано не се случва на никой няма,как се вадят здравни книжки,дали човека който те работи няма хепатит......е никаква.И в болницта и при зъболекаря.....не ми се мисли,че съм много страхлива.За това не режат кожи на запад,клечица и колкото толкова,ако искаш олио и другото ние тук го знаем.Последователка съм на една канадка всичко което показва рисунки цветове е на макетна ръка,клиентите има и без кожички но повечето са до коляното,хахахахах

# 676
  • София
ПРИНЦЕСАТА имам проблем мисля че щи ми помогнеш,ако искаш разбира се,хахааххахах.
От 15 септември имам изпратена поръчка от борн прити,за 15 долара,няма я писах им никакъв отговор,какво да правя,искам си нещата все пак са за маникюр,ако са за друго ще го преживея.Кажи как да постъпя моля?

# 677
  • Paris, France

Има отзиви от вече купили я. Прочети ги! Едната лампа пристигнала неработеща и продавачът казал да си я поправя сама, а друга работила 3 месеца и спряла. Вътре се виждат 21 лампи. Не става. Има доста Sunone, Sun1-Sun3, ако искаш с екран, Sun2, SunX, Sun3. Съветвам те да се придържаш към тези модели, защото доста от нас ги ползуване от 2-3 години. 30-36 лампи вътре. Останалото са глезотии.

, на запад не стерилизират и не го крият. Даже еднократните колелца ги пръскат с дезинфектант и употребяват върху поне 10 клиента. Редовно имат по един или 2 накрайника за кутикули, не повече. Разтворът трепе хепатита и ХИВ. Иначе нямаше да има инструменти с гума за многократна употреба.

За Борн Прити - ако защитата изтича, пиши му и ако не отговори отвори спор! Връщат парите за.неполучена стока.

# 678
  • София
ПРИНЦЕСАТА имам проблем мисля че щи ми помогнеш,ако искаш разбира се,хахааххахах.
От 15 септември имам изпратена поръчка от борн прити,за 15 долара,няма я писах им никакъв отговор,какво да правя,искам си нещата все пак са за маникюр,ако са за друго ще го преживея.Кажи как да постъпя моля?

Не съм Принцесата, но нямаш ли номер за проследяване? Аз отварям диспут в подобни случаи.

# 679
Аз за стерилизатора трябва ли ми сертификат?

# 680
  • София
Над писах няма отговор изтекоха 45 дни,нямам проследяващ под 12 долара съм,пуснах диспут,то че ще върнат парите е ясно.Ама си искам поръчката,видях в др тема че принцесата е била в така ситуация и затова попитах,не съм имала проблем с борн прити.
Точно, на запад без режещи  и метални избутвачи защото когато ги няма няма опастност от кръв/порязване/Спин хепатит с са по кръвен.В автоклав на 100% инструмента/режещия/ е обезпаразитен,бактерицидно обработен и стерилизиран.Тук неможеш да докажеш че си заразен от еди кой си......да не се случва на никой.Спирам,извинявам се

# 681
  • Варна
 Чакай сега от официалния магазин на Борн в Али ли поръча или директно от Борн? Когато не пазарувам от Али или Ибей/Амазон плащам с пейпал .... защитата е желязна. В Али диспут и си ми връщат парите в Ибей и АЧмазон също,за другите жертвам пейпалските такси за по-голяма сигурност.
    И...някой да ми беше казал.че като поръчвам от щатите Ибей и Амазон директно си начисляват дължимите митнически такси много се изложих  Laughing. Понеже поръчвам с превозвач до Англия,че повечето американци не ни признават за дестинация тръгнах да врънкам превозвача да ми плати дължимите такси,а аз да си ги платя при получаването  Laughing. Та..хората ме светнаха,че в цената за доставка са включени и въпросните такси.

# 682
Четох първа страница, но коя лампа е по-добра от SUNone ? Държа на сензора за да не натискам копчета.

# 683
  • София
От сайта на борн прити Принцесата.
Кам аз имам сън 2с розова възглавничка отгоре.Доволна съм гледам до нас една тачена маникюристка има същата и от скоро и втора,за двете ръце.Аз също ще взимам още една на 11.11.Сензор има 90 сек с увеличаване на интензитета и изпичане,за него питаш нали?

# 684
питам да е със сензор на движение да се включа като си пъхнат ръката. И  аз искам да сложа още една на бюрото за другата ръка.

# 685
  • Paris, France
Повечето Сън имат сенсора. На новите сън1, като се натисне копчето, сенсора помни и всеки път се изключва според натиснати копче. Сън1 няма екран, обаче. Харесва много, че сенсора е по дефолт 2 минути. Кам, ще потърся някоя. Погледни Sun1s , че имат и екран. Сън1 заемат по-малко място на бюрото от сън3. СънХ са доста обемисти. Sunone, Sun1s, Sun2, Sun2c, Sun3, Sun4 всичките имат сенсор за 2 минути. Sun6, Sun8, Sun9, Sun9+ имат сенсор за 99 секунди

# 686
  • София
sun one 1s - аз съм много доволна, има сензор и дигитален брояч на секундите

# 687
# 688
SUN3 2.0 Smart 48W UV LED Lamp with Timer Memory Invisible Digital Timer Display Nail Drying Machine
 https://s.click.aliexpress.com/e/bveE8LOg
Аз когато сменям ще е с тази

# 689
  • София
такава е моята Кам със сензор,съжалявам че е розова че сега като искам бяла.....
Неви я пак за сензора по дефолт?

Общи условия

Активация на акаунт