♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Офф, Баръш, офф  ooooh! ooooh!

- Давайте попозже поговорим конкретнее, сейчас по пути не будем разговаривать.
- Что насчёт проекта?
- Какого?
- Который начался.
- Начнётся. Ещё есть немного времени.
- С кем вы будете сниматься?
- Ещё ничего конкретного не известно. Поговорим, когда станет известно. Поэтому я не хочу говорить так по пути, брат, хорошо?
- Хорошо. Все время выходят новости о вашем расставание, что вы скажете по этому поводу?
- Ничего не поделаешь, время от времени выходят такие новости. Но мы счастливы. Я уже устал говорить все время одно и тоже. Пусть у меня на руках будет свежая информация о проекте, тогда поговорим более конкретно. Спасибо большое. Хорошего вечера.

https://vk.com/video-96725873_456243816

# 481
Офф, Баръш, офф  ooooh! ooooh!

Скрит текст:

- Что насчёт проекта?
- Какого?
- Который начался.
- Ещё ничего конкретного не известно. Поговорим, когда станет известно. Поэтому я не хочу говорить так по пути, брат, хорошо?
- Хорошо. Все время выходят новости о вашем расставание, что вы скажете по этому поводу?
- Ничего не поделаешь, время от времени выходят такие новости. Но мы счастливы. Я уже устал говорить все время одно и тоже. Пусть у меня на руках будет свежая информация о проекте, тогда поговорим более конкретно. Спасибо большое. Хорошего вечера.

