Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 349 380
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 410
Кустюмчетата се оказаха реклама

# 4 411
  • Някъде там
Поправете ме, ако греша, но снимането на влогмас, не е ли да присъства нещо коледно в клиповете, не само да си снимаш всеки ден ?
Да,но Антоанет обясни защо тази година ще са влогове.Миналогодишните наистина бяха много интересни и имаше много идеи.Сладките елхички ги правих тогава.Но каза че много малко гледаемост е имало а да има идейно видео всеки ден изисква много труд и време.Малката гледаемост я е разочаровала и сега ще го дава лежерно.
Честно казано съм съгласна с нея.
Всеки би се разочаровал ако се старае а не вижда полза от старанието си.

# 4 412
Тяхна работа, да
А тия костюмчета стоят на Валери толкова нелепо. Нагримирана жена с детски костюм

# 4 413
  • София
Идва ми аз да направя един блогмас, като гледам какви глупости пускат Mr. Green

Ако "работех" само това, щях да си отбележа двайсетина идеи и да ги стартирам още ноември. Вече ина коледни нещица по това време. Наистина подценяват зрителите и се оптиват да минат метър, това се забелязва. Аз не гледам влогмаси, безинтересни са ми.

# 4 414
Сега пък гледах видео с рецепти на Ели! Ами тя готвела много добре, експериментира доста и й се получава. Докато гледах така огладнях😃 Ще си запиша даже рецептата за франзела. Браво на нея
Не се сещам друга от влогърките да готви така добре и най- вече здравословно . Милена имам спомен и тя да готви, ама все някакви меса и буламачи, гледаха съм да дава на децата Нутела и всякакви боклуци, това обеснява и защо мъжа й е нездравословно пълен.
В тази връзка знае ли някой хубав кулинарен канал на български ?
Следя тези в Инстаграм.Малко ме дразнят че копират Лора и Стоян с предаването си,но пък има хубави рецепти.
   https://instagram.com/hrana_za_dushata?utm_source=i … rds1csmnyba 
Снощи прегледах влогмансите...

Само влогмаС, без н Wink

# 4 415
Поправете ме, ако греша, но снимането на влогмас, не е ли да присъства нещо коледно в клиповете, не само да си снимаш всеки ден ?
Да,но Антоанет обясни защо тази година ще са влогове.Миналогодишните наистина бяха много интересни и имаше много идеи.Сладките елхички ги правих тогава.Но каза че много малко гледаемост е имало а да има идейно видео всеки ден изисква много труд и време.Малката гледаемост я е разочаровала и сега ще го дава лежерно.
Честно казано съм съгласна с нея.
Всеки би се разочаровал ако се старае а не вижда полза от старанието си.

Затова е важна обратната връзка..Защо си мислите,че всички правят влогмаз . Вижте коментарите под последните клипове за ноември на Валери , Ивана или някой друг..Толкова много питане, влогмаз ще имали...Даже май имаше и анкета,но не знам къде я зърнах..Тези клипове,впечатляват най много малките деца,те ги оценяват..Старание в клиповете,не е необходимо да се влага ,за да се харесаш на набор 2005.Най много да ги отблъснеш..Те искат по повърхностни клипове. : )

# 4 416
Галя Симеонова отваря някакъв календар, който не можел никъде да се купи (понеже е от миналата година) и естествено е доста скъп, но за сметка на това подарен, хаха. Не разбирам идеята на видеото, честно?! Хем рекламираш марката, хем е нещо, което не можем да намерим и да си купим. Тоест, фръцкаме се просто?!

# 4 417
Прегледах напоследък няколко клипа на Ели и въпреки, че преди бях отбор "Пепе", започвам да симпатизирам повече на Ели. Наистина изглежда чувствително и добро момиче. Струва ми се и добра домакиня. Нямам предвид, че стои боса до печката когато не търка пода, а че знае как да внесе уют и топлина. Отдава и се просто, а при Пепе е някак на сила и неестествено.
Относно взаимоотношенията им, по-добре да са си само добри познати. Има там нещо токсично. Меежду другото, общите им видеа преди време ми бяха дразнещи. Като чуя провлаченото "милоооо" и ми се догажда.

# 4 418
Ели е интересна и без каналът ѝ да има майчинска насоченост. Стилът ѝ на обличане много ми харесва - много е женствен. Не знам защо, но ми се вижда много мило и чувствително момиче, както друга съфорумка отбеляза по-рано. Има нещо в Ети, което мен не ме радва - не мога да определя кое, но е факт. Не, че разбирам от модни тенденции, но не ми харесва и стилът ѝ на обличане. И тези безумни, огромни, кръгли очила, като ги сложи ме напушва смях. Имам чувството, че само на мен ми правят впечатление. Много са тренди явно, но отиват на много малко хора.

# 4 419
Ели е интересна и без каналът ѝ да има майчинска насоченост. Стилът ѝ на обличане много ми харесва - много е женствен. Не знам защо, но ми се вижда много мило и чувствително момиче, както друга съфорумка отбеляза по-рано. Има нещо в Ети, което мен не ме радва - не мога да определя кое, но е факт. Не, че разбирам от модни тенденции, но не ми харесва и стилът ѝ на обличане. И тези безумни, огромни, кръгли очила, като ги сложи ме напушва смях. Имам чувството, че само на мен ми правят впечатление. Много са тренди явно, но отиват на много малко хора.

И аз съм на същото мнение Ели е много по-интересна. Може би Ети го вижда и осъзнава и започва да се дразни.Grinning А за очилата и аз я забелязах,за нейното лице не стоят добре.......нооо може би е фен на Хари Потър.

# 4 420
  • София
Според мен Пепа е пресметлива и прикрито злобна. Ели ми се вижда по- добродушна и чувствителна.

Това ми е направило впечатление и на мен. Sunglasses

С интерес ще изгледам видеата от Малдивите на Ели.
Ели изглежда се развива и се старае в много отношения, докато Пепе зацикли в ролята на майка. И да се дразни, и да злобее, това е -  няма нищо интересно иначе около нея. 

Ххаха! Валери изглежда нелепо с костюмчетата за деца от детската градина 3-5 години. Laughing

# 4 421
Сега попаднах на тая мадама, две от видеата и ми направиха впечатление, става въпрос за семейното влогване и за експлоатирането както на собствените деца, така и на аудиторията, която също е невръстна.

Family Vloggers are Ridiculous:
https://www.youtube.com/watch?v=29tgGEXbHYo

The Dark Side of Family Vlogging
https://www.youtube.com/watch?v=-yf8Nuj80hM

# 4 422
  • София
^ Доста вярно! Никога не бих си снимала детето за гледания.
Жал ми е за хората, които го правят предимно това. Защото това не са те. Това са децата им. Проектират се чрез тях, а самите те са безлични. И Пепа е така. Всички други видеа, в които е сам сама, са много скучни.

А Валерката с блузата и ушите на Мини Маус е готина. Laughing Инфантилно е, ама е хубавка и й отива.

# 4 423
  • София
ох, а усещате ли че им въртим гледания за да можем да ги обсъдим тук, ей сега я чакам Валката да качи, за да видя каква глупост е измислила днес ( някакви фотосесии) а на фон ми върви Галката че съм я изпуснала.Rolling Eyes

# 4 424
  • София
Ами, аз не ги гледам в момента Laughing
Само коментирам и гледам тук скрийншотовете )

Общи условия

Активация на акаунт