Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 48 946
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА
Гостува Гергана на живо в тази сутрин.

Няма го конския бретон - вече е свободно пусната коса. Много по секси.   

Отново дрънка глупости.   

Как 90-91 ва нямало никакви червени куфарчета - а живеели в Люлин в панелка 7 човека. 

Как работил дядо и в събота по 8 часа....Уау какъв работлив комунист!

# 76
  • London
Новото промо. Доста неща стават ясни по отношение на въпросите около кандидат фермерите.
https://www.facebook.com/fermata.btv/videos/334211627124531/

# 77
Коя ли е другата нинджа - Ваня? Simple Smile

# 78
  • London
Най-вероятно Милена, но според мен Росица ще я бие, защото Христина не би се тревожила толкова, че някой от отбора й ще я плесне ратай. Много противно момиче, то очевидно и правилата на играта не смята да следва, нямам идея защо е влязла? Значи Росица можа да бъде ратай без фасони, а тази смята, че не следва да ратайства и изобщо не знам каква си я мисли. Дано я изкарат по-скоро, адски ми е противна.

# 79
  • Mediterraneo
Да,беее, за Преди обед говорех. Гледах я. Ами не блести с интелигентност, въпреки напъните си.

# 80
Доколкото разбрах от промото май новият фермер ще е жена.
Дали пък Роска не е отвяла конкуренцията и сега Христина се ежи че ще и стъжнява живота ако е ратай.

# 81
Ако Роска стане фермер, Гошко и Хриситу - ратайчета, а? Simple Smile Оо, то Па не може да са от един отбор, ееее.... Simple Smile
Не, Роман ще е сигурно ратай, ясно защо. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 11:56 от Ензим

# 82
  • London
Или тя или Радилена ще е сигурно, ако Росица е фермер. За мъжа предполагам, че ще е малкия от Сащ, защото все пак не се знае какви задачи ще имат през седмицата отбора и Нури и Симеон ще са им нужни в отбора, че и Роман понеже е по-здрав, иначе ако залитне към какво казал Роман първосигнално може и ратай да е, но пък няма сметка да вкара някой там дето като нищо ще я съботира, на този не му се знае играта каква е и как Христина набързо може да го оплете в мрежи хах. Така го виждам....и на дуел Христина или Радилена.

# 83
  • София
Ензим, благодаря за новата тема!  Hug

Мислех си, че Гергана ще посочи за фермер Ивайло, но в промото той е от зрителите.
Георги както и да се чувства по отношение на това, че баща му е заминал за чужбина, би било хубаво, дори да не го е преодолял, да не пренася емоциите си върху хора, нямащи нищо общо с него. Този му псевдопатриотизъм е смешен и жалък.
Когото и да изберат за фермер, искрено се надявам Христина да е ратай и дуелист.

# 84
И на мен патрЕотизмът на Гошко ми идва в повечко. А Хриситу да отпада по-скоро, че не се търпи.
Сега страдам за пушачите, оставиха ги без тютюн, горкинките. Дали си имат или ще почнат да пушат треволяци като миналогодишните. Simple Smile Ох, сещам се за Гинчев с вкамененото сладко, що вилици изкриви. Satisfied

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 12:49 от Ензим

# 85
  • София
Аз пък се мъча да се сетя в трети сезон върнаха ли първия отпаднал или това беше само в първите два?  Thinking

# 86
Не, върнаха Яни по настояване на Владо Николов уж. Но помня, че точно тогава Иван и Андрей  казаха, че били решили да не връщат първия отпаднал, защото и Алехандро, и Михо не били оценили връщането си, нещо в този стил... Че не са се възползвали рационално от връщането в играта. Simple Smile

# 87
  • София
Мерси, Ензимче! И на мен ми се въртеше в главата, че имаше някакъв подобен разговор, но пуста склероза.  Blush Наистина е тъпо да се връща вече отпаднал участник.  А Яни го "оставиха" доста по-късно. 

# 88
Даа, Яни по-късно, но тогава отвориха приказка за връщането на отпаднали участници. Тъпо е, нечестно е. То ясно, че Михо го върнаха да дразни Стоянчо, де.... Simple Smile Аз така и не можах да разбера Михо такъв ли си е или се прави на идиот. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 89
  • London
Михо си беше с някакво неврологично заболяване според мен. Последно гледах, че развъжда коне и общо взето все е около коне, магарета и тн.

Общи условия

Активация на акаунт