smile3560 smile3560 smile3560 smile3560

# 482
НАШАТА ИСТОРИЯ
Глава 12

Скрит текст:
Храната пристигна, но Йомер не посмя да събуди Дефне. Хапна бързо на крак, след което се качи отново горе. Съпругата му сънуваше нещо и се въртеше неспокойно, а челото ѝ бе покрито със студена пот. Сядайки до нея, Йомер я хвана за ръка и зашепна успокоително, целувайки пръстите и галейки дланта ѝ. Трябваха му петнайсет минути, преди тя да се успокои. След което легна до нея и наблюдавайки равномерното ѝ дишане, самият той се провали в сън.
Когато отвори отново очи, срещу него бяха тези на Дефне. Гледаше го със смесица от интерес, притеснение и съжаление. Йомер остана загледан в нея, страхувайки се дори да диша, за да не я подплаши. Откога мечтаеше да се събуди така, до нея, вдишвайки аромата и чувствайки топлината ѝ.
-   Добро утро!- Тихо поздрави тя, обръщайки се по гръб.- До кога ще ме държиш тук?!
-   Добро утро!- Отвърна той, правейки се, че не е чул въпроса ѝ. И че не усеща болката, която той му причини.- По- добре ли си?
-   Добре съм!- Инатливо заяви тя.
-   Дефне! Не искам да се караме! Моля те!- Стана и се огледа, чудейки се какво да прави сега.- Банята е на твое разположение, чантата ти е ето там. Аз ще се изкъпя в някоя от другите бани, за да не те притеснявам. Ще се погрижа и за закуската, когато си готова, слез. Чувствай се като у дома си, защото това е твоят дом!
Излезе, без дори да ѝ даде възможност да отговори. Едва в коридора се сети, че не си взе дрехи, но нямаше да се върне за нищо на света. Нямаше да ѝ даде възможност да скандал. Щеше да изчака тя да влезе да се изкъпе и едва тогава щеше да вземе нещата си.
Дефне остана сама в стаята, чудейки се как въобще попадна в тази ситуация. Нелепостта на случващото я разсмя и съвсем скоро тя се тресеше, смеейки се и плачейки едновременно, без да успява да спре което и да е от двете действия. Свита на кълбо на земята под душа, тя се остави на емоциите и изплака всичко, което толкова време се бе събирало в нея. Едва когато се успокои и горещата вода отми сълзите ѝ, огледа учудено колко голямо всъщност бе помещението. Имаше и вана, която просто я примамваше да влезе и да остане в нея цял ден, но нямаше как да го направи точно сега. Оглеждайки се набързо в голямото огледало, тя обви в една хавлия косата си, а в друга- тялото си и отиде да види какво Йомер бе метнал в чантата ѝ вчера. Мечтаеше си за дънки и тениска, наведена над чантата, когато вратата на стаята се отвори и тя изпищя.
-   Аз съм, спокойно! Не се плаши!
Единствено с кърпа около кръста, прикриваща само най- необходимото, и капчици вода, стичащи се все още по голите му гърди, Йомер посегна, за да ѝ помогне да се изправи. Стресната, Дефне се дръпна и залитайки, падна по дупе, опитвайки да придържа с една ръка хавлията си, а с другата да омекоти падането. Сърцето ѝ щеше да изскочи всеки момент, биейки като лудо от гледката, която бе пред очите ѝ. Нямаше ли поне капчица милост този мъж?!
-   Какво правиш тук?! Какво си позволяваш?! Как смееш да влезеш, без да почукаш?!
-   Мислех, че вече си готова. Защо си се забавила?! Проблем ли има?
-   Не е твоя работа! Какво искаш?!
-   Дрехите си. Чантата ми е точно до твоята!- Посочи невинно той, докато тя проследяваше с поглед посоката на пръста му.
-   Добре.- Посегна тя, за да му я подаде.- Почакай! А с какво тогава си се изкъпал? Ухаеш на твоя си шампоан?!- Отдръпвайки ръката си, подозрително попита тя.
-   Снощи оставих тоалетните си принадлежности в другата стая. Но чантата си, по навик, донесох с твоята тук. Доволна ли си?! Дай ми я и се облечи по- бързо, за да не настинеш. Хладно е, а един болен стига!
-   Кой е болен? Ефе! Боже, забравих за Ефе! Как е той? Говори ли с г-н Бурак? Вчера каза, че той не е успял да дойде, защото детето е зле! Какво му е? Отговори ми!
-   Не съм казвал, че е зле. В болницата са! Успокой се!- Хвана ръцете ѝ и я прегърна, въпреки нежеланието ѝ.- Снощи беше на системи, но лекарят е сигурен, че днес ще е по- добре. Ефе е силен, видях го. Нищо няма да му се случи!
-   Г-н Бурак няма да понесе, ако нещо се случи и с малкия. Аз също!
Дефне се опита да спре сълзите, но бе безсилна. Близостта на Йомер я правеше още по- слаба и чувствителна, поради което опита да го отблъсне. Макар и с нежелание, той я пусна.
-   Не мисли за нищо лошо, моля те! Не плачи!- Изтри с палци влагата, покрила бузите ѝ, след което ги целуна.- Ще се обадим на Бурак, ако така ще си по- спокойна. Но сега се облечи. Аз отивам да направя същото. Чакам те долу!
Дефне проследи мълчаливо как Йомер взе чантата си и излезе, след което започна да се ругае сама. Как бе забравила за всичко, само защото бе видяла Йомер? Защото той бе до нея! Трябваше да се обади на Бурак още снощи, но тя дори не се сети, че малкия е болен. В ума ѝ бяха останали единствено Йомер и страха, че за един миг може да загуби всичко. И този страх все още сковаваше душата ѝ. Питайки се сама къде бе избягала смелата Дефне, която всички познаваха, тя отвори чантата си. Слава Богу, имаше всичко, което ѝ е необходимо. Обличайки се набързо, тръгна по коридора, изкушавайки се да надникне в другите стаи. Успя да се спре, но не и когато стигна широката врата към друга дневна. Отново висок таван, много прозорци и тераса, гледката от която ѝ взе дъха. Като омагьосана, Дефне побутна открехната врата и влезе, с мъка потискайки въздишката си. Тук човек можеше да се загуби.
Излезе на балкона и огледа наоколо. Б   яха в самия край на града, а зад високия зид, скриващ ги от нежелани погледи, се стелеше единствено зеленина. Пътят, водещ към Истанбул, се извиваше като змия вдясно, и тя се замисли колко далеч и колко близо бяха до града всъщност. Йомер бе казал, че са близко, но реално тя не виждаше дори една друга къща. Невисок хълм разделяше пътя, скривайки града от тях и тях от него. Сякаш бяха сами в целия свят.
-   Имаш два избора. Да продължиш да се преструваш, или поне тук да покажеш коя си!
Не го бе чула да се приближава, затова подскочи. Отдръпна се бързо от парапета и тръгна навътре, опитвайки да го заобиколи. Той обаче нямаше намерение да я пусне толкова лесно.
-   Отново ли ще бягаш?!
-   Не бягам! Няма защо да го правя! Ти си по тази част!- Изфуча тя, отдръпвайки ръката си.- Остави ме най- после!
-   Точка за теб! Така е, обикновено аз си тръгвам. Но винаги се връщам!- Хвана отново лакета  ѝ Йомер, обръщайки я към себе си, когато опита да влезе в къщата.- А ти, Дефне? Тръгна си. Кога смяташ да се върнеш обратно?! Кога най- после ще заемеш мястото си?!
-   Моето място? Къде е моето място?! Аз изпълних своята роля, нямам вече място в твоя живот! Незнайно защо, само ти отказваш да го разбереш!
-   Не лъжи! Дори всичко да е започнало с една лъжа, ти ме обичаш! И аз те обичам, Дефне!- Дланта му се плъзна по бузата ѝ в милувка.- Нека не продължаваме тази лудост, моля те!
-   Обичаш онази, която ти бе представена! Ролята, която ми бе поверена! С мен ти нямаш нищо общо! И така е по- добре!- Отскубна се и побягна, но не бе стигнала вратата, когато ръцете му обвиха кръста ѝ, за да я притиснат до него.- Не!
-   Не можеш да бягаш повече, Дефне! Няма да ти позволя!
Усети устните му, залепени за шията ѝ. Ръцете му се кръстосаха под гърдите, задържайки я здраво, докато тя опитваше да ги разтвори, за да се измъкне.
-   Нека заедно излекуваме раните си, Дефне! Остани с мен!
Отчаянието и болката в гласа му я накараха да спре да се бори. Нещо в нея се прекърши и вместо да се дърпа, тя се притисна в него. Изви глава, за да улесни достъпа до кожата си, след което покри ръцете му със своите. Галеше ги, докато не се отпуснаха и тя успя да се обърне, заставайки лице в лице с него. Очите му горяха, докато устните му се насочиха към нейните.
Целувката бе нежна, сякаш се страхуваше да не я подплаши. Дланите шареха по гърба ѝ, леко притискайки я към него, докато самата тя обви ръце около раменете му. Отвърна на милувката, показвайки му, че е готова. Нямаше да се откаже този път.
Тук и сега, тя бяха просто Йомер и Дефне. Двама влюбени, без минало, без настояще, без бъдеще. Щяха да вземат и дарят любов, след което всеки щеше да продължи оттам, където бяха спрели. Но сега, в този миг, те бяха заедно.
Дефне усети стената зад гърба си и силното тяло на Йомер, притискащо я с нежна сила. Устните му опустошаваха нейните, докато и двамата останаха без дъх, но това не му стигна. Оставяйки я да диша, той обходи лицето и шията ѝ с бавни и сладки целувки, шепнейки ѝ колко му е липсвала и колко пъти е сънувал този миг. Мигът, в който тя отново щеше да стане негова.
-   Не говори! Недей!- Прошепна тя, неспособна да издържи нахлулите чувства. Бе слаба и щеше да му повярва. А не трябваше!- Целуни ме!
Сама притисна устни към неговите, обвивайки с ръце врата му и буквално провесвайки се на него. Неочаквал атаката, Йомер едва успя да я задържи, преди и двамата да паднат от силата, с която тя се вкопчи в него. Повдигна я и се отправи към спалнята, ориентирайки се трудно в непознатата обстановка. Дефне бе скрила лице в извивката на рамото му, целувайки и хапейки леко кожата. Действията ѝ го побъркваха, но за нищо на света не искаше тя да спира. Самият Йомер трудно се сдържаше да не я вземе още тук, доказвайки ѝ колко силно я желае.
Постави я до леглото, отдръпвайки се леко от нея. Искаше да я огледа, да    я запомни. Пръстите му очертаха лицето ѝ, спуснаха се по шията, раменете, надолу по ръцете ѝ. Преплете ги с нейните, увличайки я в нова целувка. Бавна, нежна, измъчваща. Дефне се опита да я задълбочи, притискайки се към него, но той не ѝ позволи. Контролираше изцяло положението, завеждайки ръцете зад гърба ѝ, за да ограничи движенията, които тя правеше.
-   Нека ти се насладя! Толкова време чакам този момент!
Отново покри лицето ѝ с целувки, галеше с я устните, с дъха си. Капка по капка отнемаше и малкото останал ѝ разум, превръщайки я в кълбо от оголени нерви. Всяко негово докосване караше тялото ѝ да трепери и тя се притисна до неговото, търсейки опора. Ароматът му я замая и останала без сили, тя се остави на милостта на съпруга си.
-   Толкова си красива! Моя! Само моя!
Усети как я вдига на ръце, а след това поставя на хладните завивки. Контрастът между тях и горящата ѝ кожа я принуди да се повдигне, но тялото на Йомер препречваше пътя ѝ за бягство. Със смях, по- скоро от нервност, отколкото от щастие, тя се промуши под ръката му, поваляйки него в студеното легло. Видя как се намръщи, но не му остави време за действие. Покри тялото му със своето, залепяйки поредната целувка на разтворените му в протест уста.
Останаха така, целувайки се и галейки тялото на другия, изследвайки забравените извивки и откривайки нови. Времето сякаш бе спряло и единственото, което имаше значение сега, бе другия.
Дланите на Йомер се скриха под тениската ѝ, повдигайки я леко и откривайки за погледа му невероятно бялата ѝ кожа. Възхитен стон се изтръгна от устните му, докато се повдигаше с нея в скута си, за да я съблече. Устните му се плъзнаха по нея, покривайки с морави петна местата, до които успееше да достигне. Целуваше, галеше, вкусваше. Дефне се извиваше в ръцете му, хапейки устни в опит да не закрещи. Пръстите ѝ дърпаха до болка косите му, с които играеха допреди малко, но никой от тях не забелязваше. Щастието да са отново заедно буквално ги заслепяваше.
Обърна се и я положи на леглото, издърпвайки бързо собствената си тениска през главата. Наведе се и поднови пътя си, шарейки по цялото ѝ тяло. Устните и пръстите му се сменяха, карайки я да се извива под него, предизвиквайки я да го моли за още. Но ината на Дефне и тук бе в пълна сила- захапала долната си устна, тя следеше с горящ поглед действията му, очаквайки с нетърпение какво мъчение още ще измисли за нея той. А че я измъчваше, знаеха и двамата. Бавните му и нежни ласки я побъркваха, оставяйки тялото ѝ в огъня на страстта, без да се приближават дори за секунда до така желаното освобождение. Йомер виждаше какво ѝ причинява, наслаждавайки се на всеки миг от него. Дефне, неговата Дефне, се бе завърнала. Дивата и страстна любима, която той толкова обичаше.
-   Обичам те!
Шепотът ѝ се стори като изстрел, покосил сърцето ѝ. Дефне се задъха, забравила къде и с кого е. Не чувстваше нищо, не виждаше нищо. Двете думички се повтаряха отново и отново в съзнанието ѝ, като ехо, напомнящо ѝ всичко, което бе имала, и което бе загубила. Сълзите потекоха тихо, докато тя опита да се свие на кълбо, изтласквайки далеч от себе си мъжа, който някога означаваше всичко за нея. Тя нямаше право да е с него, всичко тук бе грешно.
-   Дефне, какво стана? Любов моя?! Недей! Не плачи!- Йомер я прегърна откъм гърба, прекъсвайки с едно движение борбата ѝ.- Не плачи, скъпа! Умирам, когато те виждам така. Любима моя! Успокой се, шшштт!
Залюля я в прегръдките си, питайки се какво се случи. Дефне плачеше, притихнала в ръцете му, потрепервайки вече от хладния въздух. Протягайки се с една ръка, Йомер взе одеяло и ги наметна, подпирайки гръб на стената и притискайки Дефне към себе си. Самият той трябваше да се успокои, а близостта ѝ никак не му помагаше. Поемайки си дълбоко дъх, той отметна косите ѝ и допря буза до нейната, продължавайки все още да я люлее като малко дете.
-   Какво се случи, Дефне? Нараних ли те?!- Попита внимателно, когато тя започна да се успокоява.- Какво има, любов моя? Защо са тези сълзи?!
-   Няма нищо! Извинявай!- Дефне опита да избяга, но той не ѝ позволи.
-   Не се отдръпвай, моля те! Остани!- Дланта му погали лицето ѝ, след което я придърпа на гърдите си.- Разкажи ми!
-   Съжалявам! Наистина няма нищо! Аз...
-   Ти не умееш да лъжеш, Дефне! Още по- малко мен!- Ядоса се Йомер.
-   Не мислеше така онази нощ!- Изплъзна се от устните ѝ, преди да успее да се спре.
-   Това ли си спомни?! Любима!- Йомер я прегърна отново, проклинайки се стотици пъти.- Ще съжалявам до края на живота си за всичко, което ти причиних онази нощ, Дефне! Каквото и да кажа, каквото и да направя, не мога да изтрия онези думи, знам. Толкова много съжалявам! Какво съм ти причинил?!
-   Ти беше прав, Йомер! Аз...
-   Не! Да не си посмяла отново да поемеш вината. Недей!- Отдръпна я и се вгледа в очите ѝ, зачервени след плача, но все още с онзи огън в тях.- Аз не бях достатъчно силен, за да остана с теб, когато имаше най- голяма нужда от мен. Аз бях този, който ти обърна гръб, принуждавайки те да си тръгнеш. Затова сега аз те моля да ми простиш, Дефне. Дай ми още един шанс. Дай шанс на любовта ни!
Дефне се наведе и го целуна, заглушавайки с устни думите му. Не можеше да гледа как Йомер страда, нямаше да издържи. Отпусна се в ръцете му, подновявайки любовната игра, давайки му пълен достъп до тялото и сърцето си. И двамата имаха нужда от това сега. Утре щяха да съжаляват!

