Августовски бебчета 2018

• 43 702
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, майки на момичета- не ви ли е страх да им пробивате ушите 🤔 В смисъл  не ви ли е кофти, че ще бъдат дупчени само, за да ги видите с обеци?
Питам може би защото съм мъжка майка и не ни е до обеци Simple Smile
Не е ли по-ок да бъдат оставяни те да решават дали искат да имат дупки на ушите и изобщо да носят обеци?
Аз точно поради тази причина , както вече написах, ще я оставя сама да реши като порасне малко.
Може да не иска обеци , но и друго ме притеснява. Да не ги дърпа или закачи някъде . Имам отвратителен спомен как една лелка в детската градина ми дръпна рязко блузата и ми скъса ухото. После зарастна , но не беше приятно. Била съм на 3 , но споменът ми е останал ясно запечатан в главата.

# 706
Привет! Някой ходи ли вече на микробиология и цитонамазка?

# 707
Момичета, майки на момичета- не ви ли е страх да им пробивате ушите 🤔 В смисъл  не ви ли е кофти, че ще бъдат дупчени само, за да ги видите с обеци?
Питам може би защото съм мъжка майка и не ни е до обеци Simple Smile
Не е ли по-ок да бъдат оставяни те да решават дали искат да имат дупки на ушите и изобщо да носят обеци?
Аз точно поради тази причина , както вече написах, ще я оставя сама да реши като порасне малко.
Може да не иска обеци , но и друго ме притеснява. Да не ги дърпа или закачи някъде . Имам отвратителен спомен как една лелка в детската градина ми дръпна рязко блузата и ми скъса ухото. После зарастна , но не беше приятно. Била съм на 3 , но споменът ми е останал ясно запечатан в главата.

Ще и хвръкне главата на лелката не дай боже, като разбере баща и Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, май се разубеждавам и няма да дупча нас тръгнах само при мисълта......

# 708
Привет! Някой ходи ли вече на микробиология и цитонамазка?

Аз бях вчера на АГ и ми взеха секрет за МБ, но за цитонамазка АГ каза, че е рано. Най-добре е 6 месеца след раждането. Кърменето влияе силно върху резултата, заради хормоните и дава влияние като при менопауза. Така, че когато се взима материал, трябва да се уточни в лабораторията, че жената кърми.

# 709
Аз не кърмя. Цитонамазката е ПАП 2, но предполагам, че е нормално, все пак са минали само два месеца от раждането.

# 710
  • Варна
Моят лекар взема цитонамазка на контролния преглед месец след раждането. ПАП 2 излезе. Има вътре коментари, че находката е след раждане.

# 711
  • София
Е то ПАП 2 е най-нормалният резултат от цитонамазка за жени, които не са девствени, така че не разбирам притеснението ти.
Цитонамазка след ражда не може да се вземе чак след като се възобнови цикълът, иначе не е достоверна.

# 712
Хммм на мен ми каза АГ-то да отида ноември месец, като са спрели лохиите със сигурност. Аз цикъл още нямам. Не ми и липсва де Simple Smile За сметка на това сега съм прихванала някакъв вирус явно и са сополи и гърло. Дано бебо не се зарази. Така съм вече 3-4ти ден.
Аз пак да попитам -кога трябва да се притеснявам, че няма изхождане? Цял ден съм на тръни - дори дадох АМ за да го прокара, ама не ще. Последно беше вчера по обяд...

# 713
След втория ден. Пробвай с хубава разходка, моите, като ги прибера, от друсането ли какво и след 5 минути са напълнили гащите, а понякога и още в количката, като прекаля с висенето навън.

# 714
След втория ден. Пробвай с хубава разходка, моите, като ги прибера, от друсането ли какво и след 5 минути са напълнили гащите, а понякога и още в количката, като прекаля с висенето навън.
Благодаря! Ще пробвам утре, че днес много ветровито беше Simple Smile

# 715
  • София
Аз лично сложих обици чак за бала Simple Smile
Максим ако иска като порасне нека слага - флешове, пирсинги   ))) И да свири на китара също 😊 Хаха, смело се изказах!

Бебо е само на кърма, не съм давала чайчета и капки за колики, досега си върши работата перфектно - по няколко пъти дневно. Вечер вече не.

Поздрави, нещо ми е много уморено от една глътка вино и заспивам права Sad

# 716
Хммм на мен ми каза АГ-то да отида ноември месец, като са спрели лохиите със сигурност. Аз цикъл още нямам. Не ми и липсва де Simple Smile За сметка на това сега съм прихванала някакъв вирус явно и са сополи и гърло. Дано бебо не се зарази. Така съм вече 3-4ти ден.
Аз пак да попитам -кога трябва да се притеснявам, че няма изхождане? Цял ден съм на тръни - дори дадох АМ за да го прокара, ама не ще. Последно беше вчера по обяд...
След 42 часа без изхождане вече трябва да се действа.

Пробвай с пробиотик или масаж по часовниковата стрелка на коремчето.

Аз давам БиоГая всяка сутрин по 5 капки и храня само и единствено с Лактана, засега си ака доволно по 2-3 пъти дневно,. че и по една порция ми приготвя към 3 и 30 сутринта.

За бебе на АМ и е доста редовен стомаха според педито, но аз не съм и правили опити с друго АМ. Първият месец беше на кърма плюс Лактана, после само на Лактана и в родилното с това са я захранили, предупредиха ме да не сменям безпричинно АМ.

# 717
Е то ПАП 2 е най-нормалният резултат от цитонамазка за жени, които не са девствени, така че не разбирам притеснението ти.
Цитонамазка след ражда не може да се вземе чак след като се възобнови цикълът, иначе не е достоверна.

Последните години винаги ми е ПАП 1,иначе и за ПАП 2 не съм чак притеснена. На мен ми дойде, за това успях да мина и цитонамазката.

# 718
Моят е изцяло на кърма и може и по 3-4 дни да изкара без проблем, лекаркара каза, че кърмата се усвоява по-напълно и било нормално и до седмица пропуск. Не давам нищо, но и той е е един много усмихнат дебелчо.

# 719
Възможно е и да е това Simple Smile Аз продължавам да упорствам с кърменето и вече АМ давам само вечер преди сън, за да мога да поспя три часа, но напоследък дори не го пие - бута шишето и гледа гърдите хаха И сутрините е един доволен... кърмя го, той се усмихва, абе като от реклама е до вечерта  когато явно почват да го тормозят колики Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт