Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
За стерилизаци в домашни условия не става ли в тенджера под налягане? За металните неща естествено, гумата ще отиде.

# 646
  • София
Знам разбира се,които са минимални когато става въпрос за режещи инструменти.Анита и Костадина имат видео което показва как се работи чисто и безопасно за клиента.

# 647
  • София
Над точно вчера гледах за въпросния сън ,тестват го в лаборатория и уреда който измерва стерилната среда не мръдна,с една дума пари на вятъра.
Стерилизация се постига с аутоклав/3000 и нагоре лв/Дезинфекцията е напълно достатъчна за домашни условия.Ув шкафовете в салоните не стерилизират

Благодаря! Аз така или иначе се отказах.... писна ми да трупам.... аз не режа, пилите ми са хартиени, ще ги сменям по-често и толкова  Mr. Green

Четките за грим, за които го обмислях, ще продължа да мия с шампоан  Laughing

# 648
  • Paris, France
ma_ma, спри се малко, човеко! Ще останеш без нокти. Изградените нокти нямат структура, нямат апекс, нямат защитена стресова зона, нямат и стабилна С-извивка. Лакирала си се с дебели слоеве и лакът се е отдръпнал от кутикули и изглежда все едно е поставян преди 2 седмици. Не си играй със здравето, защото се плаща скъпо! Не ти пиша с цел да те критикувам, а с цел да те предпазя от жестоки, непоправими понякога последствия.

Показаната пила има 2 посоки, да. Ясно се виждат 2 копчета на блока. Ръкохватката е ужасна. На мене ми е трудно да сменям борчетата. Вибрациите са ужасни, неприятни и с нея не може да се оправят кожи или естествен нокът и е доста маломощна. Съмнявам се, че вдига над 10 000 оборота, защото машинката ми от Лидъл, която вдига до 5,6 или 7 е в пъти по-мощна. Като искаш Ел. пила, намери си една от поне 35W в Али, която да е поне 15-18V и 1А на изход и си я купи на разпродажбата. Не съм търсила скоро. Ферий беше последната, която купи такава. Нейната е със сигурност 18 волта и 1 ампера на изхода, защото, като инженерпе, тя я разглоби и провери. Моята също. Дмолей и Лейди Мисти имат такива. Нашите, на ферий, Пашън и моята имат педал, който включва и изключва. Тези без педали са по-евтини. За 60-70лв ще имаш достоен уред. Само трябва да пишеш предварително, от сега, за да се уговорили с продавача. Ферий има готово писмо на английски. Има и на Кафе. Принцесата има такава. Преди бяха хубави, но сега са маломощна и не ти ги препоръчвам. За около 100 лева има оригинална JSDA в Амазон по разпродажбите.

Аз слагам в мултикукър под налягане, което е 70 килопаскала, май беше за 1 час. Само метал и керамика, разбира се. Гумите ги стерилизирам в разтвор.

# 649
Stuck Out Tongue Winking Eye Споко Невенка не ми е първо изграждане а пък лака не се е одръпнал може би аз така съм лакирала на живо си изглеждат добре ама да не са идеални вярно е все пак нямам курс.

# 650
  • София
Над в сефора май имаше хигиенен препарат за четки за грим,ако не се лъжа.утре ще ходя до инглот и ще питам ако искаш.
Чесно казано,за вкъщи едни мои инструменти имам,никой не ги пипа.За общественото направо ме е страх да мисля,само пръскат някои.Както в зъболекарските кабинети трябва да е според мен.Измиване с вода,30 мин в разтвор,ултразвукова вана над 50w,сухажор или ув шкаф и последно крафт пакети и аутоклав.100% чисто.
Не натрапвам на никой мнение,това съм го чела и обсъждала с лекар.Моя начин е

# 651
Може ли по-подробно?

# 652
Невенка, лампа с повече от 30 лампи по- бързо ли ще пече от такава с 30?

# 653
  • Бургас
И аз напоследък се замислям за ел. пила. На мен обаче ми трябва преди всичко за частично сваляне на гел лак и евентуално за педикюр. Може да се пробвам и за маникюр на ММ, ако не е крайно смотана, но така или иначе е само за лична/домашна употреба. Бихте ли ме насочили към конкретни модели? (От Али) Благодаря!

