Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 339
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 950
Аз пък не мога да разбера какво толкова му харесват на Филипчо. Винаги ми е приличал на социално слаб, леко бавен индивид. Ама всеки с вкуса си..

# 4 951
Аз пък не мога да разбера какво толкова му харесват на Филипчо. Винаги ми е приличал на социално слаб, леко бавен индивид. Ама всеки с вкуса си..

Нито има бизнес, нито образование дали е докарал до 10 клас тук дори не знам. Едната ( Пепето) се метна да продава неговия апартамент преди да се върне в Бг. Заем взе, за да купи количка Bubagoo да е по и най.То продаваш като имаш - като си под наем си събираш чантичката и адиос. Другата се изхвърли - ще води децата на огледи през уoutube ще купуват преди около година и после - абе то гроздето кисело било. Жалки животи на показност и демонстрция на нещо което винаги им е липсвало - обич и внимание

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 23:27 от Lilie

# 4 952
Зорница е потрес. 5 дена между две операции тя се натъпкака с чушки и шипки да си вдигнала витамин Ц щото така чела и решила, че има дефицит. Тотално куку е тая жена вече. Косата не искам да я коментирам не се ли вижда отврат.

# 4 953
Той Филип работеше при баща си от малък (нали така го рекламираше Пепе в началото), после имаше някакво скарване, и той вече не работеше при баща си, но и никъде другаде май че. Не ми се ровят стари клипове да видя къде какво. Пепе, ако четеш тук, кажи мъжът ти работи ли нещо или виси на соц. помощи.

# 4 954
Ой, ой, ушичките на Пепе сигурно горят тая вечер - пак стана напечено в темата. Grinning
Сега само чакам някой да мине да каже редовните "еее разкостихте я" и "не мислите ли, че малко прекалявате" и кръгът ще е затворен.

# 4 955
  • София
Хаххаха, как са го налазили трите свраки. Сега вече наистина съм убедена, че децата, дето ги снася до откат, са инструмент. Ама нормално, коя нормална жена забременява след 2 месеца.

# 4 956
Хаххаха, как са го налазили трите свраки. Сега вече наистина съм убедена, че децата, дето ги снася до откат, са инструмент. Ама нормално, коя нормална жена забременява след 2 месеца.

Ако е намерила портфейла на живота си.
Макар че не е много ясно кой кого храни. Преместиха се тук, нейните мама и тате им правят апартамент, нейните напъни да ни инфлуенсва. А той какво прави - досега съм го видяла само да чопли семки и като завършен селяндур да хвърля шлюпките на земята.

# 4 957
Много груби думи има в някои коментари, ама за жалост зад грубостта им се крие истина. На когото му е любопитно да погледне седмичните влогове на Елица от преди две години. Пипане на чантите, които не могат да си купят, крякане по улиците, шушлякови якенца, чупки, стойки, въздушни целувки за камерата, кифлеене на макс. Ако срещна такива гръмогласни чудеса на улицата, врякащи на висок глас, ще гледам да не се разбира, че сме от една държава. И не че има лошо в якенцата или да не можеш да си позволиш скъпа чанта, но в момента и Елица, и Пепе се държат все едно цял живот са ходили на Малдивите и са разхождали Фурли. Къса памет.
Изгледах видеото на Славина заради прословутите мръсни четки и омазани палитри. Мизерия с една дума. Самоиронията не променя нещата.  Повече едва ли ще си я пусна, тя наистина ми оглави класацията за най-маниерничещ и нехаризматичен влогър.
Не знам кой искаше от тук да става влогър и изясни стартовия пакет с Джъмбо, шапка за баня и адвент календар, ама понеже искам и аз да дам моята лепта, предлагам да подпомогна каузата с ластик за коса, който ще може да се ползва и за гривничка.

# 4 958
Стартовият пакет ми е готов, но в момента мога да предложа като материал за гледане само детето, което клечи на гърнето, ама като гледам ще свърши работа Joy Честно да си кажа, такъв тип мъже не мога да понасям. Понякога работохолизма на мъжа ми ме влудява, но хъса и жанието му да се случат нещата както той иска е едно от първите неща, които ми направиха впечатление в него.

# 4 959
Много груби думи има в някои коментари, ама за жалост зад грубостта им се крие истина. На когото му е любопитно да погледне седмичните влогове на Елица от преди две години. Пипане на чантите, които не могат да си купят, крякане по улиците, шушлякови якенца, чупки, стойки, въздушни целувки за камерата, кифлеене на макс. Ако срещна такива гръмогласни чудеса на улицата, врякащи на висок глас, ще гледам да не се разбира, че сме от една държава. И не че има лошо в якенцата или да не можеш да си позволиш скъпа чанта, но в момента и Елица, и Пепе се държат все едно цял живот са ходили на Малдивите и са разхождали Фурли. Къса памет.

Изгледах въпросния влог, ами обикновени кифлички са, дълъг път са изминали и двете.

# 4 960
Реших да погледна днешният Влогмас нс Валери ии останах с впечатлението, че е родена 1991, т.е. е на 27 години. И не мога да си обясня тази инфантилност, аз съм на 26 и поведението ми е хиляди пъти по зряло... А Мартин, той трябва много да я обича за да я търпи такава лигава в 90% от времето.

# 4 961

Изгледах въпросния влог, ами обикновени кифлички са, дълъг път са изминали и двете.

Дайте линк, че Елица има стотици видеа и нямам нерви да търся конкретното видео.

# 4 962

Bulgarian girls in Copenhagen / Weekly vlog 1
https://www.youtube.com/watch?v=1ZFNFNJb4Vk

Bloggers fooling around / Weekly vlog 2
https://www.youtube.com/watch?v=qb58C8Zd_Ec

# 4 963
# 4 964
  • София
Пред твоите витрини блескави
накуп застават често те

И с ръчичките гротескови
Дебнат за някое чанте.