Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 189
  • 708
  •   1
Отговори
# 180
Според Зорница отиде да види Ева от любопитство.

Дано скоро върнат Фотев.

# 181
  • София
Дават Ани Пападопулу по НОВА тв сега, не хванах от началото, но и тя била загубила дете- малко след раждането, не знаех.

Сега ако някой, си пусне малко от първия и от последния сезон няма да види един повтарящ се актьор почти. Не знам дали американците имат сериал с почти напълно сменен състав във времето.  Grinning

# 182
Дават Ани Пападопулу по НОВА тв сега, не хванах от началото, но и тя била загубила дете- малко след раждането, не знаех.

Сега ако някой, си пусне малко от първия и от последния сезон няма да види един повтарящ се актьор почти. Не знам дали американците имат сериал с почти напълно сменен състав във времето.  Grinning
Спешно отделение Animal Smiley Cat

# 183

Спешно отделение Animal Smiley Cat

Хаус също имаше много приходящи

# 184
Според мен няма как в сериал, който не е сит ком години наред да участват едни и същи лица, без образите и историите им да се изчерпват. 

Като се сменят героите се мрънка, като се случват куп гадории на даден персонаж пак се мрънка.
По-добре ли беше да гледаме Бибето и Сашко с тяхната “изпламеняваща” любов? 

# 185
В Анатомията на Грей също почти не остана никой от първоначалните.

Аз съм казвала и друг път, на мен не ми пречи вкарването на нови герои и истории. Сюжета се обновява, освежава се сценария, не се цикли на едни и същи лица и линии, те и омръзват в един момент.

# 186
  • София
Гледала съм споменатите сериали, но не от първия до последния епизод и не съм много за запозната с каста им. Аз си ги харесвам, новите герои, не ме разбирайте погрешно, ама тук говорим за почти изцяло сменен актьорски състав. Странно ми е просто. Grinning

# 187
Мелани, не съм особено съгласна. Доста често са изпускали границата според мен... Калин спа с Романова, все пак...
Банков и Огнянова ли ще им се опрат?! 😃

Намотали се. Пияни бяха, ако това може да бъде извинение.
Ами права си така си беше Романова и Калин се повъргаляха макар и пияни ,макар и за 1 нощ.Ама факта си е факта.За съжаление подобно може да стане и с Банков и Огнянова макар и да има само 1 целувка между тях,ама все пак може би ще прегрешат ! Smile

# 188
На мен повече ми направи впечатление случаят с жената, чийто деца се опитаха да я отровят, защото не им дава парите си, а си ходи по круизи. Бррр....

П.С. По цял свят човек като стане пенсионер започва да си живее живота, само в България май някои пораснали деца смятат, че трябва да бъдат дундуркани цял живот? Интересна тема за размисъл.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 14:55 от DeltaAzimut

# 189
Гледала съм споменатите сериали, но не от първия до последния епизод и не съм много за запозната с каста им. Аз си ги харесвам, новите герои, не ме разбирайте погрешно, ама тук говорим за почти изцяло сменен актьорски състав. Странно ми е просто. Grinning

Не е изцяло подменен. Евгения, Романова, Жекова, Кръстева, Захариев, Галя (колкото и рядко да се появява в този сезон), Врабчев, Пенев, Владов...

# 190
От миналия сезон ги няма Калин и Наталия(Наталия разбираемо няма как да снима след като преди дни стана майка; А Калин без Наталия - по-добре без такива драми, тъкмо оправиха проблемите; Вероятно ще ги върнат в следващ сезон), Галя(също разбираемо я няма, засега поне, може и да се включи), Тони(след като не е лекар, нормално няма много екранно време) и накрая Фотев(много харесвам актьора, но с неговата гадна роля, освен да прави мръсно на Ина и Борис, няма какво друго да прави в сериала). Та в този ред на мисли, как "старите герои" да участват?

# 191
  • There I was on a July morning
От миналия сезон ги няма Калин и Наталия(Наталия разбираемо няма как да снима след като преди дни стана майка; А Калин без Наталия - по-добре без такива драми, тъкмо оправиха проблемите; Вероятно ще ги върнат в следващ сезон), Галя(също разбираемо я няма, засега поне, може и да се включи), Тони(след като не е лекар, нормално няма много екранно време) и накрая Фотев(много харесвам актьора, но с неговата гадна роля, освен да прави мръсно на Ина и Борис, няма какво друго да прави в сериала). Та в този ред на мисли, как "старите герои" да участват?
Така е, изброените артисти по логични причини нямат роля в този сезон.
Доволна съм, че все пак оставиха и някои от старите лица - като връзка с първите епизоди, защото първоначалната сюжетна линия съвсем се загуби.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 13:19 от Скубиду

# 192
Е каква липса, като така сладко си похапна локум?

# 193
  • There I was on a July morning
Е каква липса, като така сладко си похапна локум?
О, вярно, че така беше! Ще се редактирам.Hands V

# 194
Йоско е готин и супер се справя като санитар, все в куриозни ситиации попада милия 😀
Доста по-сполучлив е от предния, Миро май беше?

Общи условия

Активация на акаунт