Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 730
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 425
И на мен Ели ми е доста по-симпатична. Има някакъв вроден финес в нея, малко преди кифлееше, но сега е станала 1 идея по-обрана в стила някак си. Другото е, че е страхотна готвачка и си личи как с удоволствие готви и домакинства, без да се напъва.
Сигурна съм, че някой ден когато и тя има детенце, няма да му навира камерата 24/7 както правят други влогърки.

# 4 426
Пепе-то преживява някаква криза. Няма усмивка , която да може да скрие в момента напъна да е тя и само тя. И никакво приятелство няма между двете- прикрито съскат зад усмивките си.

# 4 427
  • София
За мен лично е незряла и на моменти имам чувството, че се състезава за вниманието на филипЧО с децата си, което вече отива в една друга категория. Която, впрочем, се слави с отрязването на хора от живота, когато вече не са ти нужни. Какъвто може би е случаят с нея и Елица.

# 4 428
Тази тема е станала някакъв Ели lovefest, което напълно одобрявам! И на мен ми е много симпатична и с кеф и гледам влоговете, харесва ми стилът и, това, което показва, как готви и декорира. Пожелавам и от сърце да има сватба и бебе,ако това е, което и двамата желаят. Определено би правила интересни видеа на бебешка тематика.

# 4 429
И преди съм писала, че Ели ми харесва, най-приятна от бг влогърките ми е. Направи ми впечатление, че коментарите на видеата й са доста грамотни и адекватни, т.е. публиката й не е предимно деца.

Пробвала съм и две от рецептите й и се получиха доста добре.

# 4 430
  • София
За мен тя вътрешно копнее за семейство заради нещата, които са й се случили, което може да й изиграе лоша шега, ако тоя с нея не мисли в същата посока, а тя се старае ли, старае.

# 4 431
Малко ще изместя темата и за почитателките на шаха бих дала палец нагоре за Ben Finegold  и Yasser Seriwan. И двамата са изключително колоритни, Бен си е направо stand-up comedian, но и двамата освен, че обясняват подробно, са и много забавни.

# 4 432
  • Амстердам
Има нещо в Ети, което мен не ме радва - не мога да определя кое, но е факт. Не, че разбирам от модни тенденции, но не ми харесва и стилът ѝ на обличане. И тези безумни, огромни, кръгли очила, като ги сложи ме напушва смях. Имам чувството, че само на мен ми правят впечатление. Много са тренди явно, но отиват на много малко хора.

Следя Ети някъде от втората година от създаването на блога и и винаги много съм я харесвала (противно на общото мнение тук Close Grinning ). И може би затова забелязвам толкова промените в нея. И определено стила и е нещото, което драстично се преобърна (а беше едно от първите неща, които харесах) - в началото показваше доста женствен/елегантен стил и същевременно съвременен/градски, по време на бременноста със София - доста добри спортно-елегантни тоалети, а сега... Thinking Mask Надявам се да е някаква фаза, през която с Филип преминават, защото начинът им на обличане на двамата е доста подобен, а преди и той се обличаше по-стилно (поне по снимки както изглеждаше).

За (моя) жалост, блогът ѝ остана доста позабрвен вече от самата нея, а като цяло след създаването на Youtube канала ѝ, качеството на постовете се промени. Разбирам, че в момента Youtube e по-вървежен (и доходоносен), и тя е споменавала, че за нея е развитие на блога ѝ, но според мен нещата отиват все повече в обратна посока и всичи негативни коментари го показват. Neutral Face

# 4 433
Аз се замислих за нещо... Освен Ивана и Ели.. аз за други влогъри, които реално да си имат истинска работа, на която ходят не се сещам. Интересно ми е тези момичета замислят ли се, че видеата няма да са завинаги... мама и тати няма винаги да им пращат парички също...Не ми се вярва от видеа да изкарват такива пари, каквито биха могли с една прилична заплата от нормална работа... Валерии според мен главно Мартин я издържа... но другите?

# 4 434
За мен тя вътрешно копнее за семейство заради нещата, които са й се случили, което може да й изиграе лоша шега, ако тоя с нея не мисли в същата посока, а тя се старае ли, старае.
Способността на човек да се самозаблуждава е безгранична.

# 4 435
  • София
Не те разбрах. Възможно е да съм наитина в заблуда, просто предположение е Simple Smile

Относно по- горния пост- жените, които се кикерчат по този начин, после си намират спонсори. И пак нищоправят, така че не ги жалете.

# 4 436
  • Някъде там
Аз се замислих за нещо... Освен Ивана и Ели.. аз за други влогъри, които реално да си имат истинска работа, на която ходят не се сещам. Интересно ми е тези момичета замислят ли се, че видеата няма да са завинаги... мама и тати няма винаги да им пращат парички също...Не ми се вярва от видеа да изкарват такива пари, каквито биха могли с една прилична заплата от нормална работа... Валерии според мен главно Мартин я издържа... но другите?
Зорница,Милена,Адри,Стефи,Деси.Всички те работят.Някой са в отпуск по майчинство,други работят от вкъщи.
Има доста от блогърите с малко последователи които работят.Тези с многото последователи са със основна работа "блогър-влогъроинфлуенсър.😊

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 20:11 от daviz

# 4 437
Не те разбрах. Възможно е да съм наитина в заблуда, просто предположение е Simple Smile

Относно по- горния пост- жените, които се кикерчат по този начин, после си намират спонсори. И пак нищоправят, така че не ги жалете.
Тя е в заблуда, но не иска да  види реалността.За мен тоя мъж не е готов за сериозно обвързване, аз под сериозно обвързване разбирам брак и дете/деца.

# 4 438
  • София
А, ясно. Ами, и на мен така ми изглежда, но те си знаят.

# 4 439
Те не са ли от много малко време заедно?

Общи условия

Активация на акаунт