Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 339
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 980
Хич не й е рано на Валери за дете, ако е на 27г. на тия години детето ми беше в 1клас. Проблема не й е в годините, а в разминаване на календарна и реална възраст.
Пепе щом е с богати родители защо взима заими за количка дори не зная колко лв. Е тая свръх желана количка  та толкова да е важна. Мъжа й е виден търтей, бизнИсмен е на 32ри. Щом баща му го е изгонил от работа е ясно.

# 4 981
Хич не й е рано на Валери за дете, ако е на 27г. на тия години детето ми беше в 1клас. Проблема не й е в годините, а в разминаване на календарна и реална възраст.
Пепе щом е с богати родители защо взима заими за количка дори не зная колко лв. Е тая свръх желана количка  та толкова да е важна. Мъжа й е виден търтей, бизнИсмен е на 32ри. Щом баща му го е изгонил от работа е ясно.

Какво означава, "Не й е  рано за дете" ? Защото рамкирате хората..Това,че Вие сте родила на 20 е ваш избор..Не харесвам Валери,но това да имаш дете е съвкупност от много фактори,и е личен избор...Когато е писано тогава.Чата тук,отдавна мина добрият тон..А представете си,че може да има здравословни проблеми.(дано да няма)...Но тези коментари тип "рече и отсече" ме натоварват..Едно е да коментираме клиповете й,друго е репродуктивните й способности....
Колкото до Пепе,преди ми беше приятна ,и я харесвах...Сега вече, е много променена.Стана много изкуствена и преднамерена във видеата си...Даже усещам ,лека злоба....

# 4 982
Валерито е узряла за дете физически, но очевидно не и психически. Та тя самата се държи пубертетски, представям си я с бебе на ръце. Разбира се, може и да улегне, но се съмнявам.

# 4 983
Аз също смятам, че много от дамите тук прекаляват с грозните коментари...но ССФ е перфектна, умна, богата, с красив, грижовен и печеливш мъж, грижи се за семейство, котка и куче, готви прекрасно и т.н.  И аз определено не одобрявам една част от влогърите - има празноглави, инфантилни, вечно мрънкащи, нищо не правят, а ужасно уморени, но като не ми харесват не ги гледам.

# 4 984
Пепе и компания от други влогъри изкривиха много идеята и значението на това да имаш блог или влог. Идеята според мен е да изказваш мнение за продукт или да даваш различни идеи,а тези девайки какво показват,ами нищо.Няма нищо лошо да имаш блог/влог,когато това е за забавление,или ако го развиеш за бизнес така да го развиеш,че да показваш бизнесът ти,а не личният ти живот.Тук обаче родните влогърки (тези които се обсъждат-Пепе,Гергана Димитрова,Валери,Ивана и още куп други блогърки,може и тях да ги напиша)според мен са момичета,които са мързеливи и не ги бива в абсолютно нищо,нямат и много приятели иначе не обаснявам тази постоянна нужда само да се снимат и показват. Липсва им любов и внимание. Лесно е да снимаш и по кафета,ама да ги видим като трябва да правят нещо смислено.
Относно обсъждането,ами като не искат да ги обсъждат да бъдат по умерени в показността си. Като показваш всеки един детайл от личният ти живот нормално да те обсъждат.

# 4 985
но като не ми харесват не ги гледам.
Ако трябва да продължа логиката: "като не ми харесват мненията в темата, не ги чета"
Да, малко пресилени идват някои коментари, обаче не разбирам вечното желание на някакви хора да се впишат в темата, само за да се разграничат от нещо написано от друг и да кажат как те не са от тези.

Животът на Пепе се превръща в градска легенда вече. Не може да се отрече, че буди интерес.

# 4 986
Пепе и компания от други влогъри изкривиха много идеята и значението на това да имаш блог или влог. Идеята според мен е да изказваш мнение за продукт или да даваш различни идеи,а тези девайки какво показват,ами нищо.Няма нищо лошо да имаш блог/влог,когато това е за забавление,или ако го развиеш за бизнес така да го развиеш,че да показваш бизнесът ти,а не личният ти живот.Тук обаче родните влогърки (тези които се обсъждат-Пепе,Гергана Димитрова,Валери,Ивана и още куп други блогърки,може и тях да ги напиша)според мен са момичета,които са мързеливи и не ги бива в абсолютно нищо,нямат и много приятели иначе не обаснявам тази постоянна нужда само да се снимат и показват. Липсва им любов и внимание. Лесно е да снимаш и по кафета,ама да ги видим като трябва да правят нещо смислено.
Относно обсъждането,ами като не искат да ги обсъждат да бъдат по умерени в показността си. Като показваш всеки един детайл от личният ти живот нормално да те обсъждат.

