Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 586
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 860
Валери спомена,че декември месец,е най спокойният й  месец..Пролетта и лятото и били много натоварени.От едно място на друго.И пак ме подразни с това,че не говори в конкретика..На кои места ходиш- събития,брънчове,или срещи с фирми,които да я спонсорират..Не понасям,недомлъвки...
А колкото до видета им,според мен да снимаш всеки ден,е нужно голямо въображение..Това е висока летва,а няма и 10-ти,а вече имам чувството,че са изчерпани...От 10 минутно видео,6 минути отваряне на календари,в комбинация с ох-кане,и ах-кане и изкуствено въодушевление..Безсмислено упражнение,от което нищо не може,човек да почерпи,като информативност...

# 4 861
Те бяха изчерпани от ден 1 на влогмас.
На Евгения Джаферович, подозирам, че й се иска да е в предаването "Футболни съпруги", което не съществува вече, но тя си го прави в безмислените си влогове. Мъжа й въобще действащ футболист ли и или вече пенсионер? Постоянно го навира пред камерата, нещо като реклама ли му прави не мога да разбера.

# 4 862
Джеферович-съпруг от 2012 не играе. Сега работел нещо си в администрацията на Берое, каквото и да означава това.

# 4 863
Евгения се опитва да прави една голяма реклама на фамилията си - Джаферович. Не знам защо тази жена реши, че трябва семейството й да са медийни фаворити. Ходят на екзотични пътешествия, после по половин година обикалят всички телевизии да говорят за въпросните пътешествия. По-умните хора сядат и пишат пътеписи, обаче при тези всичко е показност. Остава загадка как хора без професия и бизнес подържат такъв лайфстайл... или както казва Пепето лЯйфстайл Simple Smile

# 4 864
  • София
Валери спомена,че декември месец,е най спокойният й  месец..Пролетта и лятото и били много натоварени.От едно място на друго.И пак ме подразни с това,че не говори в конкретика..На кои места ходиш- събития,брънчове,или срещи с фирми,които да я спонсорират..Не понасям,недомлъвки...
А колкото до видета им,според мен да снимаш всеки ден,е нужно голямо въображение..Това е висока летва,а няма и 10-ти,а вече имам чувството,че са изчерпани...От 10 минутно видео,6 минути отваряне на календари,в комбинация с ох-кане,и ах-кане и изкуствено въодушевление..Безсмислено упражнение,от което нищо не може,човек да почерпи,като информативност...

А вие гледахте ли въообще какво е за тях ивент? Пижамено парти?! Отидоха в Etam, купиха/подариха им по едни пижами и хайде чао... Това момиче ми се иска да я накатеря от кол на кол, от среща на среща, да види какво е натоварено Joy

# 4 865
Той стана ясно, че  е секретарка, а тя?
Пепето, хич нямам намерение да я коментирам, толкова ми е безлична, че не мога да си хабя клавиатурата за нейния безпочвен и измислен лЯйфстайл.

# 4 866
Евгения се води гримьор, влогър, стилист, сървайвърка и изобщо работи всестранно развита футболна съпруга, на която не й се влиза в jobs.bg

# 4 867
Сега се замислих докога ли Филипчо ще стои тук до Пепе и бебето и кога пак ще духне за Дания? Помня, че имаше един момент, в който тя беше сама като кукувица - с едно дете и бременна на това отгоре. Чудех се защо не заминат всички за Дания, но се сетих, че после няма да има кой да и подарява подаръци, да и плаща спонсорираните видеа. А и да и гледа децата - София всеки уикенд е май при баба.

# 4 868
Сега се замислих докога ли Филипчо ще стои тук до Пепе и бебето и кога пак ще духне за Дания? Помня, че имаше един момент, в който тя беше сама като кукувица - с едно дете и бременна на това отгоре. Чудех се защо не заминат всички за Дания, но се сетих, че после няма да има кой да и подарява подаръци, да и плаща спонсорираните видеа. А и да и гледа децата - София всеки уикенд е май при баба.
След нова година, до тогава й трябва за влогмас.

# 4 869
Подкрепям мнението на fallon_fallon. Филип изобщо работи ли? Каква е тази работа,която той може да отсъства за неопределен период от време? Изглежда ми мн съмнителна работата

# 4 870
  • София
Подкрепям мнението на fallon_fallon. Филип изобщо работи ли? Каква е тази работа,която той може да отсъства за неопределен период от време? Изглежда ми мн съмнителна работата

Е той има строителна фирма, зимата най-вероятно му е по слаба работата

# 4 871
По-важното е, че Филип е творец. Това работи, фирми са дребнави неща, плейбейски занимания... Simple Smile

# 4 872
Как какво, човека е статист.

# 4 873
По-важното е, че Филип е творец. Това работи, фирми са дребнави неща, плейбейски занимания... Simple Smile

Наистина "голям" творец е. Всеки в днешно време стана творец. И Пепе като почне - Филип отиде в студиото, голямо чудо е направил, да рисува жирафи. Леонардо и Микеланджело се въртят в гроба, честно. Това неговото "изкуство" няма да издържи теста на времето.

# 4 874
.

Danish social welfare му се вика.

Студиото - гаража на мама и тате в Красна Поляна до депото. То е почти същото като да живееш на Обороще

Общи условия

Активация на акаунт