VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 547
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 1 080
Най-вероятно, но то ще драпа да се покаже.

# 1 081
  • Испания
Кулагин се раздаде колкото можа. Педал-медал, няма значение, толкова може, толкова прави. Главчев като не е педал, че квооо?! Константин от другия отбор и той се мота сума ти време.
Стефан и Петко се справиха доста добре.
Ама най-големите мъже излязоха Лора и Нора.Mr. Green

И Божана.

# 1 082
Тая Диона само се пъне да се разреве и все не може... Жал ми е за нея, толкова е бездарна.

# 1 083
Тя Нора сигурно има възбрана и при Гала да ходи.
Някой може да плати тлъстото обезщетение по договора, само и само да се спре този нечовешки резил.
Да, еднакво мислим по темата. То е просто момиче, но някой друг взе мерки да спре с излагациите. Още ми е чудно как са я изтървали така нейните... Дали Динко няма да кандиса да я вземе за булка? Много ще си ходят...

# 1 084
Тя Нора сигурно има възбрана и при Гала да ходи.
Някой може да плати тлъстото обезщетение по договора, само и само да се спре този нечовешки резил.
Да, еднакво мислим по темата. То е просто момиче, но някой друг взе мерки да спре с излагациите. Още ми е чудно как са я изтървали така нейните... Дали Динко няма да кандиса да я вземе за булка? Много ще си ходят...
Joy Динко , не се бях сетила.

Ричко и той скандализиран.
За него си мислех как ли планира да спечели първия си милион.
Ами как...с някоя заможна кака , която ще си припадне по тази неотразимост.

# 1 085
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какво роптае тая Диона ли каква е?
Че тя да не го разби много бързо нейния камък, просто Кулчо беше последен, ма не се предаде каквото можа си направи .
Много се смях как замахва Кулчо 😂

# 1 086
То си е съмнително как набързо спретнаха номинации със светкавични елиминации, че дори времето "за гласуване" беше съвсем мижаво, като за отбиване на номер. И ни Гала, ни чудо, някакво измислено интервю в тъмницата. Баш някой я е наритал да се маха от там, че да не се излага повече. То доста се постара момичето, спор няма.

# 1 087
  • Испания
Талант! Идва ѝ отвътре.

# 1 088
Талант! Идва ѝ отвътре.
Ще си позволя поправка. Идва и от вътрешното и аз. Simple Smile

# 1 089
Ще гледате ли лайфа?
Дали са още навън? И друго се чудя - дали знаят , че са на живо точно в този часови отрязък.

# 1 090
Аз й скролнах фейсбука. Дали пък не я извадиха уж заради скрита реклама. Във фейса й вървят снимки с линк към някаква марка очила, които тя е сложила в брадъра... Каквато и да е причината, със сигурност не беше, защото е тиха, невзрачна и няма потенциал да развие в играта... Но и сам Кулагин е Кулагин, дето се вика. Той ще държи фронта.

# 1 091
  • Испания
Талант! Идва ѝ отвътре.
Ще си позволя поправка. Идва и от вътрешното и аз. Simple Smile

Права си.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2018, 00:10 от smileys

# 1 092
  • ВАРНА
Тази нощ лайфа е доста жив.....здраво напушени са всички!

# 1 093
Забавляват се. Явно наказанието е отменено, Мира и Кули спят вътре.
Смесени са около огъня.
Лорка е доста "артистична" вече. И Чакащият бебе също.

# 1 094
  • Испания
Купонясват спящите навън.

Лорчето: "Между другото няма да излъчат нищо от това, защото не сме до Кулагин". Ричард умира от скука.

Константин трябва да го поканят в Капките.

Общи условия

Активация на акаунт