♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 95 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте Hug

Сюжета на ,,Сблъсък,,

Скрит текст:
Жена и дочь Кадира Адалы (Кыванч) стали жертвами террористического акта. Кадир чувствует свою вину и очень страдает. Принимает решение покончить жизнь самоубийством. Захотев положить жизни конец, он, сам того не подозревая, этой аварией полностью изменит течение своей жизни. В аварию, в которой Кадир планировал умереть, попадут четыре машины. 4 машины, 4 жизни, 4 человека. Кадир, Зейнеп, Керем, Джемре. После этой аварии судьба никогда их не разведёт. Как и говорил Кадир: «Столкнулись не мы, а наши судьбы!».
Зейнеп, которую Кадир знает с детского дома, залечит его душевные раны, оставленные пережитой травмой, и снова влюбится в него, как в прошлом. Благоря Кадиру она вернёт свою дочь Айлин, которую у неё отняли силой.
Керем и Джемре — молодые люди, связанные большой тайной. Джемре является наследницей солидной адвокатской конторы. Керем — парень без гроша, недавно вышедший из тюрьмы и ввязавшийся в ещё бо́льшие неприятности. Более того, в центре новых неприятностей оказывается Джемре.

Сюжета ме заинтригува. Но за сега от снимките им не съм очарована. Седят само като лица, кукли. Не виждам емоция в очите. Не ги знам дали са почнали реалните снимки, но тия промота според мен трябва да се правят след като малко си навлязъл в ролята и образа. Елчин и Киво имат много изтормозен вид.

# 466
който според сюжета, в момента на катасктрофата е напълно нормален.

# 467
който според сюжета, в а момента на катастрофата е напълно нормален.
и аз съм на същото мнение, но за жалост ние сме големи разбирачи ,а да критикуваме го умеем най добре

# 468

Ефендим? Явно не сте разбрали нищо от сюжета! Кое му е нормалното?! Катастрофата я предизвиква Кадир /Къванч/ в опита си да се самоубие, след като е загубил жена си и дъщеря си..... Зейнеп /Елчин/ е в процес на развод,  детето ѝ е отнето и явно дадено на съпруга ѝ.... Керем е току- що излязъл от затвора, където явно е лежал несправедливо или поне не е бил толкова виновен, колкото са го изкарали.... А Джемре, уж преуспяващия адвокат, ще е явно замесена в куп неприятности, които пък ще се стоварят после и на главата на Керем..... Та питам пак, кое от всикчо това е "нормален" живот?!

# 469
... Елчин и Киво имат много изтормозен вид.

А може това да е решението на режисьора, а ние да виждаме Елка и Киво, а в същност да са Зейнеп и Кадир, май стана доста крейзи Mr. Green

# 470
  • Варна
Състоянието след катастрофа не е да изглеждаш изтормозен. Точно за това го написах. За мен не е постигнат ефекта - шок, болка, уплаха, тревога  . . . а те са просто изтормозени от нещо си

и аз съм на същото мнение, но за жалост ние сме големи разбирачи ,а да критикуваме го умеем най-добре
Радвам се , че най-добре умеете да критикувате , samyil 48 Joy  
И защо да не разбираме?
Или да седим само и да цъкаме с език? Joy

Ако не познавах Елчин и Къванч от другите им проекти - по това , което показаха не ме заинтригуваха , ама грам; Вярно ,че е много малко. Но все пак така са решили да заинтересуват публиката.

След като прочетох сюжета - ми стана интересно.

# 471

Ефендим? Явно не сте разбрали нищо от сюжета! Кое му е нормалното?! Катастрофата я предизвиква Кадир /Къванч/ в опита си да се самоубие, след като е загубил жена си и дъщеря си..... Зейнеп /Елчин/ е в процес на развод,  детето ѝ е отнето и явно дадено на съпруга ѝ.... Керем е току- що излязъл от затвора, където явно е лежал несправедливо или поне не е бил толкова виновен, колкото са го изкарали.... А Джемре, уж преуспяващия адвокат, ще е явно замесена в куп неприятности, които пък ще се стоварят после и на главата на Керем..... Та питам пак, кое от всикчо това е "нормален" живот?!

не Темпи. Не нормален живот, а е нормално  лицата им да са застинали, изтормозени, без емоции. Всички те са явно в много, много трудни етапи от живота си, ето дори Кадир мисли за самоубийство.

# 472

А може това да е решението на режисьора, а ние да виждаме Елка и Киво, а в същност да са Зейнеп и Кадир, май стана доста крейзи Mr. Green

🤗🤗

Според мен и четиримата просто са в ступор, вцепенени от това , което се е случило, независимо от това кой как е стигнал до катастрофата.🤔

# 473
Скрит текст:

🤗🤗
Според мен и четиримата просто са в ступор, вцепенени от това , което се е случило, независимо от това кой как е стигнал до катастрофата.🤔

Съгласна, Алекс  Hug  Реакция след катастрофа, по-скоро - липса на такава. Вцепенен си, не мислиш, не чувстваш, просто си в нищото  ooooh!

# 474
  • Варна

🤗🤗

Напълно е възможно. Приемам ,че повредата може да е в моя телевизор : )))))) Joy
Но не ми въздействаха от това първо промо. После ще видим. Ако трябва да чета обяснения какво са искали да кажат, за какво са ми актьорите JoyJoyJoy и да си допълвам с мои представи. Искам актьора да ми показва повече от това , което е описано.

CakeCakeCake ето малко торта , ако на някой му е трудно да преглътне мнението ми.
Не критикувам - казвам какво съм почуствала или по-скоро не съм.
Сюжета, обаче много ме заинтригува. Историята е с потенциал.

Само за хора с чувство за хумор : Kissing Heart
Скрит текст:

С извинение People Angel Hands Pray:
Къванч ми прилича все едно е бил на тридневен запой, Елка не е спала три дни и е видяла Баръш да целува Гупса JoyJoyJoy

Диди - след катастрофа има много реакции; Някой изпадат в истерия и се смеят; Други са вцепенени. Много хора изключват и отричат ,че е станало нещо. Други са в паника. Обикновено има много адреналин, който не ти дава възможност да си ... само изтормозен, не и в първите моменти.

Hug
Исках да разбера вие как сте ги почувствали, но не само защото са Елчин и Киво и всичко, което показват трябва да е върха, видите ли. Може и да не съм ги разбрала.

# 475
Аз търпеливо си чакам серия 1. От един трей , на който едва различавам фигурите, не мога да добия представа кое как ще бъде . Очаквам сериала с нетърпение , надежда и страх. Не обичам да слушам суперлативи  за нещо, което е в зародиш. Известните имената не са достатъчни за голям успех, ако не ги вдъхнови силен сценарий, стегнат диалог, динамика в действието . Гледала съм  любими мои актьори в различни проекти - в единия  върха, в другия - мъка. Много , ама много искам всичко да е супер, най-вече заради Елчин,  нашата чаровница ,но бъдещето ще покаже.

# 476
Описание Зейнеп Тунч :
Подрастание в приюте сделало Зейнеп робкой. Менеджер банка с собственной семьей, она многого добилась в жизни, и она боится потерять это. Затем в один день ее худшие страхи сбываются, и единственное спасение Зейнеп - ее единственная настоящая любовь, которая возвращается в её жизнь просто тогда, когда ей больше всего нужно.

Израстването в приют е направило Зейнеп страхлива. Мениджър в банка със собствено семейство, тя е постигнала много в живота и се бои да не го загуби. Но в един ден най- големите ѝ страхове се сбъдват и единственото спаснение за Зейнеп е единствената ѝ истинска любов, която се завръща в живота ѝ точно тогава, когато има най- голяма нужда от нея.

# 477
Боби, това спойлера мнооо ми Ареса hahaha hahaha hahaha hahaha

# 478
Боби, аз не почувствах нищо от трея. Ние не видяхме нищо. Както писа Славена - нощ, дъжд, трясък ....и четири човека секунди след катастрофа. Ако трябваше само по трея да преценявам дали да го гледам,  едва ли бих му дала шанс. Но  резюмето на сценария ми се стори интересно, освен това Елка ще играе, та смятам, че ще го гледам. Поне първите серии, докато преценя дали си струва.

Само за хора с чувство за хумор : Kissing Heart
Скрит текст:

С извинение People Angel Hands Pray:
Къванч ми прилича все едно е бил на тридневен запой, Елка не е спала три дни и е видяла Баръш да целува Гупса JoyJoyJoy

За Киво не знам, ама Елка от такава гледка не може се стресне  Mr. Green То и ние вече не се стряскаме  Joy  Joy  Joy

# 479
  • Варна
Миле - да, Hands Plus1

Диди Hands Plus1 точно и  аз това смятам да направя.

Боби, това спойлера мнооо ми Ареса hahaha hahaha hahaha hahaha

За Киво не знам, ама Елка от такава гледка не може се стресне  Mr. Green То и ние вече не се стряскаме  Joy  Joy  Joy

JoyJoyJoyJoy добриии стеее Hands Plus1, много сте добри в отговорите - Hands ClapHands ClapHands Clap

Общи условия

Активация на акаунт