Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 11

• 83 005
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз съм писала и преди, ползвам Циф за котлоните и няма грешка. Ако е по-засъхнало, оставям да постои с препарата и го измивам с гъбка, после забърсвам с кухненска хартия.  Изобщо Циф ми е един от най-ползваните препарати в домакинството, пробвах негови аналози на други марки, но той е най-добрият. Преди ползвах препарата на dm за керамични котлони, ами... не се справя така добре както Циф-а.

+1, и аз преди съм писала за същото.

# 196
От както моя близка си свали обозначенията на котлоните и фурната на печката, внимавам повече с Циф. И аз съм фен на препарата на Хейтман. От време на време го пускат в Кауфланд на добра цена и попълвам запасите. Шпатула почти не ползвам, много рядко, ако е изкипяла някоя тенджера. Гъбата е достатъчна.

# 197
  • София
    Не знам дали е за тук въпросът, но да попитам все пак: как да почистя велурени светло бежови ръкавици. Зацапаното не знам от какво е, не прилича на блажно. От вътрешната страна е, на всички пръсти.

# 198
Има пяна за почистване на велур - на Salamander, на Kiwi. Тези съм пробвала и работят.

# 199
За дрехи не става,ще направи дупка на плата,но ръжда от гранитогрес,теракот,варовик,чисти безотказно без много търкане.

Моля те, качи снимка на тубата на този препарат, че не можах да го видя в линка. Влязох в темата да видя нещо за стара и мухлясваща баня Simple Smile

# 200
Колко сипвате от Хейтман-а? Вчера погнах фурната и щях да се задуша от миризмата. Абсорбатор, проветрявах и пислв още сума време смърдя. Та се замислих дали не слагам прекалено - направо с шишето отгоре и с гъба разнасям да има навсякъде. Но си е много силна миризмата.

# 201
  • София
Колко сипвате от Хейтман-а? Вчера погнах фурната и щях да се задуша от миризмата. Абсорбатор, проветрявах и пислв още сума време смърдя. Та се замислих дали не слагам прекалено - направо с шишето отгоре и с гъба разнасям да има навсякъде. Но си е много силна миризмата.
Колко да слагам, едно завъртане с шишето и това е, после го разнасям навсякъде с гъбата и избърсвам с циста гъба, накрая, докато е все още влажна,  минавам със суха домакинска хартия , след това свети, това се отнася за керамиката, а за фурната пръскам спрей навсякъде из цялата фурна. Да се образува хубава пяна, то това е и целта и започвам да избърсвам, и накрая свети. Да, има силен аромат, но чак пък толкова.. проветрявам и готово.

# 202
От както моя близка си свали обозначенията на котлоните и фурната на печката, внимавам повече с Циф. И аз съм фен на препарата на Хейтман. От време на време го пускат в Кауфланд на добра цена и попълвам запасите. Шпатула почти не ползвам, много рядко, ако е изкипяла някоя тенджера. Гъбата е достатъчна.
Недоумявам как  може да се в случило това а кремообразния Циф, ползвам го от 5г.само с гъбичка и печката ми свети, а я ползвам всеки ден и не е като да не се цапа. А с този медика си чистя старата печка вънка, на която пека чушки и патладжан, за мен Медика е изключително силен за керамичен плот.

# 203
  • София
Недоумявам как  може да се в случило това а кремообразния Циф, ползвам го от 5г.само с гъбичка и печката ми свети, а я ползвам всеки ден и не е като да не се цапа. А с този медика си чистя старата печка вънка, на която пека чушки и патладжан, за мен Медика е изключително силен за керамичен плот.
Защото ЦИФ има абразивен елемент и не е подходящ за керамика, но всеки сам намира това което му е удобно и му върши работа. ЦИФ ползвам за измиване на ваната на кабината  в банятац

# 204
Здравейте. Може ли да ми препоръчате  препарат с който да изчистя банята след ремонт да не се замаже да изчисти следите от фугирането

# 205
Ако фугата не ти е пресечена от майстора и я е оставил хуубавко да засъхне, има да си чистиш до припадък. Снимай да я видим дали е обикновено замърсяване, или някой мизерник си е оставил ръцете.

# 206

Ето това. Но няма да стане с едно минаване. Поне две. Пробвано върху зацапване с фугин, чикти идеално. Аз го купих от бриколаж.

# 207
Здравейте, търся препарат за почистване на латекс от ПВЦ дограма. Където съм питала ме съветват да търкам само с вода, но  е боядисвано с пистолет и пръските са безброй много. Ще се радвам ако някой сподели друг вариант. Благодаря

# 208
Здравейте, търся препарат за почистване на латекс от ПВЦ дограма. Където съм питала ме съветват да търкам само с вода, но  е боядисвано с пистолет и пръските са безброй много. Ще се радвам ако някой сподели друг вариант. Благодаря
Аз имах същия проблем и ги изтрих с минимални усилия с магическата гъба на Фино.

# 209
Аз след зверско боядисване с латекс със силикони мих дограмата с разредител АМВ. Направо беше срастнал този латекс. Че и мойта дограма е венге. Смятай колко търках. Пробвай на някое забутано място, да не свалиш цвета, ако е цветна.

Общи условия

Активация на акаунт