Спечелете укрепваща терапия за нокти от SNB Professional

• 18 065
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
Бих съчетала с Витализиращ крем - спрей за ръце и тяло

# 76
 Бих го съчетала с Витализиращ крем - спрей за ръце и тяло с масло МОНОЙ ОТ ТАИТИ

# 77
 Витализиращ крем - спрей за ръце и тяло с масло МОНОЙ ОТ ТАИТИ

# 78

Маслото за терапия на нокти, бих съчетала с Активен хидратиращ серум 110 мл, комбинацията ми се струва чудесна и много ефикасна.

# 79
  • София
Крем за ръце със сок от арония

# 80
  • sofia
Бих съчетала терапията за възстановяване на ноктите, за да осигуря на ръцете си комплексна грижа  с витализиращия крем - спрей за ръце и тяло с масло МОНОЙ ОТ ТАИТИ 110 мл, който подхранва и хидратира кожата на ръцете, благодарение на комбинация от масло моной от Таити, натурално арганово масло и алфа хидрокси киселини.Много интересно ми звучи крем - спрей, не съм използвала такъв продукт и звучи страхотно.

# 81
  • Пловдив
Най-добра комбинация на Маслото за терапия на нокти според мен би била с Витализиращия крем-спрей за ръце и тяло Simple Smile Hands Nail Care Simple Smile

# 82
  • in Wonderland
Бих го съчетала с Активния хидратиращ серум.

# 83
Бих съчетала с 365 Крем за ръце със сок от арония 100 мл.

# 84
Веднага се спирам на "Активен хидратиращ серум"- 110 мл, тъй като след почивката ни на морето, въпреки хидратирането с различни лосиони кожата ми е доста суха Simple Smile

# 85
  • Велико Търново
Бих го съчетала с витализиращия спрей крем с масло от маной ☺

# 86
  • При децата ми
Бих съчетала укрепващата терапия за нокти с "Активен хидратиращ серум".Simple Smile

# 87
Бих съчетала с  витализиращ крем - спрей за ръце и тяло с масло МОНОЙ ОТ ТАИТИ.

# 88
Маслото за терапия на нокти бих съчетала с витализиращия крем - спрей за ръце и тяло с масло моной от Таити.

# 89
  • Горна Оряховица
365 Крем за ръце със сок от арония 100 мл

Общи условия

Активация на акаунт