Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 11

• 84 126
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • оттам, откъдето започва България
Тя е прикрепена с пластмасови щифтчета.
Ето, тук има показано. https://www.youtube.com/watch?v=W_t7lrYYJOQ

# 526
Благодаря за мненията!
Аз досега съм ползвала само моп с ролки, но много ме изнервя това, че почти не се изцежда, а и някак последният, който имам не ми харесва как чисти и се чудя с какво да сменя. Този тип пеперуда не ми е попадал, звучи добре.
А имате ли наблюдения над този вид:

Стори ми се, че частта, която мие пода има някакви ленти тип микрофибър, но дали добре минава и се изцежда? Rolling Eyes

# 527
  • Русе
Благодаря за мненията!
Аз досега съм ползвала само моп с ролки, но много ме изнервя това, че почти не се изцежда, а и някак последният, който имам не ми харесва как чисти и се чудя с какво да сменя. Този тип пеперуда не ми е попадал, звучи добре.
А имате ли наблюдения над този вид:

Стори ми се, че частта, която мие пода има някакви ленти тип микрофибър, но дали добре минава и се изцежда? Rolling Eyes
Този тип бърше добре, но трябва постоянно ръчно да сваляш подложката, да я изпираш, изцеждаш и отново да я слагаш. Представи си колко пъти се повтаря упражнението за едно почистване на жилището. Племеницата ми в Германия има такъв, но е с изцеждащ механизъм. Ако и тук пуснат такива бих си взела. Не говоря за Веледа, а за по-евтин вариант.

# 528
Аз ползвам микрофибърни конци, широки ленти около два или три сантиметра. Изображението е илюстративно.
Скрит текст:
Важното за мен е, че подовете ми не се
" наводняват" и паркета съхне за минути.

# 529
  • София
Аз ползвам микрофибърни конци, широки ленти около два или три сантиметра. Изображението е илюстративно.
Скрит текст:
Важното за мен е, че подовете ми не се
" наводняват" и паркета съхне за минути.
+ 1. Също съм на тези ленти, но още по- големи, по -плътни и съм много доволна.

# 530
Моите също. За това писах, че снимката е илюстративна. Това точно, много трудно го намерих в изображения, за дэ покажа. То и само в един магазин ги откривам.

# 531
  • Русе
И аз ползвам такива, но ми се ще да си купя от този тип, за който писах.

# 532
Здравейте, по повод парцалите за миене, преди няколко месеца си взех този на Виледа. Родих се направо, има си копченце, което се натиска, парцала се сгъва и се изтисква в приставката на кофата

# 533
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм с моп-пеперуда от 5-6 години.Чистя си паркета също с него.Кофа изобщо не ползвам.

# 534
Аз чистя с мопа, който показа Елмайра. Моят е на Lеifheit и съм си купила няколко вида различни калъфи. За по-големи помещения е много удобен. Преди чистих с тип пеперуда.

# 535
Аз съм с моп-пеперуда от 5-6 години.Чистя си паркета също с него.Кофа изобщо не ползвам.
Все в нещо го топиш този моп или как?

Мен ме дразни, че с каквато и четка да се бърше, водата много бързо се замърсява, дори и 3 пъти едно след друго да се мине пода, все ще си дава някакво замърсяване. Не ми е ок по такъв под да лази бебе. Затова си мисля от известно време за парочистачка.

# 536
  • Пловдив
Много ми е чудно как три пъти ще бършеш и все ще се замърсява водата? Значи има някакви натрупвания по-малки  фугички, които не са изчистени добре.

# 537
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мопът мия директно под течаща вода в банята.Предпочитам да се разхождам отколкото да ползвам мръсна вода от кофа.
Поне аз не мия три пъти дневно, защото съм "неидеална" и водата се цапа.

# 538
  • София
Пробвала съм под течаща вода в банята, но от опит мога да кажа, че мопът не се изпира така добре, както в кофа, друго си е да се накисне хубаво, а ако трябва, водата се сменя по-често. А и под чешмата е без препарат, дори и най-евтиния да е, но препарата си е препарат, разликата без него е очевидна.

# 539
Здравейте, моля за предложения за препарат против мухъл за мебели?

Общи условия

Активация на акаунт