Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 472
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 920
И какво ни пука на нас дали Филипздравей ще тръгне на уроци по български ? Ми, ако ще да тръгва. Утре ще ни питат в кой контейнер да си изхвърлят боклука, много е важно да знаят нашето мнение за всеки жизнено-важен процес в живота им

# 4 921
Да не забравим и култовото мами лЯйф хакс.
Английският който праска като цяло е много странен.
Ахаха дааа... а вчера гледах някакво видео, в което показва как се облякла за рд на някаква нейна приятелка.. Блузата с която цял ден се разнася да си избира люлка я облече с някаква пола иии обяснява "дей ту найт лЮк"  Joy Joy Joy Joy

# 4 922
Аз на български едва я търпя да ми говори, на английски не бих си я причинила
Тя като заговори на ИнгЛИнски и се разлага на съставните си части.

Да тръгне Филип на български, а тя на английски.

# 4 923
Да не забравим и култовото мами лЯйф хакс.
Английският който праска като цяло е много странен.
Ахаха дааа... а вчера гледах някакво видео, в което показва как се облякла за рд на някаква нейна приятелка.. Блузата с която цял ден се разнася да си избира люлка я облече с някаква пола иии обяснява "дей ту найт лЮк"  Joy Joy Joy Joy

Laughing

# 4 924
И аз гледах това видео вчера... Беше като свинче със звънче на рождения ден на приятелката. С тая смачкана коса ... Толкова не може да се нагласи, предвид , че бебето е кротко , а другото при баба.

# 4 925
Този тоалет беше култов впрочем, майка или не, не си представям да тръгна на специално събитие с блуза, с която съм била цял ден 😐 А и представи тоалета като елегантен и пак я пльосна тая фльонга на главата, все едно отива на аеробика. Еми не го разбирам, сигурно проблема е в моя телевизор.

# 4 926
И аз гледах това видео вчера... Беше като свинче със звънче на рождения ден на приятелката. С тая смачкана коса ... Толкова не може да се нагласи, предвид , че бебето е кротко , а другото при баба.
Тя го играе тотално отдадената мами, а за нея тотално отдадената мами е с фльонга на главата, едни и същи дрехи като същите трябва да са доволно омачкани, и нон стоп бебока да се кърми...

# 4 927
Нека си задават въпросите, нали трябва да поддържат някакъв интерес сред феновете. Мен ме дразни, че въпросите винаги са мега вдлъбнати - “Искате ли еди-какво-си видео?”. То е ясно, че тея дето ще си направят труда да отговорят ще кажат “даааа моля те!!!” За това ли го правят, за някаква измамна валидация? Реторичен въпрос..

# 4 928
Нон стоп да се кърми пред камерата. Щото аз имах приятелка, която наистина кърмеше нон стоп и на годинката можеше да го вдига само баща му.

# 4 929
Абе отдадена мами, ама чак пък толкова... Не е ок да ходиш като чума с извинение хахаха. Тя нека пак си кърми детенцето, ама малко от малко не е лошо да полага малко повечко грижи за външен вид. Гледаг и снимки в инстаграм от самото създаване на профила и... Наистина е била много хубава. И спокойно мога да твърдя - много по-хубава от сега. И стил на обличане и всичко.
Върнах назад видеата и... първите са си чисто на английски, но явно не е имала нужната аудитория и е превключила на български .. както и да е де.. и в началото на видеата и е била по-добре от сега Joy Но пък щом си се харесва така, кои сме ние да съдим бюти гуру, човекът, който отваря очите на всички ни за разни лЯйф хакс Joy

# 4 930
Инфлуенсър!

# 4 931
По темата с кърменето, забелязах в едно от последните видеа, че съвсем умишлено беше включила кадър, в който просто седи и кърми с ослепителна усмивка. Нито говореше, нито имаше някаква особена връзка с останалото. Това за тези, които я оправдаваха, че тя снимала кърмене, защото така се случва да трябва да кърми докато говори. Мхм, да..

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 22:26 от Superficial

# 4 932
  • София
Този тоалет беше култов впрочем, майка или не, не си представям да тръгна на специално събитие с блуза, с която съм била цял ден 😐 А и представи тоалета като елегантен и пак я пльосна тая фльонга на главата, все едно отива на аеробика. Еми не го разбирам, сигурно проблема е в моя телевизор.

Не е, явно има много селско в душата. Тия фльонги, панделки и плитки не са за събития. На червения килим (щото и такива доводи съм чувала) където може и в месо да си облечен, може всичко. Но то е за ефект. За средностатистическия човек си остава селяния.
Да си прибира там фльонгите и гърдите, че да не стряска хората.

На мен ми направи впечатление как каза веднъж :ако вие се притеснявате, че не го правите правилно, и минувачите така ще мислят и ще си казват "тая не го прави правилно", но ако не ви пука и не ви е неудобно, и другите няма да мислят лоши неща.
Що за егоцентризъм се питам аз. Никой не гледа дали някоя си кърми правилно, по- скоро извръщат глава, ако си се изрепчила с блажена усмивка на крава.
Скрит текст:
Все едно френска ти правят, а не кърмиш.

# 4 933
Кърми, Пепе! Кърми! Навсякъде и по всяко време. #normalizebreastfeedin✌🏻✌🏻✌🏻
Зорница пак е с дефицит. Този път дефицитът е на витамин ц, но не какъв да е.
Тази жена се чуди, какви проблеми да си измисли.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 21:31 от Анонимен

# 4 934

Не е, явно има много селско в душата. Тия фльонги, панделки и плитки не са за събития. На червения килим (щото и такива доводи съм чувала) където може и в месо да си облечен, може всичко. Но то е за ефект. За средностатистическия човек си остава селяния.
Да си прибира там фльонгите и гърдите, че да не стряска хората.

На мен ми направи впечатление как каза веднъж :ако вие се притеснявате, че не го правите правилно, и минувачите така ще мислят и ще си казват "тая не го прави правилно", но ако не ви пука и не ви е неудобно, и другите няма да мислят лоши неща.
Що за егоцентризъм се питам аз. Никой не гледа дали някоя си кърми правилно, по- скоро извръщат глава, ако си се изрепчила с блажена усмивка на крава.
Скрит текст:
Все едно френска ти правят, а не кърмиш.
Това много ми харесва... Но тя като цяло в 90% от времето е с кравешката усмивка. Даже се чудя как може човек да говори ухилен... не и ли се схваща лицето нещо хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт