Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 11

• 83 021
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Цветна е. С магическите гъби става, но много търкане иска, а пръските са много, дограмата също. Ще пробвам с разредител. Благодаря🙂

# 211
Момичета сега не мога да кача снимки като цяло фугите са добре ама плочките са едни като замазани след като са ги забърсали

# 212
Здравейте, търся препарат за почистване на латекс от ПВЦ дограма. Където съм питала ме съветват да търкам само с вода, но  е боядисвано с пистолет и пръските са безброй много. Ще се радвам ако някой сподели друг вариант. Благодаря
Чисти се с някаква киселина -оцет,лимонтузу.От разредителя пластмасата се матира.

# 213
  • София
Защото ЦИФ има абразивен елемент и не е подходящ за керамика, но всеки сам намира това което му е удобно и му върши работа. ЦИФ ползвам за измиване на ваната на кабината  в банятац
Напротив, на самото шише е указано, че става за керамични котлони, чисти ги без грешка и няма грам надраскване. Аз го ползвам за тая цел вече 5 години.

# 214
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Защото ЦИФ има абразивен елемент и не е подходящ за керамика, но всеки сам намира това което му е удобно и му върши работа. ЦИФ ползвам за измиване на ваната на кабината  в банятац
Напротив, на самото шише е указано, че става за керамични котлони, чисти ги без грешка и няма грам надраскване. Аз го ползвам за тая цел вече 5 години.

От 20 години съм с керамични котлони и почиствам само с ЦИФ, не съм имала никакви проблеми и надрасквания.

# 215
Момичета сега не мога да кача снимки като цяло фугите са добре ама плочките са едни като замазани след като са ги забърсали
Пробва ли изобщо с нещо да ги минеш? При фугиране винаги е така. С четка и вода и малко препарат, доместос примерно, съм ги чистила и няма проблем.

# 216
Замазването на плочките от латекс го оправихме като търкахме със суха хавлия, а другото, което знам е влажна кърпа с оцет

# 217
Търся препарат за почистване на секцията мн прах се събирам през два дни трябва да е чиста,ако може да има и антистатичен ефект. Желанието ми е да разредя почистването на секцията до един път в седмицата.

# 218
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Търся препарат за почистване на секцията мн прах се събирам през два дни трябва да е чиста,ако може да има и антистатичен ефект. Желанието ми е да разредя почистването на секцията до един път в седмицата.
Пробвай с Пронто за мебели, аз съм доволна.

# 219

Пронто антистатик ползвам, пак събира, че ми е тъмна секцията, но за по-дълъг период от време. На няколко дена, де, не на повече. Peace

# 220
Аз съм много доволна от Медикс с пчелен восък. Взела съм и Пронто за разнообразие, но ще го пробвам тези дни за първи път и ще пиша.

# 221
Този препарат за гранитогрес виждали ли сте го някъде?
Хареса ми описанието, но не мога да поръчам само него според правилата на магазина.

Или препоръчайте нещо друго, което прави защитен филм.

# 222
  • София
Този препарат за гранитогрес виждали ли сте го някъде?
Хареса ми описанието, но не мога да поръчам само него според правилата на магазина.

Или препоръчайте нещо друго, което прави защитен филм.
НСЧ, отворих и мога веднага да го поръчам, не е проблем, или аз нещо не схванах, опитай отново. При мен остана само да завърша покупката, но аз не искам, отказах се.

# 223
Струва няма и 5 лв., а има минимална сума за поръчка, 20 лв., но не ми трябва нищо друго.

# 224
  • София
Струва няма и 5 лв., а има минимална сума за поръчка, 20 лв., но не ми трябва нищо друго.
Да, видях го с червени букви най-долу.  Peace Извинявай.

Общи условия

Активация на акаунт