Абсолютно съм съгласна,но тук се навлизат в някакви излишни конспирации- Пепе била забременяла,за да върже Филип,което е грозно,като коментар,как Елица била анорексична,или вързала мъж заради парите му,или Валери защо няма деца, даже прочетох,че Ивана била от друг етнос.......Дори, да си ги помисля,всички тези неща,няма да ги напиша,от елементарно уважение и морална норма,тъй като четат и ще се почувстват зле..Може да ме изядете с парцалите,но не смятам, че е нормално да се коментират такива неща.. Wink

# 4 987
Ами Валери ако има бебе, ще к се разбие подредения живот. Не видяхте ли планера със стикери в последното видео, няма да й остава време да си го менежира. Иначе в лице е хубава.
Някой снощи Папараци гледа ли? Тема ако има да предаването линк може ли.

# 4 988
Вярвате ли, че Филип наистина е бил инвитро бебе?
Според мен печелят около 1000 лв на месец от канала. Визирам спонсорствата. Но въпросът е дали реално живеят с 1000лв след като плащат наем? Симпатични са ми, но усещам понякога едно напрежение, сякаш някой й е опрял пистолет в главата и й казва :
- Прави видеа, правии всеки ден, снимааай !!!
Дай си почивка, излез със София и бебето на разходка без да ги снимаш. Не е нужно нощно време след като преспиш децата да пуснеш камерата и да ни кажеш, свърши изморителния ден и те заспаха. Ами гушкай си ги, отпусни, наспи се, защо ще снимаш и това и след това редактиране на видеа.... Сега си в майчинство, къде си се разбързала. 

# 4 989
Пепе си е избрала този начин да си вади хляба и е нормално да се опитва да поддържа интерес непрекъснато. Един влогър може ужасно лесно да залезе ако си позволи да се отпусне. Това не би било проблем за някой, който го прави за развлечение, но тя друга професия няма, та е малко "на живот и смърт".

# 4 990
Не знам дали е на живот и смърт, но това видео вчера, 23 минути, като още на половината се беше изчерпала.

# 4 991
Ако наистина е ,,на живот и смърт", много жалко за децата. Без право на глас и най- вече на лично пространство. Дори и във филмите, с участие на деца, снимките са максимум по 1 час на ден, но денонощно снимане .....Горките дечица.

# 4 992
Сега последно да се разберем..
1. Пепе забременява на втората седмица,за да прилапа Фильо и да си уреди бъдещето финансово.Следва 2. Въпросния мъж е мързелив и на социални помощи в Дания,който на нас ни бива представен като хидро инженер(социални помощи = беден мъж,не се връзва с тезата ви за уреденото бъдеще)...
И някъде между плювките ви се спомена,че 3. родителите й били заможни и живота на Пепе вече бил мед и масло заради връзки..(че тогава за какво й е мъж по сметка?)

Коя сега от версиите да приемем единодушно?

Не знам дали е забременяла след 2 седмици, но в последното видео тя го пита "Какво работиш ?" и той отговаря с "няма", дори след като Филип разбра какво го питат пак продължи с "няма". Останах с впечатлението, че наистина не работи. Не казвам, че е на социални помощи, но не е това, за което се представя. В този ред на мисли, не, не смятам, че го е хванала за пари.

Пепе иска да демонстрира стандарт, който май няма, така ми се струва. Да вземеш заем за количка, която ще се ползва максимум 2-3 години ми говори за комплекси и желание просто да се покажеш пред хората.

# 4 993
Ако наистина е ,,на живот и смърт", много жалко за децата. Без право на глас и най- вече на лично пространство. Дори и във филмите, с участие на деца, снимките са максимум по 1 час на ден, но денонощно снимане .....Горките дечица.

Ми тя ако не показва децата, не знам какво друго може да покаже и кой ще я гледа, ако са само тя и Филипчо. Съдя по коментарите, които феновете и оставят, които в голямата си част са - който обича София и Сиена, да се абонира за канала ми т.н. Дори на последното видео си прехвърлят Сиена един на друг, абсолютно безсмислено ми се видя, предвид факта, че има и други влогърки с бебета и малки деца, които явно успяват да снимат видео без бебето да им е непрестанно закачено като гербова марка.

# 4 994

Леле гледах ти тея клипове,тези момичета се държат като някакви безмозачни кифли-пищят,крещят забравили били да снимат вечерята,защото вечеряли и си говорели :О. Даже и Ели,която я харесвам тук е коренно различна.Държание на някакви простакеси,абсолютно неадекватни. Претендират,че са велики,а тука като ги гледам са като 15 годишни момичета,които за първи път виждат камера. Държанието им не отговаря на възраста им и на това,което се стремят да покажат.Абсолютно лигави и безмозъчни. Как не ги е било срам да си качат такъв клип?? Един интелигентен и уважаващ себе си човек със стандарт на живот, какъвто те момичетата искат да имат и се стремят да покажат,не биха се излагали така и то в интернет простанството.

Общи условия

Активация на акаунт