Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 52 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Даме Груев е Дамян, Даме му е галеното.

# 421
  • САЩ
Верина -млада жена в Сащ, интересно е, но не прекалено странно, много ми харесва.
Христел- много талантливо момиченце в Сащ, отначало ми беше странно но му свикнах и ми харесва. (Майката се казва Стела, не разбрах дали бащата е Христо). Simple Smile
Семчо -възрастен мъж

# 422
Мадлен,  не особено популярно, но красиво име.

# 423
  • софия
Като дете имах приятелка Мадлена - много ми харесва.

# 424
# 425
Simple Smile Познавам сем.Семови, така че Семчо идва от Семо, както Стойчо от Стойо.

От Молла едно момиченце на съседната маса - Азра. Говореха БГ, но май не бяха българи като етническа принадлежност.

Май на певеца Мустафа Чаушев дъщерята е Азра...

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 18:50 от *Камея

# 426
Ада и Агнес - малки момиченца, сестрички. Странни ми се сториха за българско семейство.🙂

# 427
# 428
Юра
Юля
Анула
Татина
Десимира
Данил

# 429
  • София, Лагера
Не е предложение, а споделям: Пътка... видяно на некролог във Вършец... бях чувала и преди за такова име, но не вярвах да е истина. Но знае ли човек, може на път да е родена жената...
...не искам да си мисля какво е пишело в паспорта на женицата, ако е имала паспорт....

В детската на хлапетата имаше Сорая, Савив, Зоар, Платон, Корай...

# 430
Корай е турско мъжко име. Сорая ми навява арабски корен.

# 431
  • Телиш/Плевен
Раиса

# 432
  • софия
майка ми има приятелка Димоника , 62г

# 433
  • Карлово
Знам я "тази Смарайда". Обаче отдавна, съм го чувала с подтекст и бях силно изненадана, когато преди години го срещнах в биографията на Буров. В смисъл, че кой би си нарекъл детето така.

Иначе по темата Данил, по-точно Даниил съм срещала, макар и само веднъж, син е на позната.
Еврейски произход.

# 434
Скоро чух името Ясна, за момиче и ми се стори интересно. Харесвам Бисера, Сирма, Тамара от по-странните.

Минах няколко страници назад и прочетох ужасни имена. Някои родители не мислят наистина! Моят дядо така си е сменил името- Интересно е, че прабаба ми, която се казва Екатерина е решила да кръсти детето си Гочо( дядо ми). Той обаче решил, че това име е ''селско'' и иска да живее в града, навършил 18 и си го е сменил на Георги.  Живя 92 години и до последно казваше, че е едно от най-хубавите му решения 😃 Ако имах кофти име и аз щях да си го сменя.
Иначе ако искате да се посмеете на име - Венци Венц кръстил дъщеря си Агуая. Аз лично се смях :Д

Общи условия

Активация на акаунт