♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 95 147
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
 под прикритие е кака отвсякъде,  перфектна домакиня, любяща жена и се грижи за кариерата на Боре. ама  ние не я оценяваме Simple Smile само и търсим кусури тук. 
Да взема и едно тото ли да пусна  Money

пробвайй в турския тотализатор Simple Smile ,  Славе, отдава ти се.

# 436

Всеки носи своите белези от миналото и понякога се връща към спомена за тях, колкото и да е болезнен. Очертава се нещо интересно, дано и да е различен проект.

# 437
Джанъм, може и да си права, не знаех че Киво и Боре са дружки, сега и ако Башак и Елка се сдушат и ще си пият ракийката заедно по домашному.... После кръстница Гупи ли ще гледа децата, че мама ще снима интензивно, а тати ще си гледа бизнеса Confused

Бе то и те надали знаят, ама рускините докопали една тяхна обща снимка и ги обявиха за такива  Mr. Green Mr. Green

Не съм я видяла тази снимка, но предполагам, че е от церемонията по връчването на голямата награда на Боре от миналата година за най-обсъждан човек за 2016 г., за спечелването на която голяма заслуга има кака му Joy Joy там Киво от кумова срама се здрависа с Боре Mr. Green
Инак двамата нямат никакви пресечни точки досега, та ще им е трудно на рускините да ги изкарат приятели и че отново участието на Елка в проект е с благоволението и позволението на Боре  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 438

пробвайй в турския тотализатор Simple Smile ,  Славе, отдава ти се.

Пепчо, става, ама тя лирата сега много евтина Joy

# 439
Здравейте момичета Blush
Нещо ги дъвчат в Гечето

Успех на Елка, много ми хареса визията и Simple Smile

# 440

Това намерих

Нани, пуснах лин към статията в гечето и превод най общ, кака е напуснала Боре за пореден път, но пак са се събрали и са в Риза / това как се пише/ за възобновяване на чувствата, само не знам те дали знаят за тази раздяла

# 441
Виви, Славе, точно тази е снимката  Mr. Green Ама нямам съмнение в рускините - щом поискат, и ортаци могат да ги изкарат  Joy Joy

# 442
Виви, Славе, точно тази е снимката  Mr. Green Ама нямам съмнение в рускините - щом поискат, и ортаци могат да ги изкарат  Joy Joy

да са били баджанаци / с кака например/ Stop Stop Stop

В темата за Киво прочетох, че сериала ще се превежда на бг

# 443
Виви, Славе, точно тази е снимката  Mr. Green Ама нямам съмнение в рускините - щом поискат, и ортаци могат да ги изкарат  Joy Joy

Все някоя ще се намери  Mr. Green Twisted Evil Joy Joy

# 444
Скрит текст:

Замислих, се колко незнайни са имали Crossing Arms

# 445
Скрит текст:

Цццц матриал за размисъл поне за няколко дни  Joy hahaha Joy

# 446
Скрит текст:
Скрит текст:

Цццц матриал за размисъл поне за няколко дни  Joy hahaha Joy

И за цяла година за жълтата преса, добре че Киво поне се ожени и е щастлив с Башак, ама Боре не знам...мислА го мноУ

# 447
Скрит текст:
Скрит текст:

Все някоя ще се намери  Mr. Green Twisted Evil Joy Joy

Цццц матриал за размисъл поне за няколко дни  Joy hahaha Joy

И за цяла година за жълтата преса, добре че Киво поне се ожени и е щастлив с Башак, ама Боре не знам...мислА го мноУ
А защо така, и той е добре, ето кака за пореден път го напуснала, но той е успял да намери път към сърцето ѝ и отново са заедно и щастливи, пък и имат най-голямата любов, каквато никое дизи не е виждала, легендарна Joy Joy

# 448
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
HugHugHug
Ухааа тийзъра ми хареса Heart EyesHeart Eyes. Тоз левент Алперен не помня да съм го гледала, но като за 1 минута видео много добре стоят и четиримата. За сега разбрах едно, драмата ще е на макс Stuck Out Tongue Winking Eye. Мелиса е добра доста там, Киво също, интересно ми е Елка как ще бъде Thinking, но смятам да го гледам.
Убедена бях, че ще се превежда. За което от сега искрени благодарности на екипа Flowers Hibiscus

# 449
Скрит текст:
Скрит текст:

Все някоя ще се намери  Mr. Green Twisted Evil Joy Joy

Цццц матриал за размисъл поне за няколко дни  Joy hahaha Joy

А защо така, и той е добре, ето кака за пореден път го напуснала, но той е успял да намери път към сърцето ѝ и отново са заедно и щастливи, пък и имат най-голямата любов, каквато никое дизи не е виждала, легендарна Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Такава любов като тяхната не пожелавам и на враговете си  hahaha hahaha

И отново резюме Crazy Crazy

Кадыр Адалы потерял свою жену и дочь в результе террористического акта. Из-за этого он страдает и его преследует чувство вины. Он решает покончить с собой. Кадыр соберается закончить свою жизнь автомобильной аварией и не осознавая этого, изменит в результате всю свою жизнь. В аварию в которой планирует умереть Кадыр попадает 4 автомобиля. 4 автомобиля, 4 жизни, 4 человека. Кадыр, Зейнеп, Керем и Джемре. После этого несчастного случая их судьбы никогда больше не отделятся друг от друга. Как сказал Кадыр: это не мы столкнулись, это были наши судьбы! От пережитой тяжёлой душевной травмы Кадыра излечит Зейнеп, которую он знает еще с детдома и она полюбит его как раньше. Благодаря Кадыру она вернет насильно отобранную у нее дочь Айлин. Керем и Джемре - двое молодых, связанных друг с другом большой тайной. Джемре молодая наследница могущественной адвокатской компании. Керем ничего не имеющий молодой человек, только что вышедший из тюрьмы, и нашедший на свою голову ещё больше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт