Лазерна, Фото или Електроепилация – 6

• 53 468
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
О, много се радвам, че открих темата! Четох малко, но не успях всичко, ще ви следя!
Аз се чудя между лазерна и фотоепилация, не знам при коя от двете не е нужно да чакаш космите да порастнат. Защото няма как да ходя с мустаци, например Grinning

# 646
Maksimka Вие в кой град посещавате студиото Blush

# 647
Кристалин, не си се похвалила,че там си правила.Я сподели бързо отзиви. Аз досега един път съм ходила. Следващият път мисля и мишници да правя там.
Е, как да не съм. Simple Smile Нали именно аз няколко пъти те съветвах да ходиш там, като чух, че си в Стара Загора, но може да съм била и с предишния си ник, затова да не помниш.
Доволна съм от "Lege Artis", само там съм решила да ходя занапред. Неотдавна посетих и още едно място в София, където работят със същия тип лазер - "GentleLase Pro", но останах много разочарована, така че май повече няма да си правя експерименти. Simple Smile

А имали и възможност, ако се подложиш на тази процедура да кажеш до къде да те епилират
Разбира се, че може. Simple Smile Нали ти си клиентът.

Аз се чудя между лазерна и фотоепилация, не знам при коя от двете не е нужно да чакаш космите да порастнат. Защото няма как да ходя с мустаци, например Grinning
Трябва да чакаш косъмчетата да се покажат над повърхността на кожата единствено при електроепилацията.
Иначе, лазерната епилация е по-надеждна от фото-то, така че твърдо бих заложила на първата.
Не трябва, обаче, косъмчетата да бъдат отстранявани от корен между сесиите. Може само да се бръснат / подкастрят с ножичка.

# 648
Кристалин, от кое място в София си разочарована? Като отношение, работа ефекта или кое те разочарова?

# 649
  • Стара Загора
Maksimka Вие в кой град посещавате студиото Blush
В Стара Загора.
Кристалин , аз помня, че коментираше, че си отишла и са ти правили тестове на различни места,но не разбрах,че в крайна сметка си правила.

# 650

Трябва да чакаш косъмчетата да се покажат над повърхността на кожата единствено при електроепилацията.
Иначе, лазерната епилация е по-надеждна от фото-то, така че твърдо бих заложила на първата.
Не трябва, обаче, косъмчетата да бъдат отстранявани от корен между сесиите. Може само да се бръснат / подкастрят с ножичка.
Благодаря много!!!
Виждам, че коментирате леге артис в Стара Загора Simple Smile ще погледна цени, видях че  е клиника, която я има и в София.

# 651
Момичета от Бургас, скорошни отзиви от Инканто? Аз направих вече две процедури интим и мишници, добре ми се вижда, окапват си косъмчетата както си му е реда, отношението е ок. Чудех се дали да не включа и подбедрици, но май няма да мога да мина всички процедури до лятото и ще отложа за другата зима.

# 652
Аз от темата знам, че Инканто не е от много престижните студиа, но щом вървят нещата добре се радвам за Вас Hug

# 653
Не знам и аз, от тук прочетох, че не били престижни, нямам опит от другаде и не мога да сравня. Засега сякаш всичко е наред при мен, ама ако споделите нещо много фрапиращо, да ги сменя докато е време Grinning

# 654
Аз ходя в Тифани и съм доволна.

# 655
Здравейте, след 1ва процедура с лазер съм и чакам с нетърпение резултатите Simple Smile Любопитно ми е как премахвате косъмчетата докато не са паднали? А и помежду процедурите изобщо?
Благодаря ви Wink

# 656
Само с бръснене!!!!!!!

# 657
и на лицето ли? Scream

# 658
Ами да. Нали не смяташ да ги скубеш...….? Опропастяваш всичко.

# 659
Ами да. Нали не смяташ да ги скубеш...….? Опропастяваш всичко.
ами точно това ме спира да отида... от една страна не трябва да се пипа, от друга да си избръсна лицето ми се струва страшно...

Цитат
Косъмчетата в обработваната област трябва да са гладко избръснати не повече от 3 часа преди процедурата;
значи дори не става да се подстрижат...

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 20:35 от Morella Allan Poe

Общи условия

Активация на акаунт