Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 339
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 965

"Хората ще ни катастрофират тук" ooooh! . Пепе има спешна нужда от уроци по български.

# 4 966
Валери при Мартин ли живее? Той собствен дом ли си има или е под наем, споменавала ли е във видео? Според мен й е още рано за деца.

# 4 967
  • София
Що да й е рано за деца?

# 4 968
Валери при Мартин ли живее? Той собствен дом ли си има или е под наем, споменавала ли е във видео? Според мен й е още рано за деца.
Заедно живеят, да. Ии изобщо не и е рано. Нормално ще си е.

# 4 969
Пепе след обучението си в Англия идва в Бг и веднага започва да работи в Министерството нещо с "европейски проекти". Образованието й в Англия, разбира се, няма нищо общо с финананси и управление на европейски проекти, но мама и тате с връзки в държавата Бг добре се грижат за своята дъщеря - парашутист. Обаче Пепето доброволно напуска работа, защото й е много скучно там. Имала е възможност да изплати кредита си.

# 4 970
  • София
Скучно, да. А и е глупавичка.

# 4 971
Пепе как смогва с видеата незнам,
Валери мн еднотипни видеа прави, но аз я гледам от една година само и не знам преди дали е била по- креативна. На Пепе първите й видеа са готини. Не ми харесва, че сякаш на всяка цена трябва да прави видеа, усеща се напрежение.

# 4 972
Нз дали сме обсъждали Цвети Василева с нвйния канал за кученцата, и лайфстайла й. Сега случайно открих, че и сестра й имала влог, много отдавна и още поства, гледах влог за Седмица на модата в София..много си приличат двете.

# 4 973
От влогмасите днес мисля , че този на Валери най ми хареса , но не защото показа нещо полезно или интересно а просто защото ми се видяха много сладки с Мартин.
Според мен наистина я обича , сигурно не се държи така, както пред камера и пред приятелки ( и то пак в клиповете ) , може би като са двамата и не снима е различен човек , няма как да знаем.

# 4 974
Брей,брей, уроци по български...половината мнения тук са супер неграмотно написани, а и Пепе далеч не е най-зле с правописа.
Валерката е лапе още за лапета да мисли. Имаше една кукувица в YouTube,която я беше приклещила да дава обяснение какво си била написала в секцията за личните мечти в планера и настояваше супер много да й се каже кога иска деца Валери, кога ще се жени, защото "феновете било редно да знаят".Идеше ми да й шибна един шамар през монитора, хем не съм фенка, що за нахалство се чудя...

# 4 975
От Антоанета Попова,разбрах за палитрите на makeup revolution ,и всъщност са доста добри.А пухкави тоалетчета😀 (визирам Валери) и аз нося в къщи🤣,последното  което си купих е с панди.
Пепе ...и разказахте играта ...аз не я харесвам,но чак ми стана жал ,като прочетох коментарите по нейн адрес(та и заем за количка).

# 4 976
Заем за количка - тя го каза сама преди време в един от клиповете.

# 4 977
Започнах да гледам влогъри покрай Пепе. В началото ми се стори добре, обаче тая усмивка не слиза от лицето й и всичко изглежда твърде перфектно. И тъй като и аз родих почти, когато и тя втория път, знам че ежедневието не е перфектно, макср и хубаво. Та тези напъни да е отличничка ме дразнят, тъй като на моменти личи как се напъва излишно.

Валери ми харесва, има си такива хора по душа деца, не намирам причина да не е готова за свои деца, това че е такава не значи че няма да е добра майка. Освен това със сигурност пресилва малко поведението за пред камера, а Мартин е балансьор във връзката ми се струва.

Ивана ми допадна (двете с Валери ги гледам от няколко дни, та ще видим).

Тепърва ще гледам още видеа и ще разгледам други влогърки. Препоръчайте ми някоя 😄

Гледам ги за фон и когато се будя нощем, за занимавка покрай чакането бебето да заспи 😄

# 4 978
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега последно да се разберем..
1. Пепе забременява на втората седмица,за да прилапа Фильо и да си уреди бъдещето финансово.Следва 2. Въпросния мъж е мързелив и на социални помощи в Дания,който на нас ни бива представен като хидро инженер(социални помощи = беден мъж,не се връзва с тезата ви за уреденото бъдеще)...
И някъде между плювките ви се спомена,че 3. родителите й били заможни и живота на Пепе вече бил мед и масло заради връзки..(че тогава за какво й е мъж по сметка?)

Коя сега от версиите да приемем единодушно?

# 4 979
  • София
Силно се надявам да не четят тук нито Пепе нито Ели, даже и Валерката, че последните дни направо се прекали по техен адрес, особено към Пепе, и то от раждали жени, майки, че едва ли не снася децата, не си гледа децата и какво ли още не... Щом и мен дето пиша и ви чета от самото начало и съм допринасяла към коментарите ми стана жал за тях. Да и аз стоях с жални очи преди години пред витрините, и живеех на квартира, но с времето се развиваме, напредваме. Не че ви подканвам да спрете, те са си решили да си показват живота, не аз, ама сигурно е много гадно за тях ако четят тук...

И да направя опит да сменя темата, новите ми открития тази седмица

Брад Мондо ( Brad Mondo), умирам от смях на фейл видеата с домашно изрусяване: https://www.youtube.com/channel/UCoc_XJPj6YLMQDWtPDQcDtA

И тази сладурка Roxxsaurus, много красива и ми напомня за Mia Maples

https://www.youtube.com/user/Roxxsaurus

Общи условия

Активация на акаунт