Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
И като сме почнали - две прабаби: Муда и Чока от родопския край.
Преди да започна да следя тази тема ми се струваше, че детето ти да има различно и нестандартно име е нещо много хубаво и интересно, запомнящо се, дори съм се опитвала да си измисля такива имена... Сега, обаче, ооткакто видях какви невероятни форми на имената има, че и надиплени по две-три едновременно, неизвестно как се пишат и произнасят и как много често дори са повод за подигравка, мерака ми за необичайно име напълно умря 😂 😂😂 Мисля си, къде останаха всички онези стари, български, хубави, популярни имена... и какъв е смисълът  изобщо детето ти да се казва Ебей...🙄

# 511
На мъжа ми едната от бабите се е казвала Благородка, а сестра й Благородна...

# 512
  • София
Връщам се с "нова" баба - Мита. Сетих се като прочетох за Митра.
А сестрите Благородка и Благородна избиха рибата. Тъкмо си мислех, че са странни като комбинация имената на моите клиенти, които са братовчеди ( единият е мъж, а другият - жена) и двамата се казват Кристин.

# 513
Мъжът и жената Кристин са доста... необичайна комбинация. 
Аз в тази връзка се сетих за две близначки - доста възрастни вече -  Венка и Невенка (това са им целите имена).

# 514
  • София
Е, аз бях писала в предни теми, но като ни тръгна на двойки- в село, близко до родния ми град има две свати- Трънка и Лимонка

# 515
  • Бургас
Айде и аз да се включа от моето село-Вълкуда и Керкица.

# 516
  • Пловдив
Собствениците на една транспортна фирма в Пловдив - Фиданка и Трендафил (Казакови).

# 517
  • София
Преди малко имах клиент на име Лев. Чувала съм името, ако не греша е руско. Не го бях срещала при българин.

# 518
Аз съм с баба Чонка и дядо Минко, но неговото поне в нашия регион е често срещано. Иначе има и доста момчета - Дечко

# 519
Митра е истинското име на певицата Мими Иванова. От Хисаря е.

# 520
  • Бургас

На мой познат двете му дъщери с две години разлика - Крисияна и Крисия

# 521
  • софия
Хах на моята улица имаше близнаци - Анжела и Ангелин Simple Smile

# 522
Преди малко имах клиент на име Лев. Чувала съм името, ако не греша е руско. Не го бях срещала при българин.

Да, руско име. Значи лъв. Не знам, дали още кръщават момченцата така в Русия в днешно време. Ще питам Wink

# 523
Ангелин е зле.Като аналгин и като производно от женско име ми звучи - тоест , нелепо. Бедрия сякаш е арабско- турско.

# 524
Ангелин е зле.Като аналгин и като производно от женско име ми звучи - тоест , нелепо. Бедрия сякаш е арабско- турско.
...или арменско

Общи условия

Активация на акаунт