Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 48 904
  • 805
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Благодаря за новата тема  bouquet

Очаквано за мен,тази вечер спечели Росица.

Росица можеше да победи с 12:3, но можеше и да падне със 7:8. Няма как да се знае крайният резултат като не се играят всички игри.
Е как ще падне,като бие в последната игра.Като са 3 на 3,все едно са 0 на 0.Никакво значение няма кой бие в четвъртата игра,ако не вземе и последната.Коментирали сме и преди,че при 3 на 3,четвърта игра може да има евентуално само някакво тактическо значение.Имали сме такива примери-единият участник се щади,другият хвърля всички сили и за петата  вече е каталясал.

По повод питането за фермерите:аз разбрах,че първият кандидат е победителят в дуела,вторият се посочва от отпадналия,а третият-от Данчо или И и А  Peace

п.п.вече сте обсъдили евентуалния смисъл на четвъртата игра,ама докато публикувам...

# 31
# 32
7002_ognob, Ти дай малко воля на ума си. То е ясно, че печели този, който вземе игра Н5, но игра Н4, може да промени нещата - контузия на по-силен участник би дала шанс на по-слабият да вземе игра Н5.
Правилата са хубаво нещо sometimes.

То контузия може да се получи и в първата игра и после контузения да бъде отвян в 2,3,4 и се приключва без игра 5.Гери се контузи още в първа игра хи хи
В същност това юоже да се случи и без контузия.

# 33
Това, което има предвид Elunaria, е че четвъртата игра може да изиграе психологическа роля и да обърне резултатът и в петата. Така поне аз разбрах. И съм съгласна, не само в този дуел, а по принцип. Има хора  и хора, едни се мобилизират, когато видят, че има още шанс,  други се отпускат предвкусвайки победата.

# 34
Е, това със щаденето в 4та игра никога не съм го харесвала и мисля, че е очевидно, когато някой го прави. Миналата година имаше една, която за малко да заспи в 4та игра (забравих как се казваше), и се чудя защо не измислиха наказание за такива ситуации, вместо да режат игри от дуела.
Както и да е. Аз лично нямах фаворит тази вечер, малко ми е рано още.

# 35
  • USA
Toзи 2-часов епизод за нас,те го снимат поне 5 часа,по тъмно,късно вечер и на студено.
Нямам нищо против,че са решили битка №4 да отпадне при равен резултат.
Интересна идея с новия фермер.Подкрепям и тази промяна.

Гергана ми беше ок като участник без повече.Христина и Радка трябваше обаче преди нея да си тръгнат.И Жорко с тях също.Много съм разочарована от този човек - тотален хейтър.Любопитно ми е колко пари и подаръци са пращали родителите му със статут на емигранти, на него и детето му и сега с какво право смее да ги плюе толкова грозно,макар и индиректно.Неблагодарник!

# 36
  • Буркина Фасо
7002_ognob, Ти дай малко воля на ума си. То е ясно, че печели този, който вземе игра Н5, но игра Н4, може да промени нещата - контузия на по-силен участник би дала шанс на по-слабият да вземе игра Н5.
Правилата са хубаво нещо sometimes.

да опитам пак  Laughing
играем с теб. резултат 3:3.  аз четвъртата игра няма да си мръдна пръста. не искам да я играя - подарявам ти я. целта ми е да те бия на игра 5.  ти ако искаш се бори да вземеш 4-та , може и да се контузиш ако искаш. за мен , а и за теб вероятно няма никакво значение дали ще загубиш с 3:8 или с 3:12.
Гергана как можеше да спечели при 3:3 ?

# 37
  • Вестерос
Росица можеше да победи с 12:3, но можеше и да падне със 7:8. Няма как да се знае крайният резултат като не се играят всички игри.

Как щеше да падне със 7:8, не разбирам логиката? Искаш да кажеш, че ако са играли и 4-тата игра, Росица е нямало да победи в 5-тата?
Дори и да се играе 4-та при равен резултат ВИНАГИ ще се играе 5-та и така 4-те точки се обезсмислят, защото реално, който бие 5-тата- печели, без значение кой е бил на 4-тата.

# 38
Любопитно ми е колко пари и подаръци са пращали родителите му със статут на емигранти, на него и детето му и сега с какво право смее да ги плюе толкова грозно,макар и индиректно.Неблагодарник!
И това, че е получавал евентуални подаръци и пари трябва да компенсира факта, че баща му го е изоставил и е заминал, когато Георги е бил на 14 г. (или там някъде)????? Neutral Face

# 39
Радвам се, че Росица победи в този дуел. Мисля, че тя би била по-полезна за фермата от Гергана. Хареса ми, че реагира доста обрано и спортсменски след победата си, без да злорадства излишно. Гергана така и не можах да я харесам. Да си хваща телесната маса и отива да харчи парите на ...дядо си за разкрасителни процедури. Не ѝ беше мястото във Фермата.
Опосумите пък и на двата дуела досега не можаха да прикрият пристрастията си към отбора на тукашните.  Tired Много непрофесионално. Дори подозирам игра с хронометъра в третата игра в полза на Гергана.  Whistling

Благодаря за новата тема, ама защо така по средата на дискусията?  newsm78   bouquet

# 40
  • USA
Любопитно ми е колко пари и подаръци са пращали родителите му със статут на емигранти, на него и детето му и сега с какво право смее да ги плюе толкова грозно,макар и индиректно.Неблагодарник!
И това, че е получавал евентуални подаръци и пари трябва да компенсира факта, че баща му го е изоставил и е заминал, когато Георги е бил на 14 г. (или там някъде)????? Neutral Face

Хайде стига с мелодрами.Бил го изоставил? Искаш да кажеш,че никога не се е прибирал в България,никога не са се чували и виждали.Може и Георги да е ходил на гости,нито пък знаем баща му колко време в чужбина е изкарвал годишно.

# 41
  • София
Георги се е почувствал изоставен.
За едно момче на 14 години присъствието на бащата е много важно.
Подаръците не могат да компенсират липсата. Пък и не всичко в този живот опира до пари, ама това не всеки го разбира.

# 42
  • London
Ма той един баща може да те изостави и без да е заминал, като стои безработен на един диван по цял ден и няма 5 лева да ти даде за един сладолед. Изоставяне е нещо съвсем различно от това да заминеш зад граница, но да продължиш да се грижиш за детето си.

Гошо сякаш се опитва да внесе просто драма в историята си, но той изобщо не е наясно какво е истинска драма. За мен е смешно това да го представя като нещо кой знае какво.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 23:57 от La Catrala

# 43

Хайде стига с мелодрами.Бил го изоставил? Искаш да кажеш,че никога не се е прибирал в България,никога не са се чували и виждали.Може и Георги да е ходил на гости,нито пък знаем баща му колко време в чужбина е изкарвал годишно.

О, не мога аз да кажа прибирал ли се или не. Факт е, че това е оставило отпечатък върху живота на Георги. Това е по-важно, а не някакви хипотези колко пари и подаръци ли бил изпращал и за това колко прибирания и гостувания е имало.
За вас ако е патетична мелодрама баща да изостави детето си ( без значение как и за колко време), за детето това много често може да е драмата на живота му. Но, да, на чужд гръб и 100 тояги са малко...

Катрала, да, не е нужно да го изоставя физически. Обикновено в случаите, които ти споменаваш децата развиват непоносимост и омраза към съответния тип хора - лентяй ли ще е, побойник, алкохолик, насилник и т.н. В случая на Георги това е физическо изоставяне в тийнейджърска възраст. Баща му се превръща в плюещ по фейсбук България емигрант и е логично той да развие нетърпимост към подобните му хора.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 00:04 от @steraki

# 44
  • London
Ама защо казваш изостави? Той не си е бил камшика без да го потърси и е бил на 14, не на 5. Нали някой трябва да му изкара за бала и университета.

Общи условия

Активация на акаунт