Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 550
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 875
Тате носи, мама меси не е ли към 18?

# 4 876
Гледах влогмасите на Милена и ми допаднаха.Може да не е нищо особено,но на мен ми беше приятно.Понякога човек има нужда от нещо неангажиращо.

# 4 877
Искам да ви кажа, че съм готова и аз за влогър. Онази вечер случайно попаднах и аз на "костюмчето" на Валери с Мини Маус, а днес се сдобих с първия си адвент календар Joy остава само да намеря още нещо, на което да изпищя еуфорично и да обявя за откритие на годината Joy

Да ти подаря шапка за баня или балсамче за устни? Изглежда е достатъчно, за да заквичи един подобаващ влогър от кеф? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 878
ScreamScreamScream

Сакън да не изпусна премиерното излъчване - Филипчо проговаря на български

Какво си облякъл, Филипе? Може да  искаш да влизаш в Лувъра, ама ще те спрат на входа, моето момче.

# 4 879
Валерката според мен също ни е челa тук, о(б)съждайки я как вече изнемогва и иска идеи, в същото време абсолютно нищо не прави по цял ден.. иии изведжъж хоп! обяснява как декември и’ бил така лежерен, другите месеци не можела да си вдидне празната главa от работа...айде бе

Ели ми допада, не виждам нещо кой знае колко осъдително, че си качила снимка в гръб, една е, не качва нон-стоп такива. Нека този, който не обича да му се правят комплименти, пръв да хвърли камъка Grinning Грешно беше това, че изпадна в обяснителен режим, показвайки се доста неуверена и то от коментара на едно невръсно дете.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 18:18 от VanillaPumpkin

# 4 880
Много са ми приятни влогмасите на Милена. Освен, че не са натоварващи показва и интересни неща от Швеция. Доста по интересно от чуденеро на валери аджеба какво да прави до Коледа 😀

# 4 881
Валерката според мен също ни е чел тук, о(б)съждайки я как вече изнемогва и иска идеи, в същото време абсолютно нищо не прави по цял ден.. иии изведжъж хоп! обяснява как декември и’ бил така лежерен, другите месеци не можела да си вдидне празната главита от работа...айде бе

Ели ми допада, не виждам нещо кой знае колко осъдително, че си качила снимка в гръб, една е, не качва нон-стоп такива. Нека този, който не обича да му се правят комплименти, пръв да хвърли камъка Grinning Грешно беше това, че изпадна в обяснителен режим, показвайки се доста неуверена и то от коментара на едно невръсно дете.

Всяка една от тях решава какво да качва и трябеа да е готова да понесе собствените си отговорности за това и различни коментари не само хвалебстврни.Когато показваш живота си и се стремиш да докажеш дори на себе си, че това е абсолютната мечта към която всеки трябва да се стреми нормално е да можеш да носиш критика или да си над нещата и да не издребняваш. Ели като цяло е напрегната и пренавита и това ужасно много и личи. Не получи ли коментар, че е богиня показва зъби и хапе. Коментари от типа - а пък аз съм 40 кила са за 6 клас втория срок и не пасват на това, което се стреми да покаже. Нервна е дори усмивката и не е лежерна и е насила. Когато продаваш г..а си за едните лайкове - очаквано е да получиш и негативни коментри. А като си жена мечта се показвай на този, с който споделяш леглото си и се стремиш да впечатлиш. Смисълът от тропането с крак носи обратен ефект.  И напълно подкрепям мнението от преди няколко страници - интернет проституция .

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 18:29 от Lilie

# 4 882
Искам да ви кажа, че съм готова и аз за влогър. Онази вечер случайно попаднах и аз на "костюмчето" на Валери с Мини Маус, а днес се сдобих с първия си адвент календар Joy остава само да намеря още нещо, на което да изпищя еуфорично и да обявя за откритие на годината Joy

Да ти подаря шапка за баня или балсамче за устни? Изглежда е достатъчно, за да заквичи един подобаващ влогър от кеф? Stuck Out Tongue Winking Eye

Шапка за баня моля 😂с балсамчета се сдобих от адвент календара 😂

# 4 883
Само не разбрах какво лошо има, че София е често при баба си? Във форума е пълно с майки, които се оплакват, че бабите не гледат децата. Ама явно и гледането било зле...
Прекарвала съм цялото лято при едната баба, през учебната година всеки уикенд при другата. И бабите доволни, и родителите си почиват, и децата щастливи... Simple Smile

# 4 884
О, щом вече пускат и premiering, значи се взеха много сериозно тези хора. И като гледам колко е нетърпелива и екзалтирана аудиторията на Пепе в чата и какво пишат, кринджвам. Човечеството затъпява ежеминутно.

# 4 885
  • София
За да изпитваш някого по български, не трябва ли първо ти да го владееш? Щото конструкции от типа "в мояТ гардероб има неща, които на някоЙ може да не му харесват" са показател за върла неграмотност. А жалкото е, че 95% от влогърките така говорят. А как пишат не ща и да знам.

Гледах някакво видео, в което са на гости на Елица и Майкъл. Мисля, че Елица ще бъде много добра и грижовна майка. Държи се с малкото дете по- добре от майка му. Която само ги държи като предмети, позира с тях и нагъва франзела като циганка на пазара. Явно ги е изкарала от там, където ни показа, за да върже златния творец.

# 4 886
Гледах влогмасите на Милена и ми допаднаха.Може да не е нищо особено,но на мен ми беше приятно.Понякога човек има нужда от нещо неангажиращо.
Дам, ако говореха с детето /момчето/ повече отколкото да кряскат и да бълват нечленоразделни звуци тип Маугли в Жунглата, момчето, което е вече на 4г. щеше да говори по-разбираемо и добре, въпреки че е билингва.
Щом в 10-15минутните клипове е това грухтене, 100% и през останалото време го има.

# 4 887
Дам, ако говореха с детето /момчето/ повече отколкото да кряскат и да бълват нечленоразделни звуци тип Маугли в Жунглата, момчето, което е вече на 4г. щеше да говори по-разбираемо и добре, въпреки че е билингва.
Щом в 10-15минутните клипове е това грухтене, 100% и през останалото време го има.

Това не е само при нея. Прави ми впечатление, че и децата на други чужди влогъри на по 4-5 години имат изоставане в говора.

# 4 888

Това не е само при нея. Прави ми впечатление, че и децата на други чужди влогъри на по 4-5 години имат изоставане в говора.
Така ще е, защото нямат време, по-важно е да заснемем видео, отколкото да се занимаваме с детето.

# 4 889
  • София
Нормално, едно е да си инженер или адвокат, друго е да си влогър.
Изоставането е генетично Laughing

Общи условия

Активация на акаунт