Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 698
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 485
Валери нямала време да отиде до Сефора да си купи почистващи продукти горката. Сладки и маникюр ще прави, така щял да й протече денят. Жал ми става за това момиче. Имала съм такъв период, в който нищо не правех и знам колко безполезна се чувствах, страшно се затъпява така. То затова и пищи истерично за пила за нокти и най-големият проблем в деня й е празната кутийка в календара. Ще взема да й пиша едно съобщение. Грехота е, младо момиче стои и нищичко не прави. Курс по видеообработка да караше, език да учеше, танци, н-е-щ-о.
На мен тоалетчетата ми харесват, и на мен ми се носи нещо подобно вкъщи, но в Джъмбо нямаше хубави, а в Etam, Za-Za и другите подобни са доста скъпи.

Курсовете по видеообработка в България не са много сериозни. Въпреки, че винаги може да седне да учи онлайн. Наистина има доста скучно ежедневие и се чудя как издържа по цял ден нищо да не върши.

# 4 486
Аз имам love-hate relationship с Пепе. То точно това ме кара да продължавам да я гледам, както и мисля, че заради това е толкова обсъждана като цяло. В различни ситуации съм съгласна и с тези, които я защитават и с тези, които я нападат.
Единствено малко се дразня на коментари в стил "вие пък все не сте доволни", "вчера еди-какво-си, пък днес обратното". Нормално е всички хора да си имат собствено мнение, както и да харесват някой в една ситуация, пък да не го харесват в друга.

# 4 487
Аз съм със смесени чувства относно Ели. Хем ми е нежна и мила, хем ми е голяма позьорка. Не мога да я преценя, но съм съгласна с вас за това с приятеля и’. Просто с Филип са различни, на живо и не пред камерата може би Филип грам да не се държи така с Ети. Това със социалните мрежи също не ми е критерий. Приятелят ми няма такива, а като имаше качваше по снимка на година. Не обича големи позьорщини пред камерата и на моменти изглежда дърво, а вдействителност е най-милото и грижовно момче и не само като сме си двамата, а и пред приятелите ни. Но пусне ли се камера, автоматично е друг и се дразни всичко да се документира. Мен мъж с 3949294 снимки с жена си и като цяло, леко ме натоварва...

Очаквам с нетърпение влог 5 на Валери, може да ни отвори календарчетата си днес и да приключим иии така до 24-тиииииииииии

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 11:33 от VanillaPumpkin

# 4 488
Имам резерви и към двете.Преди много харесвах Пепе,но вече не чак толкова..Да,клиповете й са свежи,но това продуктово позициониране чрез децата във всеки клип,почва много да ме отблъсква..За мен е цинично...Всеки клип със заглавие ”Майка...” ”Деца...”, ”Един ден на София...” и реклама на Окаиди, абе жена нямаш ли идентичност,спри се..Какво е това търгуване, чрез децата..Относно рутината,със сигурност не е такава,захаросва ги нещата, режисира ги,а и това е 10 минутен клип,не цяла вечер..Мъжа й е готин,но според ме,тя е по доминираща и чепата,той е по лежерен..

# 4 489
Не знам откъде е логиката, че Майкъл не е толкова влюбен в Ели. Живеят заедно, постоянно пътуват заедно, дори работят заедно - тя беше споменала, че помага със снимки, видеа и т.н. за неговия бранд. Може би просто той не обича да се снима толкова и е по-затворен човек. Аз също не обичам да говоря пред камера и знам, че е лесно човек да изглежда като темерут на видео, а всъщност да не е. Имаше същите коментари и за семейството на Филип - как не участвали във влоговете, криели се, нищо не казвали на Ети - ами на тяхно място и аз не бих. Това не значи, че не я обичат и харесват, просто не всеки иска да показва живота си пред непознати.

# 4 490
Много смело се правят изводи на база кой как се държал пред камера и какво показвал. Хората приемат за "нормално" положението на Ети и съдят за съвсем отделна връзка по този стандарт, а всъщност в него няма нещо особено нормално.

