Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 52 004
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Покрай нас има бебка Енджи, но от смесен брак, което си е напълно нормално, фамилията също е чуждестранна. Но Енджи с българска фамилия ще е нелепо...

# 466
Зовка
Анияния
Славомир
Младослава

Ааааа, добавям и съвсем пресни близначета - Ея и Тихосвет....

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 17:18 от Нервен_Хамстер

# 467
Ея и Тихосвет имат много креативни родители

Идвам с една Имайла

# 468
Ивейн и Ива-Елизабет

# 469
Ето на каква статия попаднах"Има много новосъздадени имена като Аря, Живодара, Индиана, Катлея, Манолина, Полислава, Стеяна, обясни още проф. Чолева.Има много имена с удвоена съгласна - Аллина, Аннабелла, Асенна. А при двойните имена - Вая-Никол, Ивайла-Божидара, Камий-Саво, Мария-Антоанета, Урания-Мария."

# 470
Да се включа и аз с Петрисия, на галено - Петя ☺️

# 471
  • Най-красивата страна
Ирника - мъжко или дамско име?
Параскева и Парашкева са чести в Каварна,Балчик и региона - сред по- старите хора. На приятелка баба й и дядо й са  Параскева и Параскев, а моя прабаба е Парашкева.  А и Параскева Джукелова...артистка.
ФИОРЕЛА -  италианският сериал "Продавачки" помните ли, там имаше Фиорела. Много хубав сериал.

Ирника е женско име.
Майката е учителка по история.И е фен на ханските имена.
Ирника е от хан Ирник.

Парашкева е вариант на гръцкото Параскеви-така са кръщавали дете родено в петък.
Все още е разпространено в Гърция.

Катлея е вид орхидея.Срещала съм го като Каталея ,като буквата ,,а,,е добавена за благозвучност.
Харесва ми името.

Ея и Тихосвет са ми фаворити.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 14:11 от -veni-

# 472
Нивелина- колежка, викаме й Нина.

# 473
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В студентските години имах колега Нивелин. Иначе идвам с една Вилхема.

# 474
Неделин и Невян-мъже на средна възраст.

# 475
Лони (момченце)

# 476
Луна и Сора. И двете са женски имена. Второто се свързва със скандинавски имена за слънце.

# 477
Аз Луна , бих го прочела с ударение на Лу, както го произнасят в чужбина.Харесва ми, но за у нас е странно.

# 478
  • Карлово
Цитат
Ами не е. Имах колежка Лунка. Друга жена Лучка. А Сора има градче в Италия близо до Рим.

# 479
  • край голямата локва
Ето на каква статия попаднах"Има много новосъздадени имена като Аря, Живодара, Индиана, Катлея, Манолина, Полислава, Стеяна, обясни още проф. Чолева.Има много имена с удвоена съгласна - Аллина, Аннабелла, Асенна. А при двойните имена - Вая-Никол, Ивайла-Божидара, Камий-Саво, Мария-Антоанета, Урания-Мария."

Манолина познавам- пенсионерка.  Laughing Хич не е новосъздадено, ами май е трябвало да се уважи непременно някой дядо Манол.  Mr. Green Много странно име ми се видя като го чух за първи път, даже в началото се чудих дали правилно съм го разбрала....

Общи условия

Активация на акаунт