За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Не съм седнала да го душа всеки ден но като съм го гушнала и нещо си бърбори или вика е нормално да се усети и съответно да открия че се е променил.
На ацетон не е пие си вода. За разболяване няма признаци.

# 616
  • Плевен
Няколко дни слагах в пюрето праз и пт него дъха на бебчо беше малко кофти.

# 617
Може ли отзиви за нефролога в Надежда?

# 618
Здравейте от кой пробиотик сте доволни и трябва да ли да се прави някаква пауза, примерно досега бяхме с Линекс бебе, но нещо не й действа добре на моята беба и искам да мина на някой друг, също пробвах и биогая не съм очарована и от него.

# 619
Аз съм давал само Про комбо бебе

# 620
Случвало ли ви се е бебето да падне? Падна от леглото...по гръб. Побърках се. Видимо й няма нищо, координирана е, яде, играе, движи се...за какво да следя?

# 621
Така се изпльоска и при мен- по гръб. Ами казват да не заспива за определено време

# 622
Мини, аз си поръчах инхалатор от амазон, ако искаш мога да ти дам линк.

Кагтус, моят син падна преди 2 седмици от леглото на плочките, водих в Пирогов. Казаха да следя за повръщане, загуба на съзнание, ако се успива повече от обичайното, въобще ако "не е моето дете" да го закарам отново там.

# 623
  • София
Малко сменям темата, но и аз имам въпрос. Имате ли мнение за инхалатора който се предлага в лидъл тази седмица? Ако не да ми препоръчате друг от който сте доволни. 🙂
Аз съм с този инхалатор и съм много доволна.

https://www.medico.bg/drugi/kompresoren-inhalator-nebulizator

Преди време посред нощите отидох за инхалатор в аптеката. И девойката от нощната смяна не искаше да ми продаде Simple Smile Щях да се бръкна поне със 150 лв. Не можела да пише гаранции, ама инхалаторите били скъпи и т.н.
Класната на синът ми ми даде ваучер за Медикои го взех.

# 624
Благодаря ви PeacockLove и Верче! Ще гледам да не заспива и ще следя за по-странно поведение. Видимо е забравила за случката, а и падна на меко. Ама е още малка (5++) и за малко изпаднах в паника и ужас.

# 625
А какво трябва да се гледа като характеристика на един инхалатор?

# 626
И синковеца падна скоро. Вече са ти казали за какво да следиш. Май няма бебе, което не е падало. Аз съм изпускала сестра ми по стълбите. 😒

# 627
  • София
А какво трябва да се гледа като характеристика на един инхалатор?
Казаха ми "степен на разпрашване".

# 628
И моята бебка падна преди може би два месеца. Бая се бях ошашкала. За щастие падна на меко и и нямаше нищо. Падна от спалнята. Като я заварих беше по корем.  Пипах, мачках, стисках  по тялото беше спокойна и мен ми олекна.

# 629
Аз загубих съзнание, ум и рационално мислене като го видях. Плачеше, гушнах го и се успокои, обаче аз ревах като магаре и детето пак се разплака и то.

Общи условия

Активация на акаунт