# 654
  • Paris, France
sunny, този е от продавача, с когото с Пашън купихме.
https://m.ru.aliexpress.com/item/32840035771.html?trace=wwwdetai … c-Maniure-Machine

Не е евтин, но по качество е абсолютно същия като същия модел в NDED. Препоръчвам го, защото идва в твърда, картонена кутия. Има и по-евтини при същия продавач, но идват в мек стиропот, който често се отваря по пътя. И да не се отвори, вътре блокът не е закрепен здраво. Ако дойде счупена (на ферий и дойде с леки счупвания въпреки картонената кутия) ще трябва да се оправяш сама. Али трудно връщат пари за пристигнала стока. Аз писах на продавача и помолих изрично да я тества, да види шуми ли, работи ли реверса, педалът, да няма тракане като тръгне блока, да е за 220 волта. Също помолих да опакова в допълнителна мека опаковка и да я прати в твърда кутия. Дойде точно идеална. Цялата картонена кутия беше увита в мек найлон с балончета въздух и отгоре черен найлон. Помолих да пише, че е козметика за нокти за под 10$. Това и беше написал и е минала митница в Лондон. Дойде за 3 или 5 дена. Пашън помогна тогава и не съжалявам нито за миг. Става за всякакъв маникюр плюс лек педикюр. Върти без проблем шапките с диаметър до 1.3мм, но се тормози с най-големите и затова не ги и купувам. Аз си режа дебелата кожа с кюфтета и само захлаждане с пилата. Имам и друга за крака.

Погледни снимките и ще видиш, че на етикета пише 110-120волта. Мисля, че са се объркали и в кутии с такъв надпис са сложили европейско електричество и щепсели и затова е евтина и не може да се предложи в Европа. Но си работи. Аз изрично предупредих и ми дойде с нормален надпис. Същата я има на разпродажба в НДЕД, но има скъпа доставка. Ти си реши!

ейвалин, не, няма да пече по-бързо, но няма да има мъртви зони и некачествено изпичане в ъгли. Не пести време от изпичане! Аз пека по-малко от указаното понякога. Алесандро го пека 30сек за база, но не е правилно.

, а след разтвор не е ли стерилно? Аз мия в разтвор и после слагам под налягане, но без пакети. Опасното е кръвта и гъбите по кожата.

ма_ма, не ми е спокойно. Не е до курса. Пази си ноктите, защото ако лумне инфекция може да останеш без пръст! Играй си на типове и прави мостри! Пак е интересно, но безвредно. ОК, да не ставам досадна.

# 655
  • на брега на морето
Нев Hug, а каква е тази пила за пети на Индиго?
И Кам беше писала преди за някаква пила дето направила чудеса с петите на клиентка. Че аз имам една с батерийки, пак ми върши работа, ама си мислех, че може да си купя и някоя по-готина. Hug Докато тече темата за пилите... Mr. Green

# 656

Тази пила в две посоки ли върти?

Аз имах такава, в две посоки върти, но взе да прекъсва и като цяло са калпави.

# 657
  • София

Ето нещичко от вчера.
Кам,"прозвуча"като заяждане/искренно се надявам че не е така/ Flowers Rose ,но ще  постна един видео клип и инста профил с много инфо и сравнения:@agata_nails  https://www.youtube.com/watch?v=QTfR_EFlKss

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 09:02 от №

# 658
  • Бургас
Благодаря, Nevena Virolan! Много е важно, че е изпробвана и сте доволни. А за педикюра имах предвид ноктите и кожите на краката, не цялото стъпало...

Цитат
sunny, ...Аз си режа дебелата кожа с кюфтета...Laughing

# 659
  • София
Над в сефора май имаше хигиенен препарат за четки за грим,ако не се лъжа.утре ще ходя до инглот и ще питам ако искаш.
Чесно казано,за вкъщи едни мои инструменти имам,никой не ги пипа.За общественото направо ме е страх да мисля,само пръскат някои.Както в зъболекарските кабинети трябва да е според мен.Измиване с вода,30 мин в разтвор,ултразвукова вана над 50w,сухажор или ув шкаф и последно крафт пакети и аутоклав.100% чисто.
Не натрапвам на никой мнение,това съм го чела и обсъждала с лекар.Моя начин е

Имам спрей на МАС, идеята ми беше през стилизатор да минат, че тези спрейове не са безвредни за кожата!

От мен един ретро маникюр, не съм се справила с формата... като намеря време, ще я намаля както е с гела, оказа се, че с топа на PNB скъсяването не влияе на трайността. Вчeра свалих двуседмичния маникюр с лекота след едночасова вана и никакви поражения.

Продължавам с гел от kodi.pro, основният цвят е на Фокс, синия на Лечат.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 12:28 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт