Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 408
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 935
Други са й дефицитите на Зорница, ама щом държи да е на вит ц ок.
Това много ми харесва... Но тя като цяло в 90% от времето е с кравешката усмивка. Даже се чудя как може човек да говори ухилен... не и ли се схваща лицето нещо хахахаха
Не успях да те цитирам от тел.
Не е лесно да се правиш на щастлив, богат и обичан.

# 4 936
Съгласна съм,Ети преди беше много красива и интересна. Показваше един градски стил и се обличаше много хубаво. Сега вече си личи,че всичко е са лЯйкове :Д. Наистина облича нещо от гардероба и го нарича "мода",начинът й на обличане в момента изобщо не ми харесва. Вижа се,че е в голям застой.
Много ми е смешно като някой кажат,че били работели цял ден,а в същото време сторита как са на кафе. Като кажат "Изобщо не е толкова лесно,колкото си мислите,че е". Кой каквото ще да казва,но да се снимаш цял ден на кафе и само да си качваш снимки от събития не е работа и със сигурност не е толкова трудно и натоварващо да си си у вас,отколкото да си в офис,магазин,или да обикаляш по цял ден навън и да ти висят и шефове на главата.Дори е обидно спрямо хората,които работим да го наречеш работа,или да кажеш колко зает си бил цял ден. С кое си заета бе мила,с това да се снимаш цял ден ли?
Като цяло блогърите го копират този стил от 90те-избелели дънки,тениска,бели маратонки и чорапите да ти се виждат-това като го видя на някой и ми идва да повърна.

# 4 937
А ся и липсвал естествен витамин Ц от плодове и зеленчуци. Ми яж бе, Зорничке, яж.
Тази жена има някакви много сериозни проблеми, да си ги лекува първо тях, после недостиците .

Като цяло блогърите го копират този стил от 90те-избелели дънки,тениска,бели маратонки и чорапите да ти се виждат-това като го видя на някой и ми идва да повърна.

Потрисам се като ги видя посред зима с маратонката, дънки или анцуг и заголен глезен. Ку-ку

# 4 938
А ся и липсвал естествен витамин Ц от плодове и зеленчуци. Ми яж бе, Зорничке, яж.
Тази жена има някакви много сериозни проблеми, да си ги лекува първо тях, после недостиците .
Нали я гледаме какво яде... био храна, вари маже пляска буламачи. И децата ако храни с тях ясна ми е, не само на ц, 12 и на 13 ще направи дефицит.

# 4 939
Нали я гледаме какво яде... био храна, вари маже пляска буламачи. И децата ако храни с тях ясна ми е, не само на ц, 12 и на 13 ще направи дефицит.

Нали е на кето, минала съм през това, страшно ограничаващо е. Тя не яде никакви плодове, освен малинки, къпинки и производните им. Маа моцарелата и заквасената сметана.

# 4 940
Тези диети явно не са за всеки, трябва да си прецени организма, а не после да мрънка.
Чудя се само защо са й тези толкова много съдове за готвене?

# 4 941
  • София
Абе, със захар над 6 баш си е и за без плодове. Simple Smile

# 4 942
Да не заб
равим и култовото мами лЯйф хакс.
Английският който праска като цяло е много странен.
Ахаха дааа... а вчера гледах някакво видео, в което показва как се облякла за рд на някаква нейна приятелка.. Блузата с която цял ден се разнася да си избира люлка я облече с някаква пола иии обяснява "дей ту найт лЮк"  Joy Joy Joy Joy

Погледнах го и аз това. Първо обясняваше как събитието рожден ден било по-така, по-dressy, после остана с блузката от деня, поличката и айде. Въпросния dressy ивент се оказа сбирка в няква чалготека, яко сръбско се чуваше в бекграунда...да им имам и претенциите, и приятелския кръг. През деня красота, естетика, брънчове и датски минимализъм, вечерта- лоу лЯйф чалга и приятелки, като излезли от планета тв .

# 4 943
Току що успях да изгледам на части клипа на Зорница. Сериозно ли е отишла с тая мръсна коса на операция, ами тя като я докосна на един от кадрите то като  напоена с лак за коса изглежда.
Зорнице вземи си измии косицата нормално, яж нормална храна стига извръщения, че ще се разпаднеш вече.

# 4 944
Току що успях да изгледам на части клипа на Зорница. Сериозно ли е отишла с тая мръсна коса на операция, ами тя като я докосна на един от кадрите то като  напоена с лак за коса изглежда.
Зорнице вземи си измии косицата нормално, яж нормална храна стига извръщения, че ще се разпаднеш вече.

Искрено ме разсмя.  Много я харесвам Зорито, радвам и се и ми допада, че се опитва да живее така здравословно, но не знам защо така се е задълбала с тая коса, много на крайности вече избива.

# 4 945
Гледах  преди време и нея и Пепе с удоволствие,  но от тази година и двете тотално се оляха.

# 4 946
Пепе - неосъществената скандинавка. Толкова практични са северните народи и толкова далеч от превземките им ( нейните и на Елица напляскани и натокани кат селска мома на дискотека),  че и двенките никога не са успели да се интегрират тук. И поради липса на сцена за изява двете решиха да отворят очите на заспалите българки що е то датски стил на живот и има ли той почеа у нас.” Няма интеграция нито при едната, нито при другата. Момичета златотърсачки - факт , че в датското общество достигнали до продавачки в The Body Shop. Пепе показва и тя не знае какво - лигавия си мързелив мъж, който няма да се очудя с някакво медицинско условие да е на социална пенсия. Да блесне беше промотиран в хидро инженер - убедена съм, че нито тя нито той имат идея какво е да ди инженер. В стари общи снимки явно свалката е текла между него, Ели, Преслава и Пепето една през друга му се висят по врата. Пепето обаче стртег забременя за две седмици и издуха конкуренцията. Готованка без конценпция за живота имаща постоянна нужда да св докаже на някой - обясни за дисертцията си на бакалавър, обвини света че ражда секцио , а не нормално. Най- нормално е да се кърми и не се случва само защото ти дето не кърмиш си лоша майка. Тя нейния живот не оправила раздава акъл на аудитороята, че ако не и пратят някой рекламен шампоан да се изкъпят са жив зян. И сутрин всичко е розово за 15 мин макар. Това е диагноза - празния живот, умората от това да бездействаш убива. Да не говорим за затъпяването

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 22:57 от Lilie

# 4 947
  • София
В стари общи снимки явно свалката е текла между него, Ели, Преслава и Пепето една през друга му се висят по врата. Пепето обаче стртег забреченя за две седмици и издуха конкуренцията.

Уооу? Laughing

# 4 948
В стари общи снимки явно свалката е текла между него, Ели, Преслава и Пепето една през друга му се висят по врата. Пепето обаче стртег забреченя за две седмици и издуха конкуренцията.

Уооу? Laughing

Клуб Планета

# 4 949
Видно е, че едната е хванала уникалния датски мъж, и другата си е навила и тя да хване някой уникален, задължително датчанин. И двамата уникуми си приличат външно, не го знам тоя на Ети дали е същия търтей.
Едната на почивка на Малдивите с мъжО й чете бгмама. Другата с две малки деца и мъж вкъщи и тя чете бгмама. И двете се напъват да покажат колко безоблачно си живучкат....като на кино.

Общи условия

Активация на акаунт