-   Как е той, докторе?!
Бурак наблюдаваше през открехнатата врата Ефе, хранещ се под одобрителния поглед на Бурджу. Момичето бе донесло от супата, която вчера малкия и Дефне бяха сварили, и лекарят разреши да му дават от нея, вместо болничната храна. Детето се хранеше с апетит и като цяло изглеждаше добре, но страха, че нещо може отново да се обърка, не позволяваше на Бурак да се успокои.
-   Както виждате и сам, днес е много по- добре. Антибиотиците са започнали своето действие и след още две вливания той ще е като нов. Ефе е силно дете, така че наистина може да сте спокоен. Няма никаква опасност за него.
-   Кога ще го изпишете?
-   Може би утре! Не го приемайте като нещо лошо, но искам днес да го наблюдавам. Няма защо да очакваме да се влоши, но за всеки случай ще ни погостувате. Освен това, мисля, че и вие имате нужда от почивка. Приберете се следобед и поспете, той е в сигурни ръце.
-   Благодаря ви, докторе! За всичко!
Стиснаха си ръцете и лекарят продължи с визитацията, а Бурак влезе в стаята на сина си. Малкия довършваше закуската си, бърборещ между хапките колко му е скучно и как иска да се прибере вкъщи. Освен това искаше и Дефне, а Бурак дори нямаше как да се свърже с нея. Телефона на Йомер бе изключен, нейния- откраднат. Не знаеше и къде са, нито дали са добре. Оставаше му единствено да се моли двамата да са намерили най- после общ език, за да приключи вече цялата тази история, докато залъгва Ефе колко заета е Дефне и как ще дойде да го види веднага, щом успее да приключи с работата си. Надяваше се само, че това няма да е толкова дълго, колкото той очакваше.

-   В колко да те взема довечера?!
-   Ще се прибера сама, не се тревожи! Ако има нещо ми се обади веднага. Сега и аз започнах да се тревожа! Йомер не би наранил Дефне, но все пак!
-   Само да посмее да я доближи отново!- Исо стисна волана силно, принуждавайки Суде да се върне в колата. Целуна го по бузата, молейки го да се успокои.
-   Всяко нещо има причина, за да се случи. Ако са заедно, значи така е трябвало да бъде!
Махайки му с усмивка, тя изкачи стълбището към сградата, в която се намираха офисите на списанието ѝ. Размахвайки предупредително пръст, точно преди да влезе в нея, Суде се скри и Исо веднага потегли. Трябваше да разбере какво се случва, дори това да означаваше да разкаже всичко на семейство Топал. Предишният път Дефне бе сама. Сега те щяха да бъдат до нея!
Телефонът ѝ бе все още изключен и също като Исо, Нихан бе пред истерия. Настояваше да отидат до апартамента и работата на Дефне, за да се уверят, че с нея всичко е наред. Притеснен за самата Нихан, Исмаил измисли лудата идея да ѝ каже, че е говорил с Дефне. Историята бързо се оформи в главата му: мобилният ѝ телефон се е развалил и му се обадила от домашния. Затова е и дошъл, да ги успокои, че с нея всичко е наред и съвсем скоро ще им се обади. Ала вместо да се успокои, Нихан се ядоса, че Дефне не се е обадила на нея, при положение че знае колко ще се притеснява тя. Оставяйки приятелката си да се възмущава с право, Исо се отправи към ателието по- притеснен и от преди.
-   Какво се е случило рано рано, че си толкова смръщен?!
-   Нищо, майсторе, остави! Или всъщност, може би точно ти ще знаеш?!- Погледна Садри с питащ поглед, сякаш можеше да прочете всичко по лицето му.
-   Какво да знам?
-   Йомер! И Дефне! Какво става с тях?!
-   Защо ме питаш? Какво се е случило с тези деца отново?!
-   Дефне изчезна! От вчера сутринта не отговаря на телефона!
-   Ходихте ли до у тях! Може би е болна или?!
-   Със Суде се отбихме сутринта, никой не ни отвори! Довечера мисля пак да намина и ако отново я няма, не знам какво ще правя!!! И Нихан излъгах!
-   Виж какво ще ти кажа, моето момче! Всеки върви по пътя, който му е начертан. Ако Дефне е с Йомер, значи така е трябвало да бъде!
-   Писна ми да слушам, че така е трябвало да бъде! Ако беше така, какъв бе смисъла от всичко, през което премина Дефне? Та тя бе на ръба, майсторе!
-   Всяко щастие има цена, Исо! Знаеш го много добре! И Дефне, и Йомер страдаха много! Може би е дошло време да получат наградата си за всичко, пред което преминаха!

Глава 13

Йомер лежеше, държейки в прегръдките си Дефне. Беше задрямала, или поне той така си мислеше. Напълно отпусната, бе сгушена в него и Йомер не смееше да помръдне дори, за да не развали мига. Щастие изпълваше съзнанието и сърцето му, карайки го да стиска зъби, за да не изкрещи с цяло гърло колко много я обича. Би дал живота си, за да останат така завинаги. Да я усеща отново до себе си. Да знае, че и утре тя ще е тук. Че е негова.
-   Обещавам, че този път всичко ще е различно! Няма да допусна да страдаш отново, любима! Вече сме заедно! Ще те пазя от всичко и всички!
-   Единственият, който може да ме нарани, си ти!- Самотна сълза се търкулна по страната ѝ.
-   Никога повече, единствена моя! По- добре да умра, отколкото отново да видя сълзите ти!
Ръцете му я обгърнаха по- силно и тя скри лице в гърдите му, поемайки си дълбоко дъх. Колко много ѝ се искаше да му повярва. Както преди.
-   Мисля, че е време за ставане!- Прошепна тя, когато стомасите и на двамата нададоха протестиращи звуци.- Дали ще намерим нещо за ядене тук?!
-   Снощи донесоха храна, но ти спеше и не исках да те будя! Имаше нужда от почивка след всичко, което преживя!
Дефне отново усети бодежите на страха, обхващащи сърцето ѝ. Крадците бяха събудили в нея нещо, което тя не познаваше. Чувства, които не бе подозирала, че може да изпита. Ужас, който все още не искаше да я напусне. Ножа, допрян до гърлото ѝ, като че ли все още бе там.
-   Ти слез, аз идвам след малко!- Успя да прошепне, преди да скочи от леглото и да се скрие в банята. Дишаше бързо и на пресекулки, втренчена в огледалото.
-   Дефне, добре ли си?!- Дочу притеснения му глас.
-   Добре съм! Слизай!
Йомер разтърка врат и колебаейки се все още, тръгна към вратата. Дефне бе променена и той не знаеше как да действа сега. Не бе сигурен кое предизвика бягството ѝ- спомена за крадците или осъзнаването на това, което бяха сторили. Искаше му се да остане, да я прегърне и увери отново, че вече е в безопасност и той винаги ще бъде до нея. Ала нещо в гласа ѝ му подсказа, че единственото, което иска тя в момента, е да остане сама.

-   Добро утро, г-н Синан, г-жо Ясемин?!
-   Добро утро!- Отговориха и двамата.- Йомер няма ли го?
-   Слава Богу, не!- Погледна нагоре тя.
-   Къде е този човек?!- Ядоса се Синан.
-   Добре, Дерия, благодаря! - Ясемин поведе годеника си към кабинетите, предупреждавайки с поглед Корай, задал се насреща им.- Добро утро!
-   Какво му е доброто? А? Какво ви става на всички?! Сякаш някой ви е изял закуската?! Защо сте толкова начумерени?! И Йомер къде е? Какво стана с новата колекция?! Искам да я видя, трябва да я видя! Аз, само аз! Защото аз ще снимам, аз ще направя каталога!
-   Млъкни! Няма го Йомер! Няма колекция! Край! Финито! Всичко свърши!- Прекъсна го не по- малко истерично Синан, след което тръгна към кабинета си.
-   Браво, Корай, браво!- Изсъска му и Ясемин, тръгвайки след него.- Синан!
-   Какво пак казах? Офф, писна ми от техните драми! И какво искаше да каже Кепчето сега с това, че Йомер го няма?! Как така? Къде е ледения водопад?! Дерия!- Спусна се той към момичето, което подскочи от уплах.- Къде е шефа ти? Защо не е на работа Йомер? Как така няма нова колекция?! Искате да фалираме ли? Беден ли искате да ме направите?! Аз съм съдружник в тази фирма, съдружник съм! А вие искате да ме провалите?! Няма да ви го позволя! Къде е Йомер, попитах!!! Некадърница, един шеф има да следи и него изпусна. Що за секретарка си ти?! А?! Не знаеш дори къде е Йомер! Само да се върне, ти ще си първата, която ще го накарам да уволни! Всъщност защо да чакам, и аз съм шеф тук! И така, уволнена си, скъпа моя! Може да си тръгваш, аз ще намеря нова секретарка на моя Йомер! Някоя, която ще си върши работата, а не като теб само да клюкарства!
-   Здравейте!- Отговори на звънящия телефон Дерия.- Да, добре! Благодаря! Г-н Корай, закуската ви е пристигнала! Очаква ви в кабинета ви!
-   Ура!- Светнаха очите на фотографа.- Благодаря, живот мой! Хайде, на теб лека работа! Аз отивам да видя толкова ли са хубави наденичките, които предлагат в този ресторант, колкото ми каза Хюлия! Или ме е излъгала, вещицата ѝ с вещица! Ще ѝ оскубя косите, ако е така! Коя е тя, че да се подиграва с изтънчения вкус на човек като мен!
Завъртайки очи след мърморещия Корай, Дерия погледна програмата на шефа си. Все още бе спокойния период и нямаше толкова много работа. Отложи поредната среща, която Йомер явно щеше да пропусне, след което се замисли. Макар да бе благодарна, че го няма, Дерия не можеше да спре да се пита къде ли наистина е той. И какво, по дяволите, бе предизвикало последната му криза? Отдавна секретарката не бе виждала Йомер толкова бесен. Обезумял. И се бе изплашила. Всяка сутрин влизаше със страх в Пасионис, молейки се и днес него да го няма. За сега молитвите ѝ бяха чути. Но тя бе сигурна, че наближаваше деня, в който той щеше да се върне. И тогава тя не бе сигурна какво трябваше да очаква.

Дефне изми лицето си и повтаряйки, че е добре, отиде да се облече отново. Спомените я заляха, докато събираше дрехите си от земята, поради което тя се изчерви. Седна на леглото и погали възглавницата, на която допреди няколко минути бяха лежали с Йомер. Тя все още пазеше аромата му и въпреки волята си, Дефне я прегърна. Йомер ѝ липсваше и едва сега тя осъзна колко много. Когато бе толкова близо до нея, а тя знаеше, че отново ще го загуби. Този път не заради него, а заради себе си. Водеше вътрешната си борба ожесточено, но бе сигурна, че умът ще победи сърцето ѝ. Страхът и самосъхранението бяха много по- силни от всяко друго чувство и дори да искаше да остане с Йомер, Дефне знаеше, че не може. Защото нямаше сили да преживее всичко още веднъж.
Слезе долу с отнесена полуусмивка, решена на вземе каквото може от този ден, а утре да започне живота си отново. Точно както онази нощ. Нейното малко бягство.
-   Какво ухае толкова вкусно?!
-   Имаме нужда от сили, затова трябва добре да се храним! Сядай!
Масата бе сервирана и Дефне се настани, загребвайки с нетърпение от горещата супа. Опари се и замаха с ръка пред устата си, предизвиквайки смеха на Йомер. Изплези му се, след което отново се зае с храната. Купата ѝ бе празна, когато най- после вдигна поглед към него.
-   Охх! Вкусно!- Облегна се доволно на стола, поглеждайки към останалите ястия.
-   Не си мисли, че ще минеш само с това. Не си яла нищо от вчера, така че!
-   Да не искаш днес да наваксам и за четирите храненета! Няма начин!- Ужаси се тя.
-   Четири?! Откога не си яла нищо?!- Погледна я изкосо Йомер.
-   Мммм. Може би и малко картофи!- Направи се на разсеяна тя, протягайки се към купата. Ръката му улови нейната, предизвиквайки я да вдигне очи към него.
-   Попитах нещо. Защо не се храниш?!
-   Храня се! Нали точно това правя в момента?!- Усмихна му се чаровно, издърпвайки ръката си от неговата.- Само че не съм слон!
-   Дефне! Ако не се храниш, ще се разболееш. И без това си толкова кльощава!- Възмути се Йомер.- Ще останеш съвсем без сили!
-   Ефе! Обади ли се на Бурак?! Какво става?!- Попита изведнъж тя, сетила се за малкия.
-   Телефонът ми няма батерия, поставих го на зарядно сутринта. Ей сега ще видим какво е положението! Сигурен съм, че Ефе вече е добре. Не се притеснявай излишно!- Йомер взе и включи телефона си. Сигналът за пропуснатите обаждания и есемеси не спря да пищи почти минута, докато регистрира всички обаждания от снощи до сега.
-   Какво е станало? Защо са толкова много пропуснати?!- Попита изплашена Дефне.
-   Това няма значение сега. Секунда! Ало? Бурак, извинявай! Нямах батерия! Да, добре сме! Притеснявахме се за Ефе! Да, ще ти я дам, и без това и тя иска да те чуе!- Намигайки, той ѝ подаде телефона, след което седна на близкия диван и я дръпна в скута си.
-   Толкова съжалявам за станалото. Как е Ефе сега? Имате ли нужда от нещо? Искате ли да се прибера?! И кантората остана без човек! Но нищо, важното е детето да е добре! Какво каза лекарят? Кога ще го изпишат?! Кажете нещо!- Не спря да разпитва Дефне.
-   Ако ме оставиш, ще кажа! Бъбривка!- Засмя се Бурак.- Ефе е добре, утре ще сме си вкъщи. Ти как си? И извинявай, че не успях да дойда, когато имаше нужда от мен!
-   Може ли такова нещо?! Разбира се, че няма да дойдете! Ефе е най- важен в момента! Не се тревожете за нищо, утре ще дойда да го видя!
-   Вие как сте? Да разбирам ли, че сте се помирили с Йомер?!- Надеждата в гласа му я натъжи и притеснена, тя сведе поглед, несмеейки да погледне Йомер в очите.
-   Няма такова нещо! Утре ще говорим! Радвам се, че Ефе е добре. Целунете го от мен!
Затвори и притихна, опитвайки да не реагира. Ръцете на Йомер шареха по нея, притискайки я все по- близо до него. Устните му бяха долепени до рамото ѝ, местейки се нагоре надолу по ръката.
-   Успокои ли се?- Дъхът му погали кожата ѝ.
-   Да. Благодаря! За всичко!- Сви ръце до гърдите му и се отпусна, опитвайки да забрави миналото.- Нека постоим малко така, може ли?!
Вместо отговор той просто се отпусна назад, придърпвайки я до себе си. Легнаха на тесния диван, сгушени в обятията на другия. Дефне затвори очи, мечтаейки си всичко това да бе истина. Да бяха просто нормална двойка, запознала се с обикновена среща и изживяваща любовта си така, както всичко останали. Че са просто двама влюбени, избягали от света и радващи се на другия. Но не бяха.
-   Какво стана, ей?!- Йомер я наблюдаваше, питайки се защо изглежда толкова тъжна. Когато сълзите закапаха по рамото му, не знаеше как да реагира.- Миличка, какво има?!
-   Нищо! Прегърни ме! Само ме прегърни и не ме пускай!
-   Няма да те оставя никога повече, любов моя! Никога!
Йомер я обви с ръце, шепнейки обяснения в любов. Искаше му се да може да вземе цялата ѝ болка за себе си, но знаеше, че не може. Както осъзнаваше и че тя има нужда да премине през всичко това, за да успее да преодолее станалото. Присъствието му я нараняваше, спомените им бяха твърде болезнени, но ако не преминеха през тях заедно, нямаше как да продължат напред.
-   Защо реши да ми разкажеш истината точно тогава?- Попита той след час, когато тя отново бе на себе си. Разчистваха масата и Йомер реши, че е време да поговорят.
-   Нямах повече сили да крия тази тайна. Тя ме разяждаше като киселина, отравяше всеки миг на щастие, до който успеех да се докосна. Единственото, което исках, е да я изтрия.- Сякаш не говореше на него. Гласът ѝ бе неутрален и не го погледна нито веднъж.- Толкова много време този камък тежеше на шията ми. Толкова много пъти исках да дойда и да ти разкрия всичко, а след това просто да си тръгна. Но не можех, не можех да те оставя.
-   Все пак го направи!- Кимна Йомер, потвърждавайки сякаш свои догадки.
-   Загубих те. Нямаше смисъл да оставам повече. Моята роля бе приключила!
-   Аз те обичах, Дефне! Обичам те!- Тъжно промълви той, заставайки пред нея и повдигайки с пръст брадичката ѝ.- Обичам те!
-   Дори и така да е. Това вече няма значение!- Опита да го заобиколи, но той хвана ръката ѝ.
-   Какво искаш да кажеш?! Дефне, не си играй с мен!
-   Не искам да го правя! Казах ти, Йомер, между нас всичко приключи! Случилото се тази сутрин бе прекрасно, но не е променило мнението ми. Мислех, че достатъчно ясно се изразих при предишните ни разговори?!
-   Какво стана? Ти?! Ти не си същата!!!- Йомер я гледаше така, сякаш я вижда за пръв път.- Какво е станало с теб?! Ти не си такава, Дефне! Не можеш да ми го причиниш!
-   Кое?! За какво пак съм виновна, Йомер?!
-   Мислех, че си ми простила! Сутринта, сега! Бе толкова... Моя! Това не беше игра!
-   Нима една година с мен не те е убедила каква актриса съм?!- Изсмя се тя, опитвайки да не издаде болката, която ѝ причиняваха собствените ѝ думи.
-   Дефне! Не го прави! Не ни го причинявай! Това не си ти!- Сякаш в треска, Йомер хвана раменете ѝ и я разтресе.- Кажи ми, че това е шега! Жестока, долна лъжа!
-   Защо? Не можеш ли да приемеш, че съм такава?!
-   Не си! Обичаш ме! Ти си моята любима! Моето слънце, моето щастие! Животът ми!
-   Престани! Замълчи!- Покри с ръка устните му Дефне, опитвайки да заглуши думите му.
-   Не мога! Няма да допусна да те загубя отново! Няма!
Устните му покриха нейните в жадна и гневна целувка, която я хвана неподготвена. Дефне отвори уста в опит за протест и Йомер се възползва от момента, за да я превземе. Ръцете му властно обвиха кръста ѝ, притискайки я с всичка сила към него. Нямаше нищо нежно и любовно в ласките му. Бе като изгладнял вълк, хванал най- после жертвата си.
-   Спри!- Опита се да го изблъска от себе си, но нейната сила не можеше да се мери с неговата.- Йомер! Недей!
-   Защо?! Страх те е, че отново няма да се овладееш?!- Допря чело до нейното, опитвайки да контролира отново дишането си.- Защо се страхуваш, Дефне?! От какво?!
-   Няма да преживея още веднъж такава загуба! Няма да понеса да съм отново с теб и да се наложи да те оставя! Или ти да си тръгнеш! Няма да мога!
Отскубна се от ръцете му и побягна към горния етаж. Йомер я последва, но не успя да я спре, преди да се заключи в спалнята. Проклинайки се, че остави ключовете по стаите, а не ги прибра, Йомер се опита да я убеди да излезе. Освен плача ѝ и молбите да я остави сама, обаче, друго не чу.
-   Не искам да се караме, Дефне! Не искам и да страдаш! Помни само това. Когато си готова, аз съм долу! Нека довършим разговора си като нормални хора!

-   Г-н Джаксън, не очаквахме да ви чуем толкова рано?!- Притеснен, Синан поправи вратовръзката си без нужда. До представянето на колекцията им имаше още поне месец. А едва след това започваха истинските преговори за продажбата ѝ.- Проблем ли има?!
-   Г-н Синан, получихме предложение от друга турска фирма. Адвокатите ни ще прегледат двете оферти и ще преценим с коя от тях ще работим! Искахме да ви уведомим, за да не стане после недоразумение.- Сякаш се извиняваше предварително за взетото решение.
-   Но вие работите с нас от години! Какво се е случило?!
-   Транба предлагат да пуснат колекцията си две седмици преди вашата! Освен това...
-   Но нашите обувки просто не могат да се мерят с техните. Знаем го ние, знаете го и вие!
-   Така е! Но от финансова гледна точка тяхното предложение, поне за момента, изглежда много по- изгодно. По- ранна дата на представянето, повече модели! Не ме разбирайте погрешно, но в днешно време всеки гледа своя интерес. Доволни сме от работата с вас, но!
-   Разбрах ви, г-н Джаксън. Това е ваше право! Но! Ще кажа само едно: ние никога не заменяме количеството за сметка на качеството. Ще очакваме вашето решение!
Затвори телефона, опитвайки да не показва раздразнението си. Не успя. Стана и започна да крачи из кабинета, разтривайки врата си.
-   Защо точно сега?! Проблемите винаги идват един след друг! По дяволите!
Проклинайки Йомер, чужденците, както и целия свят, Синан излезе от фирмата. Бе още следобед и Ясемин щеше да го потърси по някое време, но сега не можеше да мисли за това. Трябваше да остане сам поне за малко, за да подреди ума си. Имаше нужда да се разходи, да подиша малко чист въздух, да помисли. Нещата не можеше да продължават така. Бе време за решения!

Нихан преобличаше Исо, когато Сердар се прибра. Есра отиде да му отвори, тъй като ръцете му бяха заети с торбите и нямаше как да си отключи. Чуваше ги как си шушукат, докато разхвърлят нещата, които бе поръчала да се купят, по местата им. Двамата влязоха при нея в хола тъкмо когато гушваше малкия. Видял баща си, Исо бързо протегна ръчички към него.
-   Синчето ми! Слуша ли днес?! А?!- Пое го Сердар, подхвърляйки го леко във въздуха.
-   Той е добро дете, как няма да слуша!- Усмихна се Нихан.- Вечерята е почти готова, отивам да сложа масата. Есра, още много ли имаш?!
-   Математика и история. Ще ти помогна и след това ще продължа!- Скочи малката.
-   Стой, стой, аз ще се оправя! Ти учи!
-   Не може така! А и сигурно ще имам нужда от помощ!- Завъртя очи Есра, събирайки нещата си от масичката.
-   Малката професорка не знае нещо?! Какво изненада!- Подразни я Сердар.
-   Не говори така! После ще погледнем двете, остави го батко ти!- Прегърна я Нихан.
-   Всъщност аз исках да се обадим на кака!- Измънка момичето виновно.
-   Така ли? Ние не можем ли да ти помогнем?- Погледна я ядосано снаха ѝ.
-   Видя ли!- Изсмя се Сердар на Нихан.- Съжалявам, скъпа, ама кака ти е заета сега и не може да я притесняваме с твоите домашни. Освен това мобилния ѝ е развален, а на домашния надали ще я открием, защото работи до късно. Така че ще се наложи да разчиташ на нас!
-   Ще ѝ дам аз на Дефне една работа, ама… И защо е звъняла на Исо, а не на мен?! Вещица! Мислех, че сме приятелки, а тя пак е предпочела Исо пред мен!- Започна отново Нихан.
-   Цял ден е така! Подготви се!- Прошепна Есра, минавайки покрай Сердар на път към кухнята. Зае се с масата, докато той опитваше да успокои жена си, все още бясна от „предателството” на Дефне, както и Исо, разплакал се от виковете на майка си.

Дефне не излезе до вечерта. Йомер обикаляше като звяр в клетка долния етаж, чудейки се какво да прави. Не разбираше решенията, мислите, чувствата и действията ѝ. Дефне сякаш се променяше с всяка следваща минута. Ту нежна и сладка, ту бясна и бягаща. Неговата любима, или най- големият му враг- не знаеше какво да очаква следващия път, в който застанеше пред нея. И това го изнервяше.
Денят бавно премина в нощ, а от Дефне нямаше и звук. Познавайки я добре, Йомер започна да се притеснява. Съпругата му беше истински талант в инатенето и той подозираше, че по- скоро ще умре от глад и жажда, отколкото да слезе доброволно при него. Качи се и захлопа по вратата, решен да я накара да излезе на всяка цена.
-   Дефне, отвори тази врата! Стига толкова глупости, не можеш да останеш там вечно! Ще разбия проклетата врата, ако не ми отговориш! Дефне! Не сме деца! Оставих ти достатъчно време да се успокоиш и да помислиш! Броя до пет и влизам! Едно!
Заедно с „пет” се чу и ритника, с който се опита да отвори вратата. Йомер отскочи, проклинайки. Вратата бе дебела и не поддаде веднага. Последваха втори и трети опит, придружени с още заплахи и предупреждения към Дефне да отвори сама. От стаята обаче се чуваше само тишина.
Четвъртият опит се оказа успешен. Ключалката поддаде и вратата се открехна. Бесен, Йомер нахлу в спалнята, но тя се оказа празна. Навързаните един за друг чаршафи, завързани за масивното легло и спускащи се през прозореца, отговориха на всичките му въпроси.

# 483
Добро утро  Heart Eyes

# 484
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Джанъм, тези до сега играеха " Ти на  мен , аз на теб", сега на котка и мишка ли ще е Whistling

# 485
Джанъм, тези до сега играеха " Ти на  мен , аз на теб", сега на котка и мишка ли ще е Whistling

Само ако знаех, джанъм, щях да ти кажа веднага  Mr. Green Mr. Green

# 486

Най-важното е , че Елка лайква веднага любимия си! 😡
За Боре, Кака и неземната им любов сме на ясно! Yok, Yok, Yok!

Темпи, 😍, благодаря за Нашата история!💐

Хубав ден и успешна седмица!

# 487
Здравейте! Изчетох всичко. Приказката става все по-завързана. И сега какво да не се окаже, е "любимия" на Елчин е женен с дете, или това вие го знаете , а аз пак не съм разбрала. Баръш страшно щастлив с навлека, но не му личи. Голяма веселба пада в този квартет. Аз, обаче, обичам тези мои дечица и се вълнувам от всичко свързно с тях. Те ме карат да се усмихвам.

# 488
  • Пловдив
Здравейте!
Темпи, благодаря за приказката!

Хубав ден!

# 489
Здрасти, сладурки  Hug  Hug  Hug

Офф, Баръш, офф  ooooh! ooooh!

Скрит текст:

- Что насчёт проекта?
- Какого?
- Который начался.

Ех, Боре, Боре, и на луната да я заведеш кака си, пак същото ще те питат  Stop Най-много да го променят на "А кога ще се разделите?" Вземи ги послушай най-после, зарадвай ги журналята, нали са ти приятели  Joy  Joy  Joy Нас като не можеш ни зарадва с проект...... ooooh!

А за Кито, Елка и приятели  newsm78  smile3505

# 490
Някъде из истанбулските сокаци  Whistling

# 491
Привет, момичета! Темпи, сърдечна благодарност за поредната глава!
На Баръш много му личи, когато лъже, а и на Елчин. Платените журналисти му задават един и същ глупав въпрос и той им повтаря един и същ отговор, пасващ на питането им. Но никъде Баръш не споменава името на любимата си, с която са щастливи...
Хубава вечер! Темпи, почвам да те чета.

# 492
Здравейте!

И Баръш, пак са го хванали в крачка, с неизменния стар въпрос ... и след толкова снимки от планинската почивка ...  г защо продължава да се съмнява в него.

Юнус, и той...доскучало му и...хайде с "моя помощник" на вечеря...след като Елчин е заета с работа... Някой, все пак трябва да работи.

Щях да пиша, сега кой ще успокоява Елчин... но тя, изглежда е съгласна с това...щом е сложила лайк.

Темпи, истинско удоволствие за четене. БЛАГОДАРЯ!

Сладури...

И нещо за късния следобяд
Скрит текст:

# 493
Привет!🤗

🤔

# 494

Темпи  Hug  bouquet  Жанра ли сменяш, джанъм  newsm78 Чаршафи, прозорец......екшън  Rolling Eyes Свирни, като вкараш Дафа в пътя, че толкоз драматизъм не е за обременената ми психика  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт