Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 48 950
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
И аз си мисля , че Гергана ще избере Ивайло за фермер. За ратай се надявам да е Христина.

# 91
Опс, поправям се.
Христина ако стане ратай, ще има вой до небесата.

# 92
Опс, поправям се.
Христина ако стане ратай, ще има вой до небесата.

От промото се вижда че има вой само от идеята да е ратай.
Тя какво си мисли- че ще е там на курорт, ще пие и ще се разнася по цял ден пи гащи и потниче нагоре надоло...а и ще се ежи на тоя и оня.

# 93
  • София
Даа, Яни по-късно, но тогава отвориха приказка за връщането на отпаднали участници. Тъпо е, нечестно е. То ясно, че Михо го върнаха да дразни Стоянчо, де.... Simple Smile Аз така и не можах да разбера Михо такъв ли си е или се прави на идиот. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Абе имаше му нещо.
Христина е нетърпима. Ужасно невъзпитано същество.  Confused

# 94
  • Sofia
Като гледам промото,все ми се струва,че Росица ще е фермер.Ако беше някой друг,едва ли ХриситУ щеше да се точи толкова да му стъжнява живота.

# 95
До края на предаването ли ще избират фермер на седмицата по този начин - с някакъв вид състезания? Или? Може да са казали, но да съм пропуснала. По-интересно е със състезания, разбира се, поне за мен. Simple Smile

# 96
  • Sofia
Аз разбрах,че до края ще е така.Ама дали няма да им скимне нещо друго на продуцентчетата по някое време,никой не знае. Grinning

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 14:35 от avi10

# 97
  • тук и там
Явно жена ще е фермер на седмицата,или поне със такова впечатление оставам от видеото.
Хрисито как точно смята да и стъжни живота  ми стана интересно.За това че е устата -няма спор,ама друго за сега не е показала..Или приемаш условията на играта или си ходиш..Какво точно може да направи-да откаже да бъде ратай ли?

# 98
Ави, благодаря! Питам, защото нали Данчо Йовчев няма да стои през цялото време, а той посочва единия кандидат-фермер, поне така разбрах. Един посочва отпадналият в дуела, а третият кандидат е победителят в дуела.. Та като излезе Данчо, остават двама, борещи се за фермер на седмицата.... Simple Smile Както и да е, ще разберем скоро.

А Хриси какво може да направи, ако е ратай - да не работи например. Както видяхме миналата година - санкции няма за неработещи ратаи. Бе, ще се нагледахме на просташки изцепки от нея, това е сигурно.

# 99
  • Sofia
Като излезе Данчо,може би от продукцията ще определят третия,ама ще видим...
Най- добре е с чоп-така всеки ще има шанс.

Христина и да не работи,няма да е първата.Но ако Росица е фермер,ми е чудно дали ще я изпрати на дуел. ThinkingНали вчера се заканваше,че това ще е последния женски дуел,защото тази година ще печели жена.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 15:13 от avi10

# 100
  • London
Определено Росица е добре да помисли....., ако ще слага Христина, кой ще може да изнесе задачите на ратая на гърба си, защото на тази е ясно, че не може да се разчита. Би било интересно да я сложат със Симеон, който даде заявка, че не я понася доста пъти. Ще има циркове на ратайския бряг хах.

# 101
Току-виж тя разпознала в негово лице Тигъра, а той в нейното - грижовната майка на бъдещите му деца.
Щом Ивайло и Герито накрая се целунАа и прегърнАа ( нищо, че него са го клали дедите на Герганка), що да не се влюбят и тези две невинни душички Wink

# 102
Аз съм доволна,  че са променили регламента за избор на фермер на седмицата. В предишните сезони често беше един вид наказание - отпадналият участник посочва за фермер човек, който по някакъв начин да отмъсти за него на победителя. Как - то е ясно - ратайство и дуел.

# 103
  • London
Освен дъртия похотливец Ивайло едва ли друг би вързал на Христина, а.....може Роман, той не отказва май на никоя.Satisfied Симеон изобщо не вярвам, че би смлял брашно с тази.

А този малкия от САЩ не ви ли прилича на този актьор от Гости на третата планета? Едно към едно са ми.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 15:19 от La Catrala

# 104
  • София
Е, Симеон си каза, че не я понася.
За мен Христина не е устата. Не и в смисъла да може да сложи някого на мястото му. Просто е проста и първосигнална, говори без да мисли, шумна, невъздържана и невъзпитана е.

Общи условия

Активация на акаунт