Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 335
  • 805
  •   1
Отговори
# 150
  • Калгари, Канада
Самата идея за товя братство беше супер супер детинска....
Аз нищо детинско не виждам.  Преди нали жените се наговаряха да изхвърлят само мъже - никак не се получи. Сега тези се наговарят да изхвърлят от другия отбор и да ги дразнят на макс. Ще е интересно да видим дали ще успеят.

# 151
  • London
Е, не са 3 минути.....имахме време да чуем и за гръцките задници и високопарни приказки от рода - вижте ме, чуйте ме коя съм аз. Отделно е само на 42, а изглежда меко казано ужасно. Има нещо селско в нея.....не мога да го обясня, някаква първобитщина, която ме отблъсква.

Абе те отборите ще се разпаднат, но подозирам, че който изградил-изградил през първия месец отношения, после доста по-трудно ще се изграждат тепърва нови. Та обединение и да има ще е по-скоро изкуствено накрая.

И на мен ми е интересно да има повечко игри, дуели и тн, не чак толкова свободно време.

# 152
Самата идея за товя братство беше супер супер детинска.... отделно от това, колкото и да са сплотени отбор емигранти, отборът им е пълен с „деца”, които за сега Нури води изключително успешно. Друг въпрос е, обаче, когато ги смесят кой „ще го слуша” от тукашните.
Иначе на мен ми харесва новото оформление на Фермата, повече игри, повече цели и по-малко ни занимават с интрижки.
От тукашните никой няма да го слъша Нури или когото и да било, защото 90% от тях са " виж ме кой съм" и " ти пък кой си бе", типично пи нашенски.

# 153
  • Вестерос
Как така слагате етикети на хора, които я са имали 3 минути ефирно време, я не? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Aз това се питам от 4 години Grinning

Като дадат Милена обаче ми се навира в очите маникюрът й. Влязла е във Фермата с дълги нокти, направени с гел... Фермата е 100 дни, ако стигне до края не ми се мисли този гел на какво ще стане... Явно няма и да дои редовно...

# 154
Най-слабия сезон досега !

# 155
Интервсно е , че от отбора на емигрантите никой не ми е чак толкова неприятен.Дори и Нури, който в началото ме издразни сега вече печели симпатиите ми с трудолюбието си със способноста си да организира и обедини тези деца и да ги накара да бачкат с желание.
Докато в отбора на тукашните всеки ден някой ми опротивява.Като почнеш от Христина, мазния дървен философ Ивайло, циганина, Радка, за Гошо да не говорим.
А кажете ми сега защо е така.

# 156
  • London
Ау да маникюра е отвратен....и някак не й прилича на цялостното излъчване хах.  Да не говорим, че според мен пречи и на миене на чинии и на готвене и на доене и на всякаква работа свързана активно с ръце.

Джолева и аз съм на същото мнение и при мен се получава същото. Или просто са подбрали адски неприятни хора или и аз не знам.

# 157
  • Буркина Фасо
Няма почти никаква вода (цвик), може и да има понякога, ама 20 мл, не повече.
изцеди к.мляко и ще видиш колко вода има в него.
Въпросът не беше за цедено кисело мляко.
въпросът беше според написаното в алманаха. ние не го знаем.
въпросът беше за с.мляко , а не за к.мляко + вода. ако добавиш и други неща в млякото може да получиш и повече от 1 кг к.мляко

# 158
Милена била на 42...?! Въй, не думай!

Мислех, че е на около 50. Относно маникюрът й - ако си носи нокторезачка ще изрязва, изрязва, изрязва, докато й израстат ноктите отдолу. Един вид - няма драма. Или...дреме ми за маникюра й.

Христина наистина се държи като неврастеничка. Не знам какво я успокояват, галят по главицата и й обясняват колко била малка. Все пак 89-ти набор е. Познавам далеч по-млади от нея момичета, които се държат в пъти по-зряло, умерено и разумно.
Радка, колкото повече я гледам, толкова повече ми напомня на едни синеоки лингурки. Гримът й е умопомрачителен и лъха една мърлявост от нея. Дори си представям ясно как се носи една характерна миризма от нея. Не знам защо така...може и да се лъжа.

Цецан също ме втрещи с младостта си Simple Smile) Че аз съм му била кака на тоя. Ако бях във Фермата, имаше да ми казва: "Какичко това, какичко онова..." А иначе баща ми изглежда по-млад от него.

Задругата на емигрантите беше просто гениално замислена. Евала, братя! Евала, българи! Не стига, че основно действащо лице беше отцепникът Роман, ами накрая и дружно вдигнаха ръце да гонят Хитлер. Дори и кучето ми прихна развеселено при тази гледка.

Ивайло и мен сякаш започва леекинко да ме разочарова. Хубаво, разбрахме, че семейството му е било репресирано, ама някоя нова песен няма ли да подкара вече, или и той като Лилето ще си кара един и същ репертоар в продължение на 100 дни? Тъй де, бая народ познавам, дето си е изпатил от комунистите, ама не говори накъде завърне все за това. От друга страна пък ми хареса, че успя да преодолее ненавистта си към роднините на Гергана ( или тези като тях) и поне на дуела я подкрепяше. Показа все пак, че е отборен тип играч. Уж, де. От трета страна имам едно неприятно усещане като се заусуква на Хрисито. Тя вярно, че добре го предразполага с това "тате", ама...не ми изглеждат особено бащинско-дъщерни отношенията им. Ако съм на Аня Пенчева, бих го гледала леко на кръв пред телевизора.

Ваня е много приятен човек, но за жалост се оказа недобра доячка. Чак по едно време се зачудих дали не е хванала да дои някой коч. Ама като се повтори ситуацията, ми стана ясно, че просто не му се отдава тази дейност на момичето.
Какво стана с Джаферович всъщност? ( не че съм заритала за него, но нали се чуваше, че щял да влиза?) Или Ваня е тази Ваня, а не този Ваня?

Андрей ме изуми с познанията си по зоология. Бива ли на дърт пръч да не му е ясна разликата между овца и коза. Така де, барем като речеш на някоя: "У, коза, такава", да можеш ясно да визуализираш конкретното животно. Накрая се казах, че сигурно се прави на дръж ми шапката, за да става майтапа. Колкото и да е странно, на мен ми харесват идиотизмите им с Иван. Но то аз не съм критерий, тъй като и пръст да ми покаже човек, все се смея.

# 159
Аз съм в страшна главоблъсканица с един въпрос от алманаха - колко литра прясно мляко са необходими за направата на един литър кисело мляко.  
Здравейте фенове и фенки на Фермата! Радвам се, че всички пак сте тук , а има и нови .Чета Ви, чета Ви..... но ми е много "патриотично".... пък и още не ги различавам много-много...
Нооо, виждам другарче в беда и веднага се впускам на помощ. Въпроса беше "от колко литра прясно мляко се прави един килограм кисело". Има едни съотношения тегло - обем, и наистина 1кг кисело мляко се прави от 3 л прясно. Както 1 литър мед е равен  на 1,44 кг., зехтин 1л = 0.81 кг....... е такива работи.
На мен пък ми стана интересно за Георги и роднините му пръснатите по света . Майка и баща - Хамбург, но баба и дядо - Сирия ????? Това патриотче да не е......какъвто и да е, не ми се нрави, че иска всички да са като него. Започнал да прави забележки на приятелите си, които нямат деца, че са егоисти !!!! Абе, остави хората да си планират семейния живот, по добре им обясни сметките на Симеон и как бавейки бебетата днес, губят време с внуците си. Някои от Вас му се присмяха, но аз го намерих за доста мъдро, някаква народна ,не изказвана мъдрост за продължаване на рода. Така или иначе всеки е допирал до семейно планиране ,  поне около 2-рото дете, какво му е смешното.  Този дечко ми е симпатичен в опитите си да е голям , докато Георги нещо се дъни .
Милена има тежък поглед, излъчването и е на сериозна жена и по визитка е организатор - ръководител , ще видим какво ще направи.
Дано съм разрешила главоблъсканицата килограм-литър и лек ден Yum

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 11:20 от Tary

# 160
    За Христина - да псува и да употребява груби думи, не приляга на жена. Постоянно избухва. Как я търпят приятелите й и познатите й с такъв характер?

Съжалих, че Хитлера остана. Тази жена гледа като диво и свирепо животно. Много е злобна.

А Милена я съжалявам, че е имала такъв тежък живот и толкова бързо е изгубила любимите си хора.

А онзи мъж, който каза тези думи, че е съжалявал, че не е създал дете до сега. Като рано създадеш дете и после ще се радваш на внуци. Прав е. Накара ме да се замисля, че хората над 30 години решават да създадат дете и докато отгледат това дете, вече те са стари и скоро ще си заминат от този свят. Не могат да дочакат до появяването на внуците им.

Съжалявам, но все още не мога да запомня на всички имената им.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 11:08 от Jennifer_w

# 161
  • London
Баба и дядо в Сирия? Сериозно? Този ще излезе българин колкото аз съм французойка.

# 162
  • тук и там
Аз не съм гледала  първото предаване,започнах по-късно и за това и не съм наясно от какво е породена тази масова антипатия към Росица.И от нейният отбор включително.Както казах -демонстрира увереност и самочувствие,но е нормално да отиваш на състезание така. Някак е изолирана и от двата отбора,а за сега причини не виждам.Защото Христинка ,според мен е непоносима направо,ама не ми се струва изолирана.
Голям смях и това“Всички за един"..Като в детската градина.И да-Роман и той там,а Росица не присъства гледам.Та може да съм пропуснала нещо,както казах не съм гледала едно предаване.

# 163
  • Някъде там
Самата идея за товя братство беше супер супер детинска.... отделно от това, колкото и да са сплотени отбор емигранти, отборът им е пълен с „деца”, които за сега Нури води изключително успешно. Друг въпрос е, обаче, когато ги смесят кой „ще го слуша” от тукашните.
Иначе на мен ми харесва новото оформление на Фермата, повече игри, повече цели и по-малко ни занимават с интрижки.
От тукашните никой няма да го слъша Нури или когото и да било, защото 90% от тях са " виж ме кой съм" и " ти пък кой си бе", типично пи нашенски.
Добре,че идеята и създаването на братството не е типично по нашенски.Дайте да се обеденим  заедно срещу   "общия ни враг".

# 164
  • London
Новото промо
https://www.facebook.com/fermata.btv/videos/244956909553051/

Симеон може да е чел Тайната история на Тарт де да знаеш. Пък дано накрая не се самоизядат отвътре както в книгата. За Росица....твърде рано отиде ратай и реално нямаше времето, което имаха останалите да се впише. За мен и нежеланието й да е фермер отчасти е продиктувано от това, че ще се налага втора седмица да е изолирана от групата, а като те няма 2 седмици сред останалите активно то нормално накрая да се окажеш аутсайдер.

Общи условия

Активация на акаунт