Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 330
  • 805
  •   1
Отговори
# 165
Във визитката Му, около 0.36 сек. се мярва надписа, последван от "сестра - Канада". Ами учудих се, ако не ти е родина какво би работил един българин сега там, като може да избере друго?

# 166
За мен пък тези сметки с децата и внуците са много наивни в днешно време. Малко без кръчмар сметки. Много знаеш ти децата ти кога ще се сетят да заимат деца, че чак и за внуци да се каниш.
Иначе пред очите си всеки ден виждам една жена, която е на 50, а вече е пра баба. Ама тя е от "партията" на Цецо. Трябва да я питам кога е започнала с хм... изчисленията, макар че съм почти сигурна какъв ще е отговора, като знам колко е плесната в устата.
Та, едва ли е паднало голямо мислене по темата.
В този ред на мисли, беше ми забавен циганският говор на Александра - добър имитатор е.

# 167
От промото- Милена май ще излезе по- голям Хитлер от Роска.

# 168
Самата идея за товя братство беше супер супер детинска.... отделно от това, колкото и да са сплотени отбор емигранти, отборът им е пълен с „деца”, които за сега Нури води изключително успешно. Друг въпрос е, обаче, когато ги смесят кой „ще го слуша” от тукашните.
Иначе на мен ми харесва новото оформление на Фермата, повече игри, повече цели и по-малко ни занимават с интрижки.
От тукашните никой няма да го слъша Нури или когото и да било, защото 90% от тях са " виж ме кой съм" и " ти пък кой си бе", типично пи нашенски.
Добре,че идеята и създаването на братството не е типично по нашенски.Дайте да се обеденим  заедно срещу   "общия ни враг".

Товс имах предвид- никой от тукашните няма да слуша така Нури. И отново това имах предвид- тази идея за братство с неше типично по български „прееби другарче”, как да е...
За милениния маникюр, тя жената си каза във визитката, че каквато и да е, жената трябва да има хубав маникюр. Амааааа знаеш къде влизаш, аз лично бих скъсила ноктите и сложила един безцветен гел лак- хем поддържани нокти, хем ненатрапчиво, хем да не се чудиш в един момент орел ли си, друго грабливо ли си...
Ей такива ми ти мисли ми се връткат в бременната глава, ама знам ли, може и да греша нещо:blush:

# 169
  • ВАРНА
Това с братство с хващането на ръцете от всички и девиз -
-  е точно  USA  тийн - колидж....ултра простотия!

# 170
  • тук и там
Забелязвам една тенденция да се раждат деца на по-млада възраст вече,за да имат родителите време за  кариера и израстване в работата.Раждат по  2-3 деца ,предвид това че майчинството е съвсем кратко в някои държави,бързо се връщат на работа и на - 40 вече са със сериозни позиции.Това по повод планирането,което повечето пъти реално не се получава точно така както ние сме го мислили,ама…
Александра много добра имитация направи на циганка.На мен ли ми се стори-не знам,но по едно време Цецо се обърна към Нури със “Ага" като поливаха градината..Не съм сигурна ,ама така ми се счу..Grinning

# 171
    И под тези нокти се наслояват бактерии, колкото и да се миеш. Естеството на работата във "Фермата" предполага да си с доста къси нокти.

# 172
  • Варна
Аз съм в страшна главоблъсканица с един въпрос от алманаха - колко литра прясно мляко са необходими за направата на един литър кисело мляко. 

Нооо, виждам другарче в беда и веднага се впускам на помощ. Въпроса беше "от колко литра прясно мляко се прави един килограм кисело". Има едни съотношения тегло - обем, и наистина 1кг кисело мляко се прави от 3 л прясно. Както 1 литър мед е равен  на 1,44 кг., зехтин 1л = 0.81 кг....... е такива работи.

Пълен абсурд е от 3 литра прясно мляко да направиш 1 кг кисело - при мен си става почти едно към едно съотношението...

# 173
  • London
Забелязвам една тенденция да се раждат деца на по-млада възраст вече,за да имат родителите време за  кариера и израстване в работата.Раждат по  2-3 деца ,предвид това че майчинството е съвсем кратко в някои държави,бързо се връщат на работа и на - 40 вече са със сериозни позиции.Това по повод планирането,което повечето пъти реално не се получава точно така както ние сме го мислили,ама…
Александра много добра имитация направи на циганка.На мен ли ми се стори-не знам,но по едно време Цецо се обърна към Нури със “Ага" като поливаха градината..Не съм сигурна ,ама така ми се счу..Grinning

Аз пък мисля точно обратното, че е модно да се ражда далеч по-късно след 35 тата, та дори в 40 те. Хората ги хваща една вихрушка на работа, себедоказване в професията, израстване и си казват....хайде на следващата и после на по-следващата.

Симеон е мъж и за него не е такъв проблем реално на колко години е, за жената сякаш има повече значение. Той първо да срещне жената, да се влюби и да има стабилна връзка пък тогава да мисли следващите стъпки.

# 174
Малко офф, ама какво ти дава гаранция, че ако родиш на 20 или 25 няма да ти се случи нещо на 30?
Милена ми е толкова антипатична, колко и Росица. Сигурно трудният живот и на двете ги е накарало да бъдат такива к**ки, но и характерът играе роля. Засега Александър, Александра, Дидо, Ваня и донякъде Лилия (взе да прекалява с песните) са ми симпатични.. Все още не мога да харесам напълно близначките, макар че първоначално откровено ме дразниха, сега са ми по-скоро част от фона.

# 175
  • София
Симеон е мъж и за него не е такъв проблем реално на колко години е, за жената сякаш има повече значение. Той първо да срещне жената, да се влюби и да има стабилна връзка пък тогава да мисли следващите стъпки.
Точно. Той връзка няма, но му се иска да е проимал деца на 20. Някой по-напред го нарече семейно планиране. Точно подобно нещо не смятам за семейно планиране. Сега, вярно, че при всеки е индивидуално, но да имаш дете, докато още си студент, за мен не е най-разумното нещо по много причини.

# 176
Семейно планиране е, когато има налице семейство.
В неговия случай е планиране на семейство. Хубаво е да знае човек какво иска, но такава нагласа тип каруцата пред коня, понякога вкарва коня в ряката.

# 177
  • На морето!
Да се разпиша и аз в темата, харесва ми, че тази година ще има повече битки и по-малко драми. Засега сезонът върви чудесно, няма излишни сюжетни линии и всеки фермер ми е интересен по някакъв начин. Доволна съм.

# 178
  • London
Хубаво момче е, ще си намери момиче. Няма какво да го мислим.

Мен пък Александра ме дразни откровено, някаква задръстена ми идва хах….с опити да се прави на интересна. Това с правенето на цигани за мен беше пълна простотия, ама както и да е.

# 179
И все пак, по-добре задръстена с опити за оригиналничене, отколкото откровено проста и агресивна и постигаща душевен мир след кило мастика.

Общи условия

Активация на акаунт