За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 932
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Не пък ми е излишен сарказмът! Лека ирония, да, но другото е излишно :=)

По дискусията в момента:не смятам, че бебе преди 9тия месец може съвсем осъзнато да знае коя е мама, коя е баба и т. н :=)
 През 9тия месец започват много да имитират. Когато се смеем, дъщеря ми съвсем умишлено започва да ни имитира, смеейки се.

# 556
Салсиша, само заради тебе следя темата още! Grinning Добър сарказъм!

И аз съм фенка на Салсиша! Всяко нейно изказване е все едно аз съм го писала и е точно в 10-ката- не само тук, но и по другите теми! Сигурно й е писнало да вижда : Дивчо оцени Вашият коментар като ‘полезен’ 😂😂

# 557
Вижте и възрастните употребяват много думи, които не разбират, означава ли това, че не са произнесени. Много е субективно, щом не са нечленоразделни звуци, значи е реч, пък било то осъзната или не. Сестра ми до две годишна заместваше "к" с "т" и ме наричаше "тата", а на баща ми казваше "тате", ние "татата" си го брояхме за дума, нека, ако някой смее, ни каже, че не е. Grinning

# 558
Ааа, това си е членоразделна, нечленоразделна е, когато е нещо смесено между птичи крясъци, лаене, скимтене, ръмжене, клокотене, бухалски звуци, маймунски възклицания. Както например е официалния език в Нигерия - огу ага уга ай агхкх... и т.н.

# 559
Може ли да ми препоръчате гастроентеролог за бебенце в София?

# 560
Може ли да ми препоръчате гастроентеролог за бебенце в София?

Д-р Радка Куманова

# 561

Това дали е от памперса или ще е нещо друго?
прилича мина ухапване от бълха

# 562
Снощи го намазах с крем и на сутринта нямаше и помен от тях 🤔 както се появиха така и изчезнаха... много странно.

# 563
  • Велико Търново
Снощи го намазах с крем и на сутринта нямаше и помен от тях 🤔 както се появиха така и изчезнаха... много странно.
Сигурно е било от претопляне. На бебо комарените ухапвания вече 8 ми ден не изчезват.. колко време да ги чакам...Sad Не мажа с нищо.

# 564
И аз не мазах с нищо освен Бочко, един или два пъти. Бавно минават, ама те и моите бавно минаха, та не се притеснявам. Комарите са яко мотирали, като прилепи са Rolling Eyes

# 565
Сигурно е било от претопляне. На бебо комарените ухапвания вече 8 ми ден не изчезват.. колко време да ги чакам...Sad Не мажа с нищо.
С бочко за ухапано защо не пробваш

# 566
  • София
Бочко за ухапване не върши никаква работа, поне при моя син. Аз мажех с Фенистил.

# 567
  • Варна
Явно са били от претопляне, щом са изчезнали така бързо, особено ако са изчезнали след къпане, обливане с вода.
При сина ни петната от комари стоят със седмици, от Бочко доста по-бързо загасват и се заличават, но пак не е въпрос на дни.

# 568
Момичета, притеснявам се за беба, оставям я да спи при нас на спалнята, защото като я слагам в леглото й постоянно се отвива и аз не мога да се будя да я завивам. Чувалче ще купим по-късно за зимата, защото сега мисля, че ще й е прекалено топло в него, а не намирам есенни такива. Но ме притеснява, че и при нас може да й е много топло. Напоследък се буди по 10 пъти вечер с мрънкане, след това започва да рита завивката, аз й предлагам гърда да се успокои и да заспи, но мрънкането продължава и чак на 3-4я път засуква. Чувам я и да кашля вечер по веднъж, два пъти най-много. Въздуха ни е много сух, може ли от това да кашля? Защо не спи спокойно вече?

# 569

Общи условия

Активация на акаунт