♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро  Hug

# 226
Добро утро !
Космати крака, но много хубави колене има Боре Simple Smile

# 227
 Hug Hug Hug

https://www.gecce.com.tr/haber-kivanc-tatlitugun-partneri-beren-saat-mi-olacak

Сега пък Елка отказала участие в последния момент с проекта с Киво...а върви докажи, че брат ти не е сестра, макар в днешно време всичко е възможно

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 11:25 от Slawena

# 228
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug Hug

Кво кафе по това време, джанъм  newsm78 Работа йокму сана Thinking Mr. Green

Скрит текст:
Теории на конспирацията  hahaha

Или  Mr. Green Twisted Evil

Йоооок евееееттт   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
аз и работа ....... объркала си се  hahaha hahaha hahaha hahaha /ама чак около Коледа ще ми случи  Mr. Green, че нали по него време стават чудеса  newsm47/

Боре ме кефи в новата фотосесия  Crazy Crazy. И бедъра ми хареса и космалдака  Flutter Joy Joy Joy
Според мен няма да ми изглежда реалистично, ако на снимките изглежда весел, щастливи и с блясък в очите / все едно се е сдрависал с авера Дионисий минута преди да го фотне фотографа  Whistling  Stop Mr. Green/

ПП: Ама и Сечо по нищо не отстъпва на Боре  Crazy Crazy Heart Eyes, особено с тия бели маратонки  Crazy Crazy....... слабост са ми  Blush Blush Blush - маратонктие де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 229
Ей, човек да не се пошегува с космарлака на Боре Whistling, можеше поне да го изруси Crazy

И на мен ми харесва на фотките.

Коте, и аз като теб, очаквам чудеса по Коледа в работата, ама не съм писала още на дядо Коледа Rolling Eyes Rolling Eyes

# 230
Ей, човек да не се пошегува с космарлака на Боре Whistling, можеше поне да го изруси Crazy

И на мен ми харесва на фотките.

Коте, и аз като теб, очаквам чудеса по Коледа в работата, ама не съм писала още на дядо Коледа Rolling Eyes Rolling Eyes

Пиши Славе  Hug Heart Eyes, че да има време да реагира добрия старец  smile3503 newsm53

# 231
Привет, момичета!🤗🤗

Продължават да коментират партньорството на Киво и Елка!

# 232
Алексче  Hug
да те поздрастя и тук  Wink Laughing

Привет, момичета!🤗🤗

Продължават да коментират партньорството на Киво и Елка!

Всичко хубаво  Whistling само дето и Кива и Елка мълчат  Tired

# 233
Отново тука има тука нема. Докато не изгледам първата серия с Елчин и  Къванч, не вярвам на слухове. Така вероятно някои  си мислят, че ще повишат интереса на зрителя. Стари трикове ние вече не се хващаме При комшиите може и да минават.
Затова аз продължавам да си въртя серийките за отскок. Днес се допингирах с 14 серия- една от любимите, изпълнена с романтиката на току-що прохождащата им любов. Първите кадри ги връщам по 100 пъти, когато си галят и целуват ръцете - накъсаните въздишки на Дафне и неподправената нежност на Йомер ,която минава като вълна през лицето му . Това са мигове, които и най-гениалния режисьор не може да вмени на актьорите, ако не извират от сърцето.

# 234
Коте, 🤗 мълчат всички : и Киво, и Елка, менижърите им, общата им агенция...
Само жълтите медии ги дъвчат, но знае ли се? Лоша реклама няма...😈

# 235
Скрит текст:
Отново тука има тука нема. Докато не изгледам първата серия с Елчин и  Къванч, не вярвам на слухове. Така вероятно някои  си мислят, че ще повишат интереса на зрителя. Стари трикове ние вече не се хващаме При комшиите може и да минават.
Затова аз продължавам да си въртя серийките за отскок. Днес се допингирах с 14 серия- една от любимите, изпълнена с романтиката на току-що прохождащата им любов. Първите кадри ги връщам по 100 пъти, когато си галят и целуват ръцете - накъсаните въздишки на Дафне и неподправената нежност на Йомер ,която минава като вълна през лицето му .
Това са мигове, които и най-гениалния режисьор не може да вмени на актьорите, ако не извират от сърцето.

Милка   Hug точно това винаги съм твърдяла и аз  Peace Peace

Коте, 🤗 мълчат всички : и Киво, и Елка, менижърите им, общата им агенция...
Само жълтите медии ги дъвчат, но знае ли се? Лоша реклама няма...😈

Алексче   Hug и те прихванаха от тертипите на

# 236
# 237
# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт