Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 358
  • 805
  •   1
Отговори
# 105
И аз така я виждам Христина. Не е от качествено спорещите - като например Юлияна от втори сезон, тя ми харесваше. Не че правя сравнение между двете, дума да не става.

# 106
  • София
Юлиана на мен ми идваше малко злобничка, но имаше акъл, това не може да й се отрече.

# 107
  • Другата България
Нали вчера се заканваше,че това ще е последния женски дуел,защото тази година ще печели жена.
Crazy Ново 20! Това е ...меко казано несериозно!
Само не и женска солидарност, че от мъжка такава ни писна миналия сезон. Всеки да си излиза когато му дойде реда, някоЙ по възможност и по-скоро. Ако наистина е дала такава заявка, е тъпо. Значи е по-добре фермер на седмицата да е мъж, иначе докога ще търпим тази девойка? Изключително първосигнално девойче, не знам как си е представяла престоя си във Фермата, явно с алкохола и перченето, но силно се надявам някой/я да я поставят на мястото ѝ. Само дано другия ми "любимец" Ивайло да не тръгне да проявява бащинско чувство и да я закриля, че хептен ще стане..... Sick

# 108
  • Разпиляна във въображението
В Преди обед стана ясно, че продукцията ще определя третият за борбата за фермер на седмицата, когато Йовчев си тръгне.

# 109
  • София
За мен е доста тъпо продукцията да има такава тежест, реално си легитимират месенето в играта както им щукне. 🙄

# 110
  • Другата България
В Преди обед стана ясно, че продукцията ще определя третият за борбата за фермер на седмицата, когато Йовчев си тръгне.
Това също е изключително тъпо и намеса от тяхна страна, която не е редна.

# 111
  • София
Хич не вярвам в женската им солидарност, още утре ще се хванат за косите.
Наистина е страшно тъпо продукцията да се меси по такъв начин. Как им е хрумнало изобщо се чудя?

# 112
  • Другата България
Дано да не е вярно все пак. Да не сме разбрали нещо.

# 113
А, то дали е Данчо Йовчев или продукцията, все едно. Все едно не му шушнат и на него какво-що, нали. Simple Smile
Намеса от тяхна страна винаги е имало и ще има. Simple Smile

# 114
  • София
То че има ни е ясно на всички, но е тъпо така нагло да я онагледяват.  Laughing

# 115
  • Sofia
А, то дали е Данчо Йовчев или продукцията, все едно. Все едно не му шушнат и на него какво-що, нали. Simple Smile
Намеса от тяхна страна винаги е имало и ще има. Simple Smile
Абсолютно!
Данчо прави каквото му кажат.Същото е и с историята със сватосването.Голям зор любов да има в тая ферма... ooooh!

# 116
  • Другата България
То че има ни е ясно на всички, но е тъпо така нагло да я онагледяват.  Laughing
Именно, това е дразнещото, иначе е така казаното от Ензим.

# 117
  • Sofia
То добре че все пак ще има дуел между тримата.Не че не могат да сложат по-удобни за някого игри,ама...
Интересно дали едновременно ще играят,или всеки срещу всеки  Thinking

# 118
Значииии кака Хрисааа ако може да си Оди от сега, най ще е добре Joy Много противно същество...

За Георги- спор няма, че това не му дава право да слага всички под един знаменател...много мразя слагането така, редно е да прецениш човека индивидуално и това далеч не зависи от това кой къде живее. Но как да е.. избрал си е тозИ модел на поведение (или просто си е такъв, все тая, не ми е в къщата).

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 18:53 от Carrie^

# 119
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Георги преиграва за пред камерите.Прави се на голям родолюбец,за да печели гласове от зрителите.
У мен буди само жал и подигравка.Съжалявам му родителите,че са отгледали такъв неблагодарник.

Хиляди са децата в положението на 14г Жорко,но нито едно не съм чула да злобее и плюе до такава степен.

3 претенденти за седмичен фермер са ми множко,двама биха били достатъчни.Също не съм съгласна продукцията да определя,на база какво? Лични симпатии,спонсорска линия..?

Общи условия

Активация на акаунт