Рутината на Пепе не ми изглежда твърде захаросана и да, действително е трудно да ядеш възпитано хрупкаво тако с мек пълнеж и доста сос.
Това, което ме дразни обаче буквално от първото видео, е тонът й. Звучи все едно чете или все едно е наизустила какво ще казва. Дори възклицанията звучат престорено и предварително зазубрени.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 11:43 от bambinnah

# 4 491
И аз не разбрах..С приятелят ми, сме от почти 5 год заедно , имаме точно 4 снимки в социалните мрежи..И сме щастливи..Кой казва,че социалните мрежи са мерило за състоянието на връзките..Нелепо е..Аз смятам че,колкото повече афишираш и качват снимки,толкова повече се натоварват отношенията отрицателно,и всичко е изкуствено....живота не е лайкове и социални мрежи..Всички качват ”събития” във фейсбук ” омъжих се” , ”родих” ..По дяволите,кой го интересува..

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 10:51 от Мария Тодорова 605565

# 4 492
С моя приятел сме заедно от две години,не си качваме снимки в социалните мрежи,но това не означава,че не се обичаме.Просто и двамата смятаме,че хората не ги интересува нашето ежедневие,а искаме да има мистерия около нас. Отделно ще дам друг пример с други двойки,които в социалните мрежи демонстрират колко се обичат,колко са щастливи,а на живо изобщо не е така и са много многооо далеч от щастие,просто показност да има.
Това,че Майкъл на Ела не си качвал свимки не означава,че не я обича,а просто може да те обича да се снима и да си показва личния живот. Все пак е малко досадно постоянно да ти навират камера в лицето.

# 4 493
Аз написах мнението си за Ели и мистър Бърч, по-назад в коментарите. Много е възможно той просто да пази някаква дистанция и позиция, предвит това че има бизнес и е известен в Дания и не само. Гледах видео в което бяха канени на някакъв бал, отделно мисля участваше в някакво шоу еквивалент на едно наше, но не се сещам името. Шоу в което танцуват двойки, в които един от партньорите е професионален танцьор, ако мога така да го нарека, а другият пълен аматьор в танцие. Той е сериозен мъж Wink Simple Smile, не върви да се лигундри.

# 4 494
Изслушах (понеже нямам нерви и да я гледам) видеото на Зорница за секциото и мога да се съглася с по-горното мнение за остарялата информация, която акушерката ръси. Дори на мен, която не съм раждала, ми направи впечатление. Странно ми се струва и това, че две жени, които не са минали през секцио (макар и едната медицинско лице, която не разбрах само акушерка ли е или се явява или влиза и на операциите), да дават така убедително акъл по въпроса - не само как протича, ми какво ще усетите, възстановяване и т.н.
Много по-изчерпателно ми ме струва видеото на dessytalks, макар че тя хиляди пъти уточнява, че това е неин личен опит, а не всичко, което може да се случи по време на секциото.

# 4 495
За мен социалните мрежи не са мерило дали една двойка се обича, даже е абсурдно.И ние с моя приятел нямаме толкова много снимки заедно , но това не означава че не се обичаме.За мен мъжът до Ели стои на място , много елегантен и мил изглежда и даже много я обича .

# 4 496
Аз нямам и една снимка с моя приятел в социалните мрежи. Той няма фейсбук и не обича да се показва, а аз качвам от дъжд на вятър, само ако съм била на някое красиво място. Като ида в Нова Зеландия ще кача, за да видят хората, че съм още жива. Laughing
По тая причина нито непрестанното качване, нито пък некачването на снимки може да е индикация за отношенията в една връзка. Допреди 11 години, когато нямаше фейсбук и останалите социални медии, никой никъде не качваше нищо. Много хора се смущават от насочена към тях камера, все пак не всеки мечтае да стане актьор и не на всеки му се отдава да се държи естествено пред обектива.

# 4 497
И аз мисля така за Майкъл-не всеки обича да се снима,а и не е длъжен.Това е хоби на приятелката му.Ети спомена,че не е често срещано да се женят в Дания.За мен се обичат,аз не обичам твърде захаросани двойки или лигави.И мен в Филип ме дразни това.За рутината на Ети ми е нормална-има помощ постоянна,такаче какво толкова-те обикалят доста често,такаче няма кой знае какво да прави в тях.Аз съм плакала много малко,може и Сиена да е такова дете,а и аз неискам да гледам ревове.Влизам да се разтоваря и отдалеча от моят свят.Отделно гледайки повечето рутини,ами и моята е такава реално-ставане,социални мрежи,кафе,медитация,измиване,душ,управяне,рзходка кучета,лекции.В рамките на 1 час върша всичко,а аз ставам и по-рано,което ми дава достатъчно време.Ям мюсли с кисело мляко главно или когато имам повече време яйца.Нямам дете,но гледайки много чуждестранни влогърки с деца,а и наши всичко зависи колко си организиран.Жив пример една майка натрупа детето си с толкова много играчки,че е пълен хаос,взема една хвърля я,друга,трета пада.Само говори по телефон почти,необръщта достатъчно внимание дете.Когато е хаос около теб,всичко е много трудно.Откакто имам планер съм много по-подредена и организирана.Много ме мотивирват влогърките да съм продуктивна и по-активна.За някои не е кой знае какво да снимаш и обработваш,но за мен е мъка.1 час обработвам една снимка,се снимам,което е много рядко.На място с много хора се задушавам направо,мразя да ме блъскат,навират в мен,а по събития,фен срещи е точно така.И аз искам да си седя и работя от вкъщти главно,това което ми харесва,но няма как нямам талант.Не ги защитавам,но е хубаво да превърнеш хобито си в работа.Споменахте за платената реклама-купувала съм много от препоръчните продукти и съм била доволна.Да не мога да кажа уау уникален,но това е тяхната работа да рекламират.Има продукти и аз,които купувам и пазя заради красивата опаковка.
Харесвах Валери,наистина,но всички тези календари ме натоварват наистина много,украсите също,но аз попринцип необичам много нови придобивки да гледам.
Милена,Ети,Ели,Плами Димитроа, си остават най-любимите ми български влогърки.Антоанет Попова ми е сладка,не са ми интересни нейните клипове,овен влоговете,защото за грим си имам други фаворите,а и аз използвам главно висок клас козметика.Да добре сме финансово,не работя засега,но и главно майка ми и леля ми купуват много неща.Дълги години нямахме добри възможности и сега да малко прекаляваме,но не ми пука какво си мислят хората,защото това си е моят живот.Надя прави много дълги грим уроци,а аз обичам по-кратки.
От чуждестранните имам много фаворите от влогове до грим уроци..
Всеки сам решава дали да си показва децата.Супер много се радвам като видя дечица,особено от раждането си досега как растат,променят се.Аз нямам брат или сестра и ми харесва.Сладки са ми дечицата.
Това си е мое мнение(21 години съм).Браян е много сладък на Милена сина,когато държи камерата.

# 4 498

Преди се влияела, сега, щото не и’ пука, трие на поразия Grinning Отделно пак всички и’ завиждат, любимата реплика.

# 4 499
  • Някъде там
Аз нямам нито една снимка с мм в социалните си мрежи.Хората които не ме познават си мислят че съм самотна майка с две деца😊.Децата ми са големи и имат профили и нямат против да ги качвам,но ако кача снимка на мм ще имам проблем с него.Категорично ми е забранил и аз уважавам решението му.
Така че хора всякакви.
Важното е какъв си в къщи не какво показваш пред хората.
Познавам  двойки от близкото ми обкръжение които пред обществото са съвършени,но в къщи съвсем не е така и имат сериозни проблеми.Знам го защото съм видяла с очите и чула с ушите си.

Общи условия

Активация на акаунт