Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 721
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 440
Като споменахте стилът на Филип..
Предполагам, че в Дания може и да изглежда куул, но за бг действителността хич не върви. Анцуг, диагоналка, ланчета, пръстен на кутрето, само дълъг нокът липсва.
Пепе как не го е светнала, че в България сме обременени от мутренските години и този начин наобличане кара повечето хора да се потрисат на подсъзнателно ниво. Какво ли се учудвам, тя май беше казала, че се вдъхновява от него за спортните си визии Grinning

# 4 441
На нея може да й липсва тоя стил и да й харесва.

# 4 442
Ама пък и той вече прави реклами и раздава награди в инстаграма си Grinning

# 4 443
На мен ми харесва как се облича Филипчо, има суаг. И на Филип не му стои като на мутра, защото има фино излъчване този мъж. Тези дрехи на някой с обръсната глава и тяло на горила наистина няма да стоят добре.

# 4 444
Като споменахте стилът на Филип..
Предполагам, че в Дания може и да изглежда куул, но за бг действителността хич не върви. Анцуг, диагоналка, ланчета, пръстен на кутрето, само дълъг нокът липсва.

Ох, да. Знам, че е много неучтиво да се говори така, обаче си е пълен гопник. Във видеото за раждане си пролича болезнено - тя с контракции, той седи и мрънка, че е гладен, тя по някаква причина го търпи. Явно минава за забавно, знам ли.
Далеч съм от мисълта да сравнявам хора, особено пък непознати, но чисто като визия, поведение, излъчване не може да стъпи на малкия пръст на Майкъл.

Валери нямала време да отиде до Сефора да си купи почистващи продукти горката. Сладки и маникюр ще прави, така щял да й протече денят. Жал ми става за това момиче. Имала съм такъв период, в който нищо не правех и знам колко безполезна се чувствах, страшно се затъпява така. То затова и пищи истерично за пила за нокти и най-големият проблем в деня й е празната кутийка в календара. Ще взема да й пиша едно съобщение. Грехота е, младо момиче стои и нищичко не прави. Курс по видеообработка да караше, език да учеше, танци, н-е-щ-о.
На мен тоалетчетата ми харесват, и на мен ми се носи нещо подобно вкъщи, но в Джъмбо нямаше хубави, а в Etam, Za-Za и другите подобни са доста скъпи.

# 4 445
Questar, мда, за това казвам, че в Дания или където и да по Европа сигурно изглежда по друг начин, ама аз лично съм обременена и колкото и да се опитвам да го видя суаг-а, не мога да се абстрахирам. Иначе е ясно, че не прилича на мутра Simple Smile

# 4 446
  • Canada
На мен ми харесва как се облича Филипчо, има суаг. И на Филип не му стои като на мутра, защото има фино излъчване този мъж. Тези дрехи на някой с обръсната глава и тяло на горила наистина няма да стоят добре.

Има какво???  Joy

# 4 447
  • София

Има какво???  Joy

Swag Joy

# 4 448
the new generation's alternative word for "cool".

The new generation originally used swag to describe anyone thought to carry themselves in a way considered by some to be sexy / cool.
Note: considered to be retarded by many others.

Идеална дефиниция, ако питате мен Laughing

# 4 449
В частта на Германия, в която съм аз и която е доста близо до Дания, облеклото а ла Филипчо никой от моето обкръжение не го възприема много добре. Напротив даже, бъзикат се, че по анцуг през деня се разказват само безработните. Аз не харесвам суаг, чил, йоло и пр., така че стилът на Филип и Пепе ми докарва позиви на гадене, но понеже съм във форум, няма да използвам за начина му на обличане изразите, които използвах, за да го опиша пред приятели. 😂
За разлика от всички хора, които познавам и които си свалят очилата като ги снимат за някъде, само тя имам чувството, че ги лепва специално като снима клип. И как няма, де, нали трябва да напише от коя оптика са.

П. П. Аз като върл ден на момчето, което оживя и вече 12 години вярно, носеща го в сърцето си, също намирам очилата за ммм.. некрасиви.

# 4 450
Е да, очилата е важно да се отбележат откъде са и на коя марка. А и, че са с Blue Protect. 🤣 Голямо разнообразие от спонсорства има Пепе, не може да се отрече.

# 4 451
  • София
И на двамата им липсват първите 7. Всеки нормален човек на 15+ знае, че като влизаш в учреждение или на закрито място и говориш с някого, се свалят очилата. /Ако нямаш проблем с очите./
Ако се размина с тях на улицата, ще си кажа "я, какви невъзпитани и раздърпани о****ки". Ама деца тръгнали да правят. Горките, ще станат и те такива, ама поне са сладички. Засега.

На мен също ми направи отвратително впечатление поведението му в болницата. И малоумните шегички за ехографа.

# 4 452
В началото Филип имаше по-изискан стил, сега е доста изсулен, предполагам покрай Пепе, и тя промени доста стила си на обличане. От "невероятния" ансамбъл, който носеше на интервюто при Гала та досега стилът и върви главоломно надолу.
Направи ми впечатление, че онзи ден в Джъмбо носеше North face. Чудя се дали ще продължи да ни се явява в него или и това е било продуктово позициониране?

# 4 453
North face-ът го проучих след уникалния аутфит в инстаграм от преди няколко дни (пухенка, официална чантичка нанизана на китката и  немита коса, нескопосано вързана на опашка). Беше отговорила в коментар, че и е от Дания, та май не можем да я оправдаем с продуктово позициониране.

# 4 454
С риск да ме разкъсат ще споделя нещо, което ми направи впечатление в един влог на Ети - показа, че отива на сватба. Всичко хубаво, хубав тоалет, лек грим, и накрая върза мръсната коса на опашка, защото такъв бил живота на майките. Аз съм против прекалената подготовка за всякакви събития, в които не съм главно действащо лице, но все си мисля, че можеше да я пусне тая коса. Леко да я дръпне с пресата или нещо такова. На други клипове се показва с пусната, права коса и изглежда много добре и изведнъж на сватба на приятелка - все едно туко що станала от сън.

Общи условия

Активация на акаунт