♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 95 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
извинявайте ,че се намесвам Blush Blush
не знам коя рускиня идиотка е превела, че няма да има сериал ooooh!
това е пост от агенцията на Гайе Сокмен-мениджърката на Киво и Елчин
която уведомява ,че премиерата на игралния му филм е на 4 януари...нищо повече
https://www.instagram.com/p/BoeaMxlhRkM/?taken-by=gayesokmenajans

а тук, в това интервю Къванч си казва, че се готви за новия си сериал Peace

https://docs.google.com/document/d/1iX2elCI8WMwemrfYmuZn-7YSoXbi … I6yc_5zYaHgI/edit

според мен/а и както пише Бирсен, на която вярвам най-много/ партньорката му ще е Елчин Peace
https://www.medyatava.com/haber/kivanc-tatlitug-ve-elcin-sangulu … dahil-oldu_160597
но за това...ще почакаме още малко Peace

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 00:56 от Airra

# 241
Добър ден!🤗🤗

Airra, 🌺 благодаря за успокоението , което внесе тук.
И при рускините има понякога големи изцепки.

Благодаря и за превода на интервюто на Киво, от него стават ясни много неща за плановете му. Визията му в новия му филм е направо стряскаща, но такъв е той , всичко му пасва!👍

Успешен ден!💐

# 242
 Hug Hug

Още от Баръш  Party

# 243
Добър ден! Темпи, благодаря за споделените снимки! Баръш, въпреки различната визия, си е чаровник...невероятен е!
Изпотило се е момчето...много работа...
Не скрих снимките нарочно...за да се разхождат в темата.
Чакам интервюто...какво ли ново е казал?

При Елчин за сега е тихо...

# 244
официалния акаунт на Сarpisma/ Сблъсък в ИГ

https://www.instagram.com/tvdizicarpisma/

и списък на  последваните Peace

Алекс Simple Smile Peace

# 245
Еха, от няколко снимки на Борко какво производство стана...👍

# 246
Най-накрая !😍😍😍

🤟🤟🤟

# 247
# 248
  • Пловдив

Simple Smile

# 249
Добро утро  Hug

Барыш с друзьями в кафе "Must Nisantasi" на презентации DJ и владельца "Made In Mykonos".... этой ночью😊

# 250
Докато се натуткам пак съм  изпуснала утрото и станало време за Добър ден. И така радвайте се на слънчицето, което тези дни е благосклонно към нас и на новините за нашите любимци и си прекарайте  един  прекрасен уикенд. Не разбрах само Баръш без вампир Г. ли  е бил на срещата.  Сигурно, защото иначе щеше да е цъфнала на най-отпред, с дежурната си усмивка 32 зъба. Дано да е така. Днес  съм голямо мърморило. Вчера прочетох в моето вестниче, че нямало да има продължение на сериала на Къванч с Туба, понеже жена му го ревнувала. От Джансу Дере го ревнува, от Туба го ревнува, то не останаха читави партньорки за Къванч. Да видим какъв кусур ще намери на Елчин. Трябва да вземат някоя от пансион за благородни девици, но и тя може да се поддаде на изкушението, въпреки че пак в същия вестник прочетох преди време, че момчето било моногамно. Много ми са смешни такива писаници. Къде им е акъла като се женят, а после подсмърчат  и създават проблеми. Така рано-рано си излях  недоволството.  Сега ще потърся нещо наистина красиво и усмихнато за разкош и за да се извиня за мърморенето .

# 251
Вчера прочетох в моето вестниче, че нямало да има продължение на сериала на Къванч с Туба, понеже жена му го ревнувала. От Джансу Дере го ревнува, от Туба го ревнува, то не останаха читави партньорки за Къванч. Да видим какъв кусур ще намери на Елчин. Трябва да вземат някоя от пансион за благородни девици, но и тя може да се поддаде на изкушението, въпреки че пак в същия вестник прочетох преди време, че момчето било моногамно. Много ми са смешни такива писаници. Къде им е акъла като се женят, а после подсмърчат  и създават проблеми.

ooooh! ooooh! ооо ей такива най обичам да ги чета Mr. Green

Скрит текст:
сериалът на Къванч и Туба свърши преди повече от година, беше предвиден с един сезон/32 или 39 серии/ и си го приключиха по план, историята не предполагаше продължение.
А ти наистина ли вярваш, че Башак, защото ревнувала мъжа си, може да влияе на АЯ/най успешната продуцентска компания в Турция/...да няма втори сезон??? newsm78 ooooh!
Брех много могъща я изкара тая Башак бе Joy Joy Joy
Джансу Дере се е отказала от ролята, защото е преценила , че не е за нея...и скоро е играла ролята на майка Peace
ти си вярвай на каквото искаш, чети си някакви измислени вестничета Tired
Башак и Къванч си имат достатъчно стабилна връзка, доказана вече 5 години, достатъчно големи професионалисти са....но хората обичат да си измислят такива глупости, по-интересно е, по-жълто и скандално Mr. Green

малко усмивки от бъдещите колеги на Елчин Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:09 от Airra

# 252
Охх на Алперен още не мога да му свикна с новата визия  ooooh! ooooh!

# 253
Охх на Алперен още не мога да му свикна с новата визия  ooooh! ooooh!

Hug Hug Hug Hug

Това той ли е Shocked, аз го взех за Чаатай Уилсой ooooh!

Миле, не вярвай на жълти писаници. Те и Гюпсе я изкараха всемогъща, но май само тези които го измислиха го знаеха.

Боре е свежарче и май се задава нещо, щом е излязъл на светло...или вече се е прибрал в Истанбул за зимния сезон.

Аирра, Wink

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-ekranlarda-surpriz-ikili-bar … uc-ve-sinem-kobal
Нова двайсе, Синем Кобал и Боре, новата двойка за сезона на канал Стар Confused, предполага се Mr. Green, че Баръш разглежда офертата, но не знам дали знае за нея Joy

# 254
Джанъм, таман той е  ooooh! И след Чукур сега ми е просто  Tired да го гледам такъв  Whistling ooooh! Joy

Боре не го давам на оная скумрия  #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт