Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 399
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 5 010
Представям си я един ден - Мамо, мамо, дай да видя снимките от Малдивите! И се почва - ето тук съм на плажа с баща ти, тук съм си снимала дупарата, тук съм я снимала по от близо, за да не пропусне някой нещо...

# 5 011
Да ,понеже със сигурност са и само това снимките от Малдивите ....

# 5 012
  • София
Естествено, че не са само това снимките.
Пейзажите са за семейния албум. Дупето й е за публичното пространство.
Щях да напиша публична продан, ама не го написах, въздържах се.

# 5 013
Естествено, че не са само това снимките.
Пейзажите са за семейния албум. Дупето й е за публичното пространство.
Щях да напиша публична продан, ама не го написах, въздържах се.
Smile Дерма акт сега ще я привикат за някоя процедурка.

# 5 014
но като не ми харесват не ги гледам.
Ако трябва да продължа логиката: "като не ми харесват мненията в темата, не ги чета"
Да, малко пресилени идват някои коментари, обаче не разбирам вечното желание на някакви хора да се впишат в темата, само за да се разграничат от нещо написано от друг и да кажат как те не са от тези.
В темата съм се вписала по-рано и да....не съм от тези Wink. Толкова дребнава и злобна няма как да бъда, а цялата тема вече е точно това. Чета, защото ми се иска да открия някой качествен влогър, за който не съм чувала, но за съжаление попадам само на плюене

# 5 015
Скрит текст:

Снимката е от профила на Елица.
Последният коментар е топ Grinning
Изпуснала съм пак малко, но лично моето мнение за "задните части" на Елица, е че не отива на една "дама" за каквато тя се представя, да си показва г*за в ИГ, Фейсбук или където ще да е като цяло.
Уж се имаше за много превъзнесена, с провлаченото гласче и богатия мъж, колко е фенси и всичко и накрая бам - тези снимки.
Ми, ако ще да има най-прекрасното тяло /което за мен не е, след като видях последната снимка/, щом се позиционира като high class, не ѝ отива да го прави.
/МОЕТО МНЕНИЕ, не хейтвайте много, че идва Коледа и трябва да бъдем послушни/

# 5 016
В ината си човек какво ли не прави.

# 5 017
  • София
Да, хубав отговор.
"Вижте, вижте, дупето ми не е толкова голямо, колкото го изкарахте. Нали? Нали нали Sad"

# 5 018
Между другото, забравих да спомена, според мен, ако не получи годежен пръстен докато са на Малдивите, ще е мнооого разочарована. Личи си колко много го иска и това би бил добър шанс за Birch да ѝ сбъдне желанието.

# 5 019
Колко излиза една почивка 1 седмица на Малдивите ? 2090€ ? Тя нали  беше  до Маями скоро...

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 17:06 от Анонимен

# 5 020
В ината си човек какво ли не прави.

Да, типично отговор по детски. Вие ли ще ми казва? БАМ още една снимка!

# 5 021
200 евро на човек на нощувка е на Малдивите. Ако се резервира рани, може и много по-евтино да излезе. Самолетните билети са скъпи.

Понякога ви се чудя как може да пишете толкова негативни и отвратителни коментари. Наистина става прекалено.

# 5 022
Да, хубав отговор.
"Вижте, вижте, дупето ми не е толкова голямо, колкото го изкарахте. Нали? Нали нали Sad"
Според мен е голямо, но явно фотошопа е играл.

# 5 023
От темата съдя, че прекалихме, обаче тя пък показва и цялостното ниво на нашите влогъри. Как един не блесна с нвщо наистина полезно, уникално поднесено и забавно, я да сменяме тия бози, че темата отиде на кино..

# 5 024
Зависи много от  хотела ,но под 4000-5000 лева е почти невъзможно.

Настина много грозни коментари...

Общи условия

Активация на акаунт