Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 664
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 605
Калинчето не знам какво се превзема, голяма красавица, голямо чудо се изкарва. Като я видя с тия къси ръчички и ми става смешно.

# 4 606
Калина просто ми крещи отчаяно да бъде забелязана като специална - вижте аз съм толкова красива като едновременно следя футболните първенства, а футболистите ме свалят в снапчат, вижте ме каква съм женствена, но уча в "мъжки" университет, защото съм толкова специална и невероятна.
Това не са невероятни неща, нито изключения, но нейното представяне в стил "не се очаква от мен, защото съм толкова прекрасна" ѝ играе лоша шега.

# 4 607
Има ли интересен влогмас тази година,защото на нищо не мога да попадна? Видеата са едни и същи..Jumbo,календари,планери.
Oт няколкото прегледани видеота на този етап съм със същите впечатления.

На целия този фон, ако някоя блогърка ме посрещне със Зън зън зън, Зън зън зън, да заколим прасето с една Карнобатска гроздова, ще съм благодарна за разнообразието.
Скрит текст:
Може и от буркан.

# 4 608
Не е наша работа дали работи или не Валери, наистина изглежда отстрани като чете човек, че по скоро й завиждаме, че е свободна да прави каквото иска, но забелязвам в нея една отпадналост и вялост, точно поради липсата на стрес в ежедневието. Както казваше моята шефка, затъпява се, ако си седиш у дома, независимо дали дете гледаш в майчинство, или в случая даже и дете липсва. Ми тя ще започне да се чуди и мае какво да покаже, подари простата причина, че няма хоризонт. Има данни за модел, поне да моделства, но ако Мартин не й дава и е като ония мъже, стой си в нас и ми краси къщата, а тя е съгласна раабираемо. Тя си го е избрала нямаше да я съдим, ако сама не се правеше за смях с това мрънкане, ох ах ами какво да покажа, дайте идеи, много съм заета, уморена.. Как очаква да й съчувстват зрели жени с по две деца в къщи, с мъж, който е същото мрънкало и работа. Значи сама се поставя в границите 12-14 годишни последователи, които пък ще й завиждат, че спи до обяд и ще си мислят, ехаа това е, само ще се гримирам и ще съм уамихната, и няма смисъл да работя. Това е май проблема с нейното лежкундрене, не че завиждаме. Всяка от нас е минала и през това, смятам, но не е останала дотам.

# 4 609
Аз лично не бих могла да завиждам на Валерито, с тъпото си еднообразно ежедневие, без всякакви перспективи, и на малкия ми пръст не може да стъпи, а предполагам и на повечето коментиращи. За мен е непонятно как жена на нейната възраст виси у дома и чака приятеля и и майка и да я хранят. Няма ли амбиции, няма ли мечти? Животът ще се изтърколи ей сега, няма винаги да е млада и красива. Не знам колко печели от влогърство, сигурно колкото или по-малко от Герганка. Такива като нея поне вече са родили 1-2 деца, че да могат да оправдаят лентяйството си.

Сега гледам, че Зорница пак рекламира Лидл. Никъде не виждам обаче да е упоменато, както Пепе примерно, която пише #ad.

# 4 610
  • На ръба..
Едва днес изгледах рутината на Пепе и нищо не казвам за рутината, но това нахилено озвучаване на клипа мен лично много ме дразни.

# 4 611
Сега Филипчо станал модел. Пепето чете тук и се пъне ли пъне да се докаже

# 4 612
Едва днес изгледах рутината на Пепе и нищо не казвам за рутината, но това нахилено озвучаване на клипа мен лично много ме дразни.

Харесвам Пепе, но това което най-много ме дразни, освен дето постянно се натрапват продукти, е това говорене през хилеж и рецитиращото говорене.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:31 от tuali

# 4 613
Абсолютно!!!
Много е дразнещо!

# 4 614
Сега Филипчо станал модел. Пепето чете тук и се пъне ли пъне да се докаже

Стори ми се изумена Grinning тип "моя Филипчо? Ама честно ?!?"

# 4 615
Филипчо (ако се абстрахира човек от факта, че е глист без един мускул, хич не ги харесвам такива) е симпатичен и висок, така че нищо чудно, че го е прилапала някоя агенция. Ако София или Сиена надминат майка си по височина, очаквам, че някога и тях ще ги гледаме в реклами на застрахователни компании.

# 4 616
И аз да измрънкам, чаеният календар беше свършил в едини Дм, а не ми се ходи в мола само за него, за да не съм без нищо си взех пак чай за спокоен сън 😁 не че имам проблеми със съня де, връзката ни е трайна и сигурна.

Между другото известно време работих от вкъщи и един голям плюс беше, че в обичайните работни часове спокойно си вършех работата в учреждения, магазини, молове и т.н..., но оттам нататък имаше дни, в които изпадах в някаква безтегловност - ден ли е, нощ ли е, аз цял ден по пижама ли бях, измих ли си зъбите
😂 😏 Определено сега се чувствам по-добре, динамична, заредена, тренирам след работа, та мисълта ми е, че не бих могла да завидя.

И визуално не ми допада Филип, кльощав, червендалест.

# 4 617
А Филип,нямаше ли фирма.Нали беше инженер ??! Модел-инженер,странна комбинация... Simple Smile

# 4 618
А Филип,нямаше ли фирма.Нали беше инженер ??! Модел-инженер,странна комбинация... Simple Smile
Е, ся! Той е всестранно развита личност.✌🏻😁

# 4 619
Няма никакъв проблем в това, даже бих казала евала. Хората отдавна не се развиват само в една сфера цял живот.
Наскоро точно слушах един подкаст и се коментираше, че не дадено качество те привлича в човека Х, а комбинацията му с друго, полюсно различно такова. По същия начин една кариеристка може да впечатлява, но умението й да прави разкошни бисквитки (и като цяло да създава уют) е допълнителният УАУ фактор. 

А и "развитие" може да е силно казано. Харесали са го, може да му уреждат ангажименти от агенция за периодите, когато си е в Бг. Той си работи там, има си фирма, жив и здрав, а като дойде тук, има чат-пат моделски ангажимент. Без голяма времева инвестиция (срещи с агенции, размъкване на портфолио и т.н.) докарва допълнителен ресурс за семейството си. Браво.
(Не съм видяла в кой влог се е коментирало.)

Общи условия

Активация на акаунт