Августовски бебчета 2018

• 43 702
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Зъб е ... отивам да купя сега разни пръсти за уста и охлаждаща дъвкалка ... за съблезъбото дете, ще взема повече, че и другото може да почне скоро  Sad

# 691
Зъб е ... отивам да купя сега разни пръсти за уста и охлаждаща дъвкалка ... за съблезъбото дете, ще взема повече, че и другото може да почне скоро  Sad

А как изглежда? Все ми се струва, че на каката й беше чертичка като поникна, а това, което имат момчетата е като връхче на клечка за зъби

# 692
На моменти се чудя бебета ли отглеждаме?
Нашата както каза баща и днес на четвъртия месец в проходилка ще трябва да я слагаме. Joy
За протокола и Нана много се лигави, бърка с юмруци в устата, пипнах днес не боцка. Взех и обикновенна гризалка не ще да я погледне подгажда и се.
И нещо друго да споделя от ден два ми е невъзможно да и сменя памперса спокойно. Всеки път сме като от рекламата на гащичките Памперс. Не стои мирна, ако е на спалнята за секунди стига до средата само с избутване на краката, немислимо е да я оставя вече сама на нея.

# 693
И аз имам съмнение, че започна да му расте зъб на моето бебе, защото и той започна много да си яде ръцете и да се лигави. Няма да се учудя ако е това, защото на големият ми син на 3 месеца се беше показало първото зъбче.

# 694
И моята бебка се плюнчи и ръцете са й постоянно в устата. Вижда ми се рано за зъб, но те на днешните дребосъци май всичко ще им се развива по- рано.

# 695
  • София
Оо на големият ми син от 3м му започнаха зъбите и за нула време нареди всички. Трима педиатри бяха озадачени много  Mr. Green не бяха виждали такова нещо. Даже единият ми каза, че щом тооолкова рано са излязли всички значи нямало да са здрави... е освен да му ги набутам обратно та да изчакаме  Tired Така че 3м не е рано за зъбки Simple Smile
Аз не знам как да боря запека. Вода не иска да пие, давам и Биогая. Правим упражнения за перисталтиката (каране на колело) но по 2-3дни не се изхожда, а се напъва и пъшка нонстоп. Не преувеличавам, с часове се напиня, често и спейки. Дайте идеи как да подпомогна нещата. Не искам да ползвам на бабите методите с термометри и сапуни.

# 696
Свещички. Чувала съм, че помагат.

# 697
За запека на нас много ни помага масаж на корема по часовниковата стрелка и пиене на чай за колики с анасон и копър. Имаразтворим на хип. Една приятелка ми донесе от САЩ един на пликчета, на който пише, че може да се ползва вместо вода за приготвяне на АМ . Моята бебка вода не иска да пие, но чая го пие с удоволствие и до няколко часа се изаква. Дано помогне Simple Smile

# 698
И аз да се включа по темата  - от около 2 седмици Алекс започна само по веднъж на ден да върши голямата работа. Днес обаче закъснява с графика. Коремът му не е твърд и не показва нещо да не му е наред. Пръцка си, ама до там. Вчера за първи път успях да го храня само с кърма и се чудя дали да не е заради това. Май от АМ повече ги напъва да свършат работата... Дано до довечера успее, че нещо не ми е кеф така

# 699
Мамчетата на момиченца кога мислите да им дупките ушите.Нямам търпение да й сложа обеци ,но не знам кога е най-подходящият момент

# 700
На Благовещение знам, че е най-добре 25 Март. Живот и здраве тогава ще дупчим на нашата въшка. Дано няма проблеми моите сама си ги дупчих (четири) и нямах проблем, а основните две съм била на годинка и майка ми казва че от медицинското злато ми забрали ушите та промивки, спрейове, докато не ми сложили златни.

# 701
Моята е само на кърма - дриска яко, 5 пъти поне на ден, та знам ли 😀😀😀

И аз да се включа по темата  - от около 2 седмици Алекс започна само по веднъж на ден да върши голямата работа. Днес обаче закъснява с графика. Коремът му не е твърд и не показва нещо да не му е наред. Пръцка си, ама до там. Вчера за първи път успях да го храня само с кърма и се чудя дали да не е заради това. Май от АМ повече ги напъва да свършат работата... Дано до довечера успее, че нещо не ми е кеф така

# 702
Мамчетата на момиченца кога мислите да им дупките ушите.Нямам търпение да й сложа обеци ,но не знам кога е най-подходящият момент

Ох и аз много  искам , може би като стане 6  7 месеца

# 703
Аз също искам да ѝ продупчим ушите , но смятам да я оставя да реши сама дали иска. Като стане по-голяма , примерно на 4 годинки, ще я питам .
Иначе на мен са ми сложили обеци на 10 месеца.🙂

# 704
Момичета, майки на момичета- не ви ли е страх да им пробивате ушите 🤔 В смисъл  не ви ли е кофти, че ще бъдат дупчени само, за да ги видите с обеци?
Питам може би защото съм мъжка майка и не ни е до обеци Simple Smile
Не е ли по-ок да бъдат оставяни те да решават дали искат да имат дупки на ушите и изобщо да носят обеци?

Общи условия

Активация на акаунт