Августовски бебчета 2018

• 43 742
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
Как да разбера дали бебето ми има разстройство? Ака всеки ден по няколко пъти, не само по време на хранене, а понякога между храненията. Консистенцията и цветът са горе долу сходни.

# 226
Как да разбера дали бебето ми има разстройство? Ака всеки ден по няколко пъти, не само по време на хранене, а понякога между храненията. Консистенцията и цветът са горе долу сходни.

Аз като имах съмнение, снимах памперса и по вайбър на педиатърката Joy

Витамин Д го капя директно в устата

А мен ме гони ужасен апетит... добре, че няма слонове наоколо

# 227
Аз капя Вигантол на биберона. Моето бебче вече е на 2 м. Неговото пъпче е изпъкнало. На консултацията решихме да го лепим. Вече 2 пъти го лепим по 6 дни. Има видимо подобрение, но мислим още няколко пъти да го лепим.

# 228

Аз като имах съмнение, снимах памперса и по вайбър на педиатърката Joy

Витамин Д го капя директно в устата

А мен ме гони ужасен апетит... добре, че няма слонове наоколо

Тази педиатърка ако е хапвала в него момент сигурно хубаво й е станало Grinning

Има много класификации със снимки на бебешко ако в нета.
Разстройството се разпознава лесно, то е течно ако, запекът също се разпознава лесно твърди топчета.

Всички акита ги има с описание и прилежно прикачени снимки, подбрани като стихосбирка на едно място.

# 229
Размислите на едно бебе:
"Значи, това майките са луда работа, да знаете. Моята постоянно ме тормози. Още като се събудя и се почва. Съблича ми топлата пижама и бам некви студени дрехи. Аз протестирам, ритам, хващам си ръкавите, ама не... Абе жено, смени тоя пълен памперс и не ме тормози. Само пране си трупаш. Таман ги стопля, ей на къпят ме и айде пак пижама. Остави това ми едва съм кротнала от преобличането се почва, я по корем, я гимнастика, я ...не знам си кво. Абе жено, лежа си мирно и кротко, легни и ти, кво ме тормозиш. Мине това почва да ми тика неква лъжица с некви пюрета. Абе дай си ми млякото... И така цял ден тормоз. Един път случайно изфъфлах некво "мамо" и тя пощуря. То целувки, прегръдки, браво... Запомних го. Сега като искам да ме забележи покрай прането дето си трупа и метлата дето влачи и пюретата, изфъфлям "мамо" и тя търчи. Иначе протестирам, мрънкам, ама то мойто, глас в пустиня. Значи сложила мечето на два метра от мен. Е аз как да играя с него. Викам, викам, ама тя пералня, метла...и кво да правя, боря се да го стигна. Кво ли не прави да ме тормози. Колко ли още ще видя...като гледам как всеки ден нови работи измисля...  И само ме гъделичка и пита "къде са крачетата", "къде е нослето". То първите три пъти смешно, ама после...Абе луда работа са това майките, да знаете." 😁😂😃

# 230
Момичета, вашите сладурчета по колко време спат през деня? Ние почти будуваме. Ако заспим, е за половин час след хранене, рядко един. Заспива в мен и пусна ли го, се събужда. Засега вечер поне спи, но защото започнах да си го гушкам при мен. Как се справяте с този проблем? На мен ми се струва, че не спи достатъчно детето. На края на деня се изнервя и започва да се храни като непрекъснато плаче и пуска гърдата.

# 231
И моята не спи, ами как се справям никак, дундуркам си я на ръце докато заспи дълбоко в ръцете ми и тогава я слагам в креватчето й, понякога и по два часа продължава това дундуркам Grinning не съм спала не помня от кога.

Обаче твърдо отказвам да я слагам да спи при мен, че като гледам познатите ми с деца те на по 3 години още спят заедно ..

# 232
  • София
Ние вече имаме по 3, 4 часа нощем сън без кърмене. Направо съм свежа като репичка в някои от дните. Започнах да ставам в 6 и нещо, че съм се наспала, след цялото неспане дето ударихме последните почти 2 месеца. Но да не бързам да се радвам, че нищо не е статично положение при мъниците.

През деня спи само в слинга и туй то. Кръста ми е на пастет, но къщата блести от чистота, защото обикалям с него и прахосмукачка, парочистачка, парцал, прах, перални....Много умения придобих с бебеносенето Grinning

Момичета- я кажете от George за колко време идват поръчките, че съм напълнила една кошница Simple Smile

# 233
Момичета, вашите сладурчета по колко време спат през деня? Ние почти будуваме. Ако заспим, е за половин час след хранене, рядко един. Заспива в мен и пусна ли го, се събужда. Засега вечер поне спи, но защото започнах да си го гушкам при мен. Как се справяте с този проблем? На мен ми се струва, че не спи достатъчно детето. На края на деня се изнервя и започва да се храни като непрекъснато плаче и пуска гърдата.

През деня започна повече да бодува, но се случва да си поспива по 2 часа. Когато е на разходка винаги спи. Иначе и при нас е същото. Заспива в мен и щом го оставя се буди. Затова го оставям сам да си заспи ако му се спи, през деня. Вечер същата работа. Постоянно висене на гърдата, изнервяне. Стигнах до извода, че не му стига вечер кърмата и го дохранвам. Така след като го дохраня, заспива и прави 4-5 часова пауза. При сутрешното хранене винаги го оставям до мен в леглото и така дремваме още 1-2 часа.

По въпроса за нашето пъпче се оказа херния. За сега е с лепенка на коремчето и на следващата консултация ако няма подобрение ще ни изпратят на хирург.

# 234
Всеки ден различно спи. Един ден спи след всяко хранене, друг път изобщо или само докато е на разходка.

Аз имам болки като преди цикъл , възможно ли е толкова скоро да се възстанови , родих на 23 август и се изцеждах около 2 седмици после се опитах да кърмя още около седмица , вече нито кърмя, нито се иЗцеждам.

# 235
Кърмя изключително много и ми дойде цикълът 5 дни след като прикючиха лохиите или както се казва.
От Джордж пазарувам, но през Бг доставчик и така идват общо за около 10-тина дни, мен лично ме устройва.
При нас заспиването е задължително с приспиване, което 98% е прави с разнасяне и пеене и говорене, след което съвсем внимателно полягвам аз, полежавам така и после я изсипвам на леглото, и после полежавам малко и на леглото и чак тогава я оставям 😀 Час, че и повече понякога. Но през деня... както казвам ден с ден няма еднакъв. Един ден яде и спи перфектно и си викам йеййй имаме и ние режим като другите хора, на следващия ден реве и яде в 9, 10, 11 и после и в 12 и така докато не се изнервя к не я изведа 😀😀😀

# 236
  • София
При бебето изолиха в носен секрет Стафилококус хемолитикус и отлжихме ваксините. Баткото беше болен и взех на малкото секрет превантивно и излезе. Имаше и леко хъркане понякога.

# 237
Моето бебе има Мораксела катаралис в носа. Не е имала контакт с болни. Май си я донесе от родилното. Симптомите са запушен нос, без да текат сополи. Хъркане, сумтене.. изписаха и капки за очи Тобрекс, да капем в нослето.

# 238
Ние вече имаме по 3, 4 часа нощем сън без кърмене. Направо съм свежа като репичка в някои от дните. Започнах да ставам в 6 и нещо, че съм се наспала, след цялото неспане дето ударихме последните почти 2 месеца. Но да не бързам да се радвам, че нищо не е статично положение при мъниците.

През деня спи само в слинга и туй то. Кръста ми е на пастет, но къщата блести от чистота, защото обикалям с него и прахосмукачка, парочистачка, парцал, прах, перални....Много умения придобих с бебеносенето Grinning

Момичета- я кажете от George за колко време идват поръчките, че съм напълнила една кошница Simple Smile
Нашата поръчка дойде за около 5 работни дни.

# 239
  • София
Момичета, пак съм аз с въпрос.
Според вас мога ли леко да повдигна вече седалката на малкия от напълно легнал -  понеделник става на 2 месеца.

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт