Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 343
  • 5 181
  •   2
Отговори
# 4 995
Тя Валери като роди ще си записва в планера кога ще яде, спи, кога ще му сменя памперсите. Оооо и ще си поръча от интернет стикери с биберони, сърчица, щъркел и още такива бебешки стикери. Аааааа Heart Eyes
Grin
До тогава ще измислят бебешки адвент календар и ще го отварят заедно.

# 4 996
  • София

Леле гледах ти тея клипове,тези момичета се държат като някакви безмозачни кифли-пищят,крещят забравили били да снимат вечерята,защото вечеряли и си говорели :О. Даже и Ели,която я харесвам тук е коренно различна.Държание на някакви простакеси,абсолютно неадекватни. Претендират,че са велики,а тука като ги гледам са като 15 годишни момичета,които за първи път виждат камера. Държанието им не отговаря на възраста им и на това,което се стремят да покажат.Абсолютно лигави и безмозъчни. Как не ги е било срам да си качат такъв клип?? Един интелигентен и уважаващ себе си човек със стандарт на живот, какъвто те момичетата искат да имат и се стремят да покажат,не биха се излагали така и то в интернет простанството.

Или примерно да направим друг извод (защото нали казахме, че ние даваме обратна връзка за хората, не обсъждаме по махленски)

Колко са се променили, пораснали са, вече не лентаят и не пищят по улиците, особено Ели, която е намерила много повече смисъл в живота от влогване, а в това да работи върху снимки, реклама и пр.. . Едната е станала мама на две деца, абе ей така, празници идват, по смирено да ни е, ужасно съм зен тея дни Grin

# 4 997
Пепе според мен си е харесала Филипчо заради приятния му характер. На мен ми изглежда точно с приятен и лек характер - дай му семчици, да разглежда дрешки и да се кефи на аутфитите си. Даже София го нарича "Филпчо", защото е като едно по-голямо братче Simple Smile А пък родителите спонсорират цялата тази идилия.

# 4 998
Пепе според мен си е харесала Филипчо заради приятния му характер. На мен ми изглежда точно с приятен и лек характер - дай му семчици, да разглежда дрешки и да се кефи на аутфитите си. Даже София го нарича "Филпчо", защото е като едно по-голямо братче Simple Smile А пък родителите спонсорират цялата тази идилия.
Жената е свикнала на спонсорства, едно повече не е проблем.
Валери да вземе да роди вече, че Пепето обра бебе-спонсорствата.

# 4 999
Аз също смятам, че много от дамите тук прекаляват с грозните коментари...но ССФ е перфектна, умна, богата, с красив, грижовен и печеливш мъж, грижи се за семейство, котка и куче, готви прекрасно и т.н.  И аз определено не одобрявам една част от влогърите - има празноглави, инфантилни, вечно мрънкащи, нищо не правят, а ужасно уморени, но като не ми харесват не ги гледам.
ССФ е номер 1. Самият факт, че сте измислили термина ССФ, за да иронизирате самите себе си, е страхотно.

# 5 000
Следя темата, но не знам какво е ССФ Relaxed Кажете ми моля. Благодаря Kissing Face А по темата аз харесвам
Antoanet Popova, VanesaVidenova и страшно симпатизирам на Galka Power Smile

# 5 001

Поредната снимка с дупе. Дали е случайно? 🤔😂 абе нищо му няма на дупето, ама да не скача като някой не го одобри, защото всеки си има вкус. И аз съм поствала във фейсбук снимка в заден план, ама после си викам-абе за какво ми е нечие одобрение, няколко лайка, какво ще ми донесат. И съм я махнала. За жалост мрежите показват повече нуждата от внимание, която изпитва човек, отколкото някакъв стандарт и мечтан живот.

# 5 002
Аз съм си качвала такива снимки от почивки , харесвам се и не виждам нищо лошо.

# 5 003
Току що и аз я забелязах и аз. В близък план. Нарочно е и още как. Харесвам снимките й, хубави са и качествени. Но ми е много поза това нещо. И някак ми е ,да не казвам груба дума, но да си качваш д-то из публичното пространснтво ми е неприемливо, издаващо непременно желание да блеснеш. Е с д-то ли трябва да блеснеш? Много са ми банални и демонстративни такива снимки, а те са навсякъде. Мода ли е това, що ли?
Не михоресва. Разбирам да си модел-иди дойди, бех приела. Ама така, отишъл си на място толкова красиво само за да се снимаш и да демонстрираш нещо. Що пък една не качи освен дупе и хубаво тяло нещо типично за дестинацията където е? Нещо от културата, нещо интересно.

# 5 004
Кой каквото има с това блести.

# 5 005
Предишната снимка беше не толкова натрапваща, тази обаче никак не ми допада.

# 5 006
Хич не й е рано на Валери за дете, ако е на 27г. на тия години детето ми беше в 1клас. Проблема не й е в годините, а в разминаване на календарна и реална възраст.
Пепе щом е с богати родители защо взима заими за количка дори не зная колко лв. Е тая свръх желана количка  та толкова да е важна. Мъжа й е виден търтей, бизнИсмен е на 32ри. Щом баща му го е изгонил от работа е ясно.

На 20 години повечето жени нито достатъчно трудов стаж имат, че да взимат майчинство, нито имат образование, че да работят нещо по-квалифицирано и платено и да има къде да се върнат на работа след майчинството, нито имат някакви други доходи. Ако нямат родители, които да ги издържат няколко години заедно с детето, или не са се хванали с някой богаташки син, или с чувствително по-дърт от тях мъж, който вече се е реализирал професионално  хич не е опция да се ражда на тези години.

# 5 007
Никога не ми е идвало да се снимам на плажа по този начин, но ако съм влогър-блогър-инфлуенсър-бюти гуру, и ламтя по всякакъв начин за кликове и абонати, сигурно няма да се посвиня да седна с мокър задник на пясъка, и после да си го снимам, и да го покажа. Елито си продава тялото за харесвания, дано поне печели добре от това.

# 5 008
Ели ме разбива Grinning Хич не е случайна втората снимка в още по-близък план. В такъв момент ми се изпарява всякакво съчувствие заради кофти коментарите. Очевидно е, че си търси провокация.

Скрит текст:
Дупето, по моите критерии е супер, но това хич не е важно в случая

# 5 009
На мен също не ми е удобно да занимавам хората в интернет с моята голота ей така, само заради лайка или защото аз много си се кефя на себе си. Ако трябва да се рекламира бански или нещо друго - тогава е оправдано, има идея и е ок. Ама да си пускаш дупето и други разголености като хоби из социалките... не ми се връзва нещо.

Общи условия

Активация на акаунт