♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 95 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте !

Знае ли някой от вас, момичета, как се движи в класациите нашето момче?  Мога и сама да погледна, ако ми кажете къде. Успешен ден на всички, които надничат в темата.

# 406
 Hug

Mile, каква класация за Боре newsm78, за най романтична двойка със севгилитУ Whistling

# 407
Славе, интересувам се как му се движи рейтинга. Преди беше винаги в челните позиции. Имам усещането, че се ориентира към 9-та глуха  и ми става тъжно, че  си похабява таланта. Аз  наистина се вълнувам от неговата кариера, така както се вълнувам за развитието на моите синове. Радвам се на успехите им и  страдам ако нещата буксуват. Ако имаш такава информация ,подай нещо. Благодаря!

Да си сложа моите сладури. Деистват ми релаксиращо.

# 408
Добър ден! Желая Ви един хубав слънчев есенен ден...изпълнен с много положителни емоции!
Не мога да се начудя на тази влюбена двойка. Хубаво...млади, влюбени, на почивка в планината...но защо е тази шумотевица...журналисти, статии, снимки...еее, много романтично. И на Борко, въпреки, отегчената физиономия на повечето снимки... му харесва това положение. Да са живи и здрави...всичко с времето си.  До 1.12. има, няма месец и половина,  а проекта за сериал се отлага непрекъснато. Да си почиват хората.

Много се радвам за Елчин, може да не й леко, но снима/по памет перефразирам Синан в разговора с Йомер след като Дефне го изостави в планинската къща "може да не й леко, но си тръгна"/. Сигурна съм, че с Къванч ще направят нещо запомнящо се, защото тя е талант, професионалист, чудесна!

И това за следобедно настроение, мойто малко е така.

Скрит текст:

# 409
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
https://www.instagram.com/p/Bo3lzFGhyEQ/?utm_source=ig_share_she … hid=1ukokeghbe4ef

Боре преди малко го е постнал Heart Eyes
Виждам, че е много "щастлив" покрай кака си Frowning1.
Оххааа, все повече снимки и клипчета излизат от Сблъсък. Мисля, че каста е на ниво и с добър сценарий ще впечатлят зрителите.
За Косъюмари... Мххх Берен, Енгин иии моя фаворит там е Каанджим. Страшно ме впечатли в ролята Емир Козджоулу в Севдата и определено ме спечели Stuck Out Tongue Winking Eye. Ще се радвам и за другия проект, Бервн също я харесвам и с Киво направиха страхотен тандем в Забранения плод. Енгин не ми е сред любимците, но определено е много добър актьор.

ПП. Това не било профила на Борко Worried

# 410
  • Балчик
Да споделя и аз как магията ЕлБар действа. Снощи си гледам сериала по тв то, до мен е сина ми, който не е гледал , нито знае нещо за него. Въпрос към мен- тези двамата много хубави, в живота гаджета ли са? { На екрана са ЕлБар }Аз- Не Той- Защо , та те са един за друг!  Много си подхождат.   

# 411
Първият тийзър - тази вечер  Party Party

От завръщането в Истанбул  Mr. Green

# 412
Вече го гледах новия тийзър- нощ, дъжд, шум от сблъскващи се коли, вик, шепот, Тя и Той, сенки, после другите Whistling

Скрит текст:
всичко това в кристалното кълбо Mr. Green

# 413
Първият тийзър - тази вечер  Party Party

От завръщането в Истанбул  Mr. Green

Трябва да бързат , щом  ще представят сериала в Кан...🧐

Браво на момчето, потвърди представите ни за Борко!😂😂

# 414
Вече го гледах новия тийзър- нощ, дъжд, шум от сблъскващи се коли, вик, шепот, Тя и Той, сенки, после другите Whistling

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Айне нойле  hahaha hahaha Охх джанъм, разсмя ме от сърце  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 18:00 от tempestad

# 415

Скрит текст:

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Славе  Hug, напраУ в десетката  Mr. Green

# 416
# 417
малко изтървах разговора назад. Как ще се казва филма на бг? И кога започва?

# 418
малко изтървах разговора назад. Как ще се казва филма на бг? И кога започва?

"Сблъсък"/"Схватка" и ще започне през ноември  Peace

# 419

Общи условия

Активация на акаунт