Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 347
  • 805
  •   1
Отговори
# 135
  • Буркина Фасо
Аз съм в страшна главоблъсканица с един въпрос от алманаха - колко литра прясно мляко са необходими за направата на един литър кисело мляко. От много години квася домашно мляко, от литър прясно излиза литър кисело. Отговорът на Милена беше верен. Нещо да не са объркали със сирене?
освен к.мляко се получава и вода от пр.мляко.  за 1 кг. сирене са необходими 6-7 л  пр.мляко.

# 136
Няма почти никаква вода (цвик), може и да има понякога, ама 20 мл, не повече.

# 137
Това момиче е алкохоличка, неврастеничка и истеричка. Опосумите трябва спешно да осигурят психолог, даже психиатър във фермата.
На първо време могат да спрат да снабдяват участниците с пиене, но всички знаем, че те на него разчитат да има сеир. Tired  Откъде се взе тази бира сега?  newsm78 Значи кафе няма, но пиьене винаги се намира.  ooooh!
Не ми хареса новият начин за избор на фермер на седмицата. То си е дуел направо.
Ваня ми е много симпатична, а у Милена има нещо, което ми пречи да я харесам, но още не ми се избистрило какво точно.  Thinking Въпреки това мисля, че ще се справи много добре като фермер.

# 138
  • London
GrinНа мен Милена ми е озлобена.....и лицемерна. Мъти ги здраво! Само физиономията ми стига да я преценя.

Ами явно не са пили много след дуела, оттам бяха бирите останали.

Тоя Митко май за сефте говори.....хах изглежда смешен образ, но явно трябва да има повече ефирно време за Христина, която хич не смятам, че Ивайло смята за дъщеря....само аз ли виждам как нон стоп се върти около нея и на 100% след предаването ще я мине срещу малко пиячка.

Симеон, още носи момчешкото...не е още баща, съпруг и донякъде е нормално. Оттам тази за мен сладка детинщина. Роман обаче много затаи дъх нещо, като Фантомас е цял епизод.

# 139
# 140
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Същото е мнението ми за Милена - лицемерна,хитра и арогантна.Иска с нещо да изпъкне,демонстрира някакъв авторитет,а си мисля,че е всъщност една нещастна,комплексирана женица.Не смятам,че ще е добър фермер,но съм отворена за изненади от нейна страна.

# 141
  • Калгари, Канада
Не ми харесва как претупват предаването. Залагат главно на дуели този сезон и пропускат много от случващото се. То че манипулират гледащите е ясно,  но става все по зле.

Обединението на емигрантите може и да подейства, от тях си зависи. Няма лошо, че Симеон има стратегия.  Росица не я смятат май за една от тях, но въпреки това беше правилно да я запазят настрани и да видят и другите какво могат на дуел.

# 142
На мене Милена ми изглежда печена, културно се държи. Не съм я гледала достатъчно, де, но нищо лошо не съм видяла да прави. Simple Smile С какво е показала, че е: нещастна, комплексирана и лицемерна? Satisfied Аз не усещам такова нещо в поведението ѝ. Най-вероятно ще се опита да озапти двата свободни електрона, в което няма лошо.

# 143
  • Варна
Не съм сигурна , че Христина някой ще успее да  я укроти . Там положението е изтървано много отдавна .

# 144
  • Буркина Фасо
изцеди к.мляко и ще видиш колко вода има в него.

# 145
изцеди к.мляко и ще видиш колко вода има в него.
Въпросът не беше за цедено кисело мляко.

# 146
Самата идея за товя братство беше супер супер детинска.... отделно от това, колкото и да са сплотени отбор емигранти, отборът им е пълен с „деца”, които за сега Нури води изключително успешно. Друг въпрос е, обаче, когато ги смесят кой „ще го слуша” от тукашните.
Иначе на мен ми харесва новото оформление на Фермата, повече игри, повече цели и по-малко ни занимават с интрижки.

# 147
  • София
Как така слагате етикети на хора, които я са имали 3 минути ефирно време, я не? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 148
  • Mediterraneo
Няма да слагам етикет. Просто има хора, които органически не понасям от пръв поглед и Милена е баш от тях.

# 149
Милена не знам, сега гледам вчерашния епизод и тази Христина ми докарва позиви. Не мога да я търпя и искам да се маха. Ивайло също, защото се върти покрай нея. И преди ми беше противен, явно е имало защо. И този Хитлер и тя е